- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi Semavarol43
-
Aynen. Bazı gelinlere de yaranılmıyor.Kayınvalideye ne oluyor ne demek ya , ilk çocuğu o büyütmüş , endişeleri gayet normal.
Anne teşekkür ederim ilk çocuğuma sen baktın, büyüttün sayende çalışabildim,ama buna kendim bakıp büyüteceğim endişe etme diyeceğinize ağlamak nedir ki?
Dayatmanın ne olduğunu bilemeyeceğim kısım :)
Onun sonu var ama, dini baskıların sonu yok maalesef. Ki bu daha da düşündürücüöncelikle ben dostum yani bilirsiniz, başörtülü kadınlarımızın, kızlarımızın yıllarca mücadelelerini, eğitim ve kamusal alanda okuma ve çalışma haklarının nasıl ellerinden alındığını
bunu kastetmiştim...
umarım anlaşılabilmişimdir
sonu var demişsiniz, inşaAllah devletimiz başımızda oduğu sürece bende öyle düşünüyorum.Onun sonu var ama, dini baskıların sonu yok maalesef. Ki bu daha da düşündürücü
Sizin de düşüncenize saygı duyarım ama, bundan başka da olumsuz yaşadığınız bir şey yoktuBir yanda Müslümanlar ülkeye alınmasın diyecek kadar uç noktada bir D. Trump, diğer yanda kadının namusuyla araba kullanmasını bağdaştıran radikal islamcı bir arap zihniyeti, bence biraz da ülkemize şükretmek lazım, ikisini de istemeyiz
Allah kızınızı bağışlasınsonu var demişsiniz, inşaAllah devletimiz başımızda oduğu sürece bende öyle düşünüyorum.
'' dini baskılar'' derken ... anlayamadım, haa şu korku var ama ''bizde mi iran gibi olucaz zorunku hale gelicez'' malesef insanların korkusu o,
kendim için yapılmasını istemediğim birşeyi, karşımdaki insan içinde asla isteyemem, bu benim görüşüm,
aslında olay şu; iki taraf içinde fitnelik kol geziyor, her dönemde fikir ayrılıkları vardı, ama insanlar birlikte gezip eğlenip,sohbet edip, birlikte yaşayabiliyorlrdı...
kusura bakma cevabım gecikti, kızımla uğraşıyordum ...
Hiçbir rahatsızlığım yok
aynen öyle, milletce hakkımızda hayırlısı olsunAllah kızınızı bağışlasın
Ebedi olan Türk devletidir, başındaki herkes gelip geçicidir, hepimiz insanız :)
Herkes için yaşanılabilir, yaşam tarzlarına saygılı ve özgür bir ülke hepimizin olsun, iyi geceler
Ben de senin gibi düşünürdüm eskiden. Bebeğim yokken... şimdi bir kızım var. Kürtaj deyince böyle bir canlıya nasıl kıyılur diye bakıyor anne olanlar. Annelik normal bir ruh hali değil emin ol. Bak saat 4.44 canı uyumak istemedi diye oturuyoruz. Anne olunca anlarsın cümlesi gerçek yani :)Eğer şartlar uygunsa ben de aldırmanın yanlış olduğunu düşünüyorum ama insanlar ''İstesen de istemesen de doğurmak zorundasın'' gibi yorumlar atınca hösttt kimsin sen sana mı kaldı bunun kararı şeklinde şalterlerim atıyor. Sinir olduğum için yazdım onu, yani doğuracaksın diye kimse kimseyi zorlayamaz ki. Kafasına silah da dayasın bari.
Konu sahibi de doğuracakmış zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?