Birlikte belirti beklemece:))

Benim de aynı tarihlerdi regl dönemi 18 gibi bakalım hayırlısı inşallah

Merhaba benimde yarin adet olmam lazim genelde adet öncesi kahverengi akintim olmazdi.yanı olsada anında adet görürdüm gunduz kahverengi bir ilk leke gördüm karnim biraz ağırdı sonra durdu dahada gelmedi 8 gun öncede gogus agrim başlanmıştı bugün hayli bi arttı çok aciyor oysaki leke bile degseydi.gogus agrim kaybolur giderdi ama ağrısı daha bi arttı ve bu ay femara kullandım ignesiz sizce ne olabilir

pazartesi deneyecegim ama cok erken farkindayim yine de denemek istiyorum :) pazar gunu peak gostermisti- 3 eylul.
İlişkiden 6 gün geçti 4 ve 5. Günüm adet ağrısı gibi geçti bugün ağrım azaldı kızlar anlayamadım neden sizce? Bu arada öylesine test yaptım negatif

İlişkiden 6 gün geçti 4 ve 5. Günüm adet ağrısı gibi geçti bugün ağrım azaldı kızlar anlayamadım neden sizce? Bu arada öylesine test yaptım negatif
Benimde ilişkiden 4 gün sonra kasık ağrılarım sürdü batma gibi, bugün kalktım maalesef hiç belirtim kalmamış :) bata daha 12 gün var

Benimde ilişkiden 4 gün sonra kasık ağrılarım sürdü batma gibi, bugün kalktım maalesef hiç belirtim kalmamış :) bata daha 12 gün var
Acaba neye işaret ya benimde sat 22 agustos

Günaydın canım kızlar , 3/4 eylülde çatlamam oldu, testle takip ettim.. bugün adet olacak gibi ağrılarım olunca tekrar mı yumurtluyorum diye bi ovülasyon testi daha yaptım yumurtlamam yok tabi. Bu arada onu yaparken hediye gebelik testi vardı onu da yaptım. Alttaki ovülasyon,üstteki gebelik testi. Gebelik testinde hayalet bir çizgi görüyorum, gözlerim bana oyun oynamıyorsa..

Eklentiler

• 872A6D06-E3EE-4964-AD8F-E7FEC7A04AFE.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 66

Malesef ben göremedim canım benimde aynı sekilde çatlamam o tarihlerde oldu senin bat a kaç gün var belki daha test icin erkendir

Malesef ben göremedim canım benimde aynı sekilde çatlamam o tarihlerde oldu senin bat a kaç gün var belki daha test icin erkendir
Daha 20/21 gibi bekliyorum :) bugün bi adet olacak gibi alt karnım ağrıyor o sebeple bi yapayım dedim. Gölge görür gibi oldum.

Bende 18 gibi bekliyorum ama test yapmaya cesaret edemiyorum birkaç gün bekle yada git kan ver varsa kanda çıkar diye biliyorum

Canim ben de goremedim baktim ama daha zaten cok erken tekrar yaparsın benim bir belirtim yok henüz

Ben göremedim çizgi maalesef. Belki çok erken olduğu içindir. Ama bence adet gününü bekleyin geçsin öyle test yapın

Aynen öyle çok erken önümüzdeki hafta içi daha iyi olur varsa elbet
Çok heyecanlanıyor insan ben de gidip bugün test alacağım ama yapmayacağım henüz
Haftaiçi salı-çarşamba gibi denemeye başlayım diyorum ama sabırsızım

Çok heyecanlanıyor insan ben de gidip bugün test alacağım ama yapmayacağım henüz
Haftaiçi salı-çarşamba gibi denemeye başlayım diyorum ama sabırsızım
En kesin diğer pazartesi olur ama sizinse kendimin de dayanabileceğimi sanmıyorum nedense

evet ben de oyle dusunuyorum kesin yapicaz. Kan testi vermeyi dusunuyor musunuz hatfaici? Yarindan itibaren 10 gun kalmis oluyor reglime

Kızlar benimde yumurtama 3 4 gibiydi. Sol kasık ağırısı var çok hafif . İştahım da çok açıldı şu an çok mu erken bu durumlar için. 18 19 gibi regl dönemim. Yerleşme kanaması diye bir durum olabiliyormuş yaşayam var mı?

Hepimiz aynıyız :) sağ kasık batma var… en erken 12/13 ü gibi erken gebelik testinde belki çıkar .. erken yapıp moralinizi bozmayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…