- 25 Ocak 2023
- 2.544
- 2.579
- 63
- 30
kotuye yorma canim belki bu ay 8 degildir duzensiz imis zaten reglin ve hamileliktir. olmasa da bir sonraki ay deneyecegiz hepimiz ayni heyecan ve beklentiyi yasiyoruz :) bence test yap:)Bi de geçen ay 2 kere adet oldum ya kızlar geçen ay ilki 8 inde olmuştu 2. Si 22 sinde olmuştu bugün de 8 i ve adwt ağrım varama ben düşündüm ki 22 sinde oldum sonuçta diğer ayın 8 inde olam diye düşünmüştüm sanırım yine değilim
yapalimPazartesi test yapıyormuyuz kızlar o zaman
Beklenen adet gününbat dedigimiz nedir canim yeniyim sitede :) agustos 23'de regl oldum uygulamaya gore bu ay 21 agustos :)
evet oyleymis, benim degisebiliyor tabi 27,28 bazen 31 gunde bir olacak sekilde ama uygulamaya gore bat 21 eylulBeklenen adet günün
Benimde 22 Eylül ne zaman test yapicanevet oyleymis, benim degisebiliyor tabi 27,28 bazen 31 gunde bir olacak sekilde ama uygulamaya gore bat 21 eylul
İşinize karışmak istemem ama çok erken bence test için ptsi yinede siz bilirsiniz üzülün istemem açıkcası çünkü insan kötü oluyor ben geçen ay kimyasal yaşadım günlerce ağladımpazartesi deneyecegim ama cok erken farkindayim yine de denemek istiyorum :) pazar gunu peak gostermisti- 3 eylul.
Ay oyle mi diyorsunuzİşinize karışmak istemem ama çok erken bence test için ptsi yinede siz bilirsiniz üzülün istemem açıkcası çünkü insan kötü oluyor ben geçen ay kimyasal yaşadım günlerce ağladım
Evet evet 12. Günü beklemek lazım bazılarının 9-10. Günde de belli oluyor benim ptsi 9 salı 10. GünümAy oyle mi diyorsunuzcok gecmis olsun insallah bu ay cift cizgiyi saglikli bir sekilde gorursunuz
Soyle bir yorum gordum forumda gezinirken belki de cidden carsamba persembeyi beklemeliyim.
'Yumurtlama gününüzün üstünden 12 gün geçince test deneyebilirsiniz ben öyle yapmıştım 12 gün geçtiğinde çok çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim belirtimde çok yoktu sadece akşamları yorulmuş gibi oluyordum başım dönüyordu o kadar'
salı günü yapacak mısınız testEvet evet 12. Günü beklemek lazım bazılarının 9-10. Günde de belli oluyor benim ptsi 9 salı 10. Günüm
Daha 5 gün geçti ama çıkmazkikotuye yorma canim belki bu ay 8 degildir duzensiz imis zaten reglin ve hamileliktir. olmasa da bir sonraki ay deneyecegiz hepimiz ayni heyecan ve beklentiyi yasiyoruz :) bence test yap:)
Yok bir haftada çıkan gebelik hiç duymadım, ideali 14 gündür bildiğimama kan testinde 1 haftada cikiyormus saniyorum degil mi ?
Bana olmadı soğuk bir ülkede yaşıyorum aksine ayaklarım buz gibiKızlar bir de şey soracaktım böyle bi anda terleyip kızarıp ateş basıyor mu ya .. bana dünden beri ara ara gidip geliyor
Ayak üşümesi de belirti dermişim şimdiBana olmadı soğuk bir ülkede yaşıyorum aksine ayaklarım buz gibi
KeşkeAyak üşümesi de belirti dermişim şimdien iyisi kafayı dağıtmak sanırım gideyim de bir çay koyayım
Aslında kimyasalda yaşadığım hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum yapmakta çekinceliyim ama yapıcam sanırım belirtilerin psikolojik olduğunu düşünmüyorumsalı günü yapacak mısınız testbizi de haberdar edin sonuçtan
Banada böyle oluyorKızlar bir de şey soracaktım böyle bi anda terleyip kızarıp ateş basıyor mu ya .. bana dünden beri ara ara gidip geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?