Birlikte 25 kilo verelim mi ?

Hosgeldin aylinn yer olmaz mi hosgeldin aramiza sabahlari sicak su icmeyi unutma uzun vadede cok etkisini gorecekdin inan ben inaniyorum...

Hoş buldum :) Öncelikle herkese merhaba.Çay kullandığınızı gördüm.Bu konuda dikkatli olmanızı tavsiye ederim.Bende kullandım birkaç marka.Eğer düzenli diyet yaparsanız ertesi gün kendinizi 1 kilo eksik görebiliyorsunuz.Ama bırakınca geri geliyor tabi.Bu yüzden az az kullanmanızı tavsiye ederim.İnşallah içmeye çalışacağım sıcak su.İçine limon dilimi atınca daha güzel oluyor.Sonra da limonu yiyorum :)

merhaba kızlar günaydın hepinize hafta sonu eşimin yanına gitmiştim giderken de çayımı götürmeyi unutmuşum ama gene de dikkat etmeye çalıştım. yalnız şu an acı bir gerçeği haykırmak istiyorum elimde bi tane simit var onu yiyorum çok güzel koktu sabah sabah :( vicdan azabı da cabası neyse gün içerisinde daha dikkatli olacağım...birde bugün itibari ile bol su içmeye başlıyoruz kızlar ona göre...hem cildimiz canlanıcak hem de vücuttaki toksinleri atmış olacağız...

kızlar bugün çok acayip şeyler öğrendim ben biraz alternatif tıpçıyım sanırım :)
bir kabuk tarçını bir bardak suyla kaynatıp 2 çay kaşığı bal katıyorsunuz sabahları ve gece yatmadan önce içiyorsunuz ....daha kilo vermedim diyeni okumadım forumda dolanırken kabuk tarçınım var akşam işten çıkarken balıda alıcam bu gece yatmadan yapıp içicem bakalım bir hafta sonra etkisi olursa yazıcam buraya eğer bende işe yararsa sizinde denemenizde yarar var...sizin için kendimi denek haline getirdim vay be :)))

günlüğün hayırlı olsun canım bende diyete başlayalı bugün tam 5 ay oldu umarım istediğin kiloya ulaşırsın canım benim yolum daha uzun senide takip ederim arada

Merhaba :) Tabii ki yaptıklarımızı birbirimizle paylaşmamız çok önemli.Bu arada tartılma günü belirlendi mi?Onu soracaktım ben.

aylincim her cuma tartılalım ne dersiniz bugün itibari ile de başlangıç kilomuzu yazalım...evet vira bismillah diyerekten
Başlangıç:92.4
Hedef:65
Verilmesi planlanan kilo:25-27
verilmesi muhtemel tarih:Mayıs 2014
hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar :))))

aylincim her cuma tartılalım ne dersiniz bugün itibari ile de başlangıç kilomuzu yazalım...evet vira bismillah diyerekten
Başlangıç:92.4
Hedef:65
Verilmesi planlanan kilo:25-27
verilmesi muhtemel tarih:Mayıs 2014
hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar :))))

Olur tabii.
Başlangıç:63
Hedef:50
Verilecek kilo:13-15
Tarih:Mart

günaydın bugün sabah 7 de kalktım hemen kabuk tarçını bir bardak suyla kaynattım bir iki dk sonra da iki çay kaşığı bal ekledim ve içtim kendimi çok dinç hissediyorum...40 dk sonra da işe geldiğimde iki dilim tam buğday ekmeği ile salatalık domates zeytin süzme peynir yedim iki küçük çay bardağıda çok açık şekersiz çayımı içtim cumayı iple çekiyorum bakalım kaç kilo olucam ;)

hoş geldin mercancım nerdeyse aynı kilolardayız seninle buyur gel aramıza sabahları uyanır uyanmaz ve akşamları yatmadan önce kabuk tarçınlı ballı sıcak suyunu içmeyi unutma acayip inceltiyormuş kötü bir yorum okumadım nerdeyse akşamları hafif beslenmemizden yanayım tavuklu salata mesela hem doyurucu hem leziz hem hafif , hafif zeytinyağlı tabi...öğlenleride abartmamak kaydıyla gönlüne göre ye ben hareket etmediğim için zayıflama kürlerinden faydalanmaya çalışıyorum ballı tarçını da zayıflama kürleri bloğundan okuyabilirsin görüşürüz.

Aslında bal kullanılmasa daha etkili olabilir gibime geliyor.Çok fazla şekerli sonuçta.Gerçi ben hiç sevmem tarçın.İçilmez bal olmayınca.

tabi sırf tarçında olur ama balla tarçın birbirini dengeliyor malum tarçın insülin şekeri düşürür balla denge oluşturmuş oluyor vardır bir bildikleri diyorum yoksa benimde balla aram yoktur pek hatta hiç.

bu arada on iki de öğle yemeğimi yedim ve bir adet limonlu sıcak su içiyorum neden içiyorum onu da bilmiyorum ama artık sıcak takılmaya başladım yemekten önce dokuzlu çayımı da ihmal etmedim tabi akşam da bamya yemeği ile bulgur pilavı yaptım eşim gelecek yanına da et sote yapıcam zeytin yağında minik minik tadıcam oturup yemeyeceğim ...

merhaba,bende çubuk tarçını yeşil çaya koyuyorum.2 defa içiyorum.bende ödem fazlaymış.hibiskus çayını denicem.siz duydunuzmu bu çayı acep?

İnşallah hep birlikte amacımıza ulaşacağız.Bu arada uzun zamandır görmediğim sevdiceğim "Bana kilo mu aldın sen dedi." Daha ne olsun.Ne olursa olsun gidecek bu kilolar.Gitmeliii.Bu arada herhangi bir şey öğrenirsem kilo hakkında paylaşacağım.Bu arada spor olarak ne yapıyorsunuz?

hoş geldin limonata hibiscusu duydum hatta içtiğimi sandım ama nar çiçeği ile karıştırılıyor dikkat et zayıflamaya yardımcı olduğu doğru fakat daha önemli işlevleri var kolestrolü düzenlemek gibi zayıflama çok büyük farklarla değil...sen de benim şu an başladığım küre başla bir kontrol edelim hakkatten dedikleri kadar işe yarıyormuymuş ha ne dersin..cuma günü hepimiz tartılıcaz akşamda sonuçları yazıcaz inşallah..selametle

benimde kocam bunun espirisini yapıyor o kilolar gidecek arkadaş evet ben spor namına bir şey yapamadığım gibi masa başı memuruyum bir de bu sebeple zayıflama kürlerine dadandım ya :P

Back
X