Birlikte belirti beklemece:))

kotuye yorma canim belki bu ay 8 degildir duzensiz imis zaten reglin ve hamileliktir. olmasa da bir sonraki ay deneyecegiz hepimiz ayni heyecan ve beklentiyi yasiyoruz :) bence test yap:)

pazartesi deneyecegim ama cok erken farkindayim yine de denemek istiyorum :) pazar gunu peak gostermisti- 3 eylul.

pazartesi deneyecegim ama cok erken farkindayim yine de denemek istiyorum :) pazar gunu peak gostermisti- 3 eylul.
İşinize karışmak istemem ama çok erken bence test için ptsi yinede siz bilirsiniz üzülün istemem açıkcası çünkü insan kötü oluyor ben geçen ay kimyasal yaşadım günlerce ağladım

İşinize karışmak istemem ama çok erken bence test için ptsi yinede siz bilirsiniz üzülün istemem açıkcası çünkü insan kötü oluyor ben geçen ay kimyasal yaşadım günlerce ağladım
Ay oyle mi diyorsunuz cok gecmis olsun insallah bu ay cift cizgiyi saglikli bir sekilde gorursunuz

Soyle bir yorum gordum forumda gezinirken belki de cidden carsamba persembeyi beklemeliyim.

'Yumurtlama gününüzün üstünden 12 gün geçince test deneyebilirsiniz ben öyle yapmıştım 12 gün geçtiğinde çok çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim belirtimde çok yoktu sadece akşamları yorulmuş gibi oluyordum başım dönüyordu o kadar'

Evet evet 12. Günü beklemek lazım bazılarının 9-10. Günde de belli oluyor benim ptsi 9 salı 10. Günüm

kotuye yorma canim belki bu ay 8 degildir duzensiz imis zaten reglin ve hamileliktir. olmasa da bir sonraki ay deneyecegiz hepimiz ayni heyecan ve beklentiyi yasiyoruz :) bence test yap:)
Daha 5 gün geçti ama çıkmazki

Kızlar az önce ilişkiden sonra 5 gündür ilk defa sümüksü aşağı kadar uzanan bi akıntım geldi açık sarı

Kızlar bir de şey soracaktım böyle bi anda terleyip kızarıp ateş basıyor mu ya .. bana dünden beri ara ara gidip geliyor

Kızlar bir de şey soracaktım böyle bi anda terleyip kızarıp ateş basıyor mu ya .. bana dünden beri ara ara gidip geliyor
Bana olmadı soğuk bir ülkede yaşıyorum aksine ayaklarım buz gibi

salı günü yapacak mısınız test bizi de haberdar edin sonuçtan
Aslında kimyasalda yaşadığım hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum yapmakta çekinceliyim ama yapıcam sanırım belirtilerin psikolojik olduğunu düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…