33 canım bende merdıvenı dayıyorum artıkyaş 35 yolun yarısı :18:senin kaçtı canım
cnm benımde 9-4-ve 5,5 aylık 3 bebegım var rabbım hepsını anne babasına bagıslasın butun cocukları
yogurt salata dıyetı nasıl kı???emzırıyorum ya tek yonlu yapamıyorum
hepsini allah bağışlasın..sen yapma zaten canım benim bu sadece 1 hafta yapılıyor sabah normal kahvaltıyı yapıyosun abartmadan tabi öğlen ve akşam sadece salata ve yoğurt var arlardada tarım çay bardağı kadar badem bol su ve yürüyüş sen yürüyüşe çıkma zaten emzirirken yakıyrsunsundur kalorileri oohh mis ben emzirmeyi bıraktıktan sonra aldım biliyomusun:))
kızlar koca bır tabk makarnayı yedım walla artıkın aksama tedbırlı olmam lazım bugun doldurduk lımıtı makarna ıl e
canım sen bizi yoldan çıkarmaya mı çalışıyosun yemezler , yani en azın dan ben yemem size yetişmem lazım
cnm bende ılk kızım da hıc dıkkat etmedım o zmn aldım kıloları
52 kıoydum yıllarca evlendım 58ıle hamıle kaldım 65 le dogdu 63ıle yola basladık yok ben kılo almıyorum dıye dıye 75 e kadar cıktım ve 5yıl boyunca hıc dıyet yapmadım sonra hamıle kalmak ıstıyorum dıye yıne burda mehayım sagolsun onunla o zmn tanısmıstık ıste 2008 yılın da bırlıkte zayıflıyorduk ve ben 3ayda 14kılo vermıs hamıle kalmıstım dogum sonrasın da hamn yıne eskı kıloma ınmıtsım ve 3. hamılelıgıme de 66 ıle basladım ıste sımdı artık hamılelık oncesıne az kaldı ılk hedefım 65 sonrasında ıste 60 olup bırakmak ıstıyorum nası olursa ınsallah
cnm bende ılk kızım da hıc dıkkat etmedım o zmn aldım kıloları
52 kıoydum yıllarca evlendım 58ıle hamıle kaldım 65 le dogdu 63ıle yola basladık yok ben kılo almıyorum dıye dıye 75 e kadar cıktım ve 5yıl boyunca hıc dıyet yapmadım sonra hamıle kalmak ıstıyorum dıye yıne burda mehayım sagolsun onunla o zmn tanısmıstık ıste 2008 yılın da bırlıkte zayıflıyorduk ve ben 3ayda 14kılo vermıs hamıle kalmıstım dogum sonrasın da hamn yıne eskı kıloma ınmıtsım ve 3. hamılelıgıme de 66 ıle basladım ıste sımdı artık hamılelık oncesıne az kaldı ılk hedefım 65 sonrasında ıste 60 olup bırakmak ıstıyorum nası olursa ınsallah
ohh afiyet olsun bak şimdi benimde canım çekti şöyle bol salçalı üzerinede kaşarı rendelicen:26:walla sen bizi gerçekten yoldan çıkarıcan galiba nazlıbahar kilo verenler topiği değil kilo alanlar gurubu olurmuşuz
akşamada çorba 2-3 kaşık sebzeyle halledersin eminim:)
yok mehayım yok cok buyuk konustum bu hafta pek ıc acıca degıl hanı 500gr. gcesem yetecek baana bu hafta ınsallah hava kotu ya ıcımde bı sıkıntı olustu yemek yemek ıstıyorum ama tutuyorum kendımı sua nasıl tatlı ıstıyorum ama yemıcem bıraz vakıt gecsınde nescafe ıcerım artık napimevet bizi yoldan cikarmaya calisiyor belliki kanmayalim bu oyunlara birincilik icin cevrilen oyunlar bunlar yemezlerrr
60 olunca yuzunuze bakmam diyorsun yanihe birakip cekip gidicen buralardan demek (
cabuk verıyorum cnm dıkkat edınce ben gerıde kolay kolay almıyorum kacamaklarım cok olmamıstı bıtkı caylarım vardı her aksam yuruyuslerım vardı lapa gunum vardı hey gdı gunler hey ama bunda da daha dıkkatlı davranıyorum ozmn bu kadra dıkkatlı degılmısım yenı aladım tabi o gun sempatı ve mehayım guzel mamalar yapıp benım canıımı ıstetmemıslere guzel gecıyorudu ama mehayımın bı kebabı vardı yıllar gectıardan hala souluyorum nasıl yemıstı yapıpay ne güzel maşallah sana14 kilo vermişsin bide sen çabuk veriyosun galiba..o 14 kiloyu nasıl verdin kaçamakların oldumu hiç yoksa sıkı bir listemi uyguladın?
ben çankaya orandayım canım siz nerdesiniz?
yaş 35 yolun yarısı :18:senin kaçtı canım
kızlar koca bır tabk makarnayı yedım walla artıkın aksama tedbırlı olmam lazım bugun doldurduk lımıtı makarna ıl e
ayyyy kendımı bıraden bı hoc hıssettım sankı gurbete gıdıyormus gıbı gıdermıyım canım benım nerdeeee ben 60olana kadar o hoooo :))) hem olsam da gıtmem sende n ayrı yaamam ben
cabuk verıyorum cnm dıkkat edınce ben gerıde kolay kolay almıyorum kacamaklarım cok olmamıstı bıtkı caylarım vardı her aksam yuruyuslerım vardı lapa gunum vardı hey gdı gunler hey ama bunda da daha dıkkatlı davranıyorum ozmn bu kadra dıkkatlı degılmısım yenı aladım tabi o gun sempatı ve mehayım guzel mamalar yapıp benım canıımı ıstetmemıslere guzel gecıyorudu ama mehayımın bı kebabı vardı yıllar gectıardan hala souluyorum nasıl yemıstı yapıp
bu arada sempatı nerde mehayım gelmıcekmı aramıza
kızlar 'yaş 35 yolun yarısı' diyen şairin 40 yaşında öldüğünü biliyormuydunuz?
benımkı arada dıyet oldu bu hafta sadece aksamları dıkkat ettım 3gundu r:)arada lazım kaçamak yapmak ben cumartesi yapacam
sus kız agzından yel alsıngitsende kurkcu dukkanina geri donersin zaten bir sure sonra
yok canim o kk ya girmiyormus artik nadir gidigor instagramda takiliyor orda liste yapmis oda canim :)
arada lazım kaçamak yapmak ben cumartesi yapacam
kızlar sizden ayrılamıyorum ama işleri bitirmem lazım,bilgisayar hep açık arada okuyum diye oturuyorum bak çok oyalanmışımbiraz daha temizlik yapayım yine dönerim aranıza .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?