Benim de aynı tarihlerdi regl dönemi 18 gibi bakalım hayırlısı inşallahÇok güzelbenim 3/4/5 Eylül pik ve çatlama idi, ama günlerdir alt karın ağrım ve göğüs ucu hassasiyeti var onları yumurtlama döneminde olduğum içindir diye düşünüyorum. Olursa bundan sonra gebelik belirtileri olur inşallah
Merhaba benimde yarin adet olmam lazim genelde adet öncesi kahverengi akintim olmazdi.yanı olsada anında adet görürdüm gunduz kahverengi bir ilk leke gördüm karnim biraz ağırdı sonra durdu dahada gelmedi 8 gun öncede gogus agrim başlanmıştı bugün hayli bi arttı çok aciyor oysaki leke bile degseydi.gogus agrim kaybolur giderdi ama ağrısı daha bi arttı ve bu ay femara kullandım ignesiz sizce ne olabilirMerhaba arkadaşlarım nasılsınız ? Ovülasyon dönemi yeni biten bebek bekleyen bat bekleyen arkadaşlar gelin gün gün belirtilerimizi anlamaya çalışalım.
Benim ovülasyon yeni bitti Allah nasip ederse 17/18 i gibi gebelik testi yapacağım. Sizlerde durum nedir ?
İlişkiden 6 gün geçti 4 ve 5. Günüm adet ağrısı gibi geçti bugün ağrım azaldı kızlar anlayamadım neden sizce? Bu arada öylesine test yaptım negatifpazartesi deneyecegim ama cok erken farkindayim yine de denemek istiyorum :) pazar gunu peak gostermisti- 3 eylul.
Benimde ilişkiden 4 gün sonra kasık ağrılarım sürdü batma gibi, bugün kalktım maalesef hiç belirtim kalmamış :) bata daha 12 gün varİlişkiden 6 gün geçti 4 ve 5. Günüm adet ağrısı gibi geçti bugün ağrım azaldı kızlar anlayamadım neden sizce? Bu arada öylesine test yaptım negatif
Acaba neye işaret yaBenimde ilişkiden 4 gün sonra kasık ağrılarım sürdü batma gibi, bugün kalktım maalesef hiç belirtim kalmamış :) bata daha 12 gün var
Günaydın canım kızlar , 3/4 eylülde çatlamam oldu, testle takip ettim.. bugün adet olacak gibi ağrılarım olunca tekrar mı yumurtluyorum diye bi ovülasyon testi daha yaptım yumurtlamam yok tabi. Bu arada onu yaparken hediye gebelik testi vardı onu da yaptım. Alttaki ovülasyon,üstteki gebelik testi. Gebelik testinde hayalet bir çizgi görüyorum, gözlerim bana oyun oynamıyorsm
Malesef ben göremedim canım benimde aynı sekilde çatlamam o tarihlerde oldu senin bat a kaç gün var belki daha test icin erkendirGünaydın canım kızlar , 3/4 eylülde çatlamam oldu, testle takip ettim.. bugün adet olacak gibi ağrılarım olunca tekrar mı yumurtluyorum diye bi ovülasyon testi daha yaptım yumurtlamam yok tabi. Bu arada onu yaparken hediye gebelik testi vardı onu da yaptım. Alttaki ovülasyon,üstteki gebelik testi. Gebelik testinde hayalet bir çizgi görüyorum, gözlerim bana oyun oynamıyorsa..
Daha 20/21 gibi bekliyorum :) bugün bi adet olacak gibi alt karnım ağrıyor o sebeple bi yapayım dedim. Gölge görür gibi oldum.Malesef ben göremedim canım benimde aynı sekilde çatlamam o tarihlerde oldu senin bat a kaç gün var belki daha test icin erkendir
Canim ben de goremedim baktim ama daha zaten cok erken tekrar yaparsınGünaydın canım kızlar , 3/4 eylülde çatlamam oldu, testle takip ettim.. bugün adet olacak gibi ağrılarım olunca tekrar mı yumurtluyorum diye bi ovülasyon testi daha yaptım yumurtlamam yok tabi. Bu arada onu yaparken hediye gebelik testi vardı onu da yaptım. Alttaki ovülasyon,üstteki gebelik testi. Gebelik testinde hayalet bir çizgi görüyorum, gözlerim bana oyun oynamıyorsa..
Aynen öyle çok erken önümüzdeki hafta içi daha iyi olur varsa elbetCanim ben de goremedim baktim ama daha zaten cok erken tekrar yaparsınbenim bir belirtim yok henüz
Ben göremedim çizgi maalesef. Belki çok erken olduğu içindir. Ama bence adet gününü bekleyin geçsin öyle test yapınGünaydın canım kızlar , 3/4 eylülde çatlamam oldu, testle takip ettim.. bugün adet olacak gibi ağrılarım olunca tekrar mı yumurtluyorum diye bi ovülasyon testi daha yaptım yumurtlamam yok tabi. Bu arada onu yaparken hediye gebelik testi vardı onu da yaptım. Alttaki ovülasyon,üstteki gebelik testi. Gebelik testinde hayalet bir çizgi görüyorum, gözlerim bana oyun oynamıyorsa..
Çok heyecanlanıyor insan ben de gidip bugün test alacağım ama yapmayacağım henüzAynen öyle çok erken önümüzdeki hafta içi daha iyi olur varsa elbet
En kesin diğer pazartesi olur ama sizinse kendimin de dayanabileceğimi sanmıyorum nedenseÇok heyecanlanıyor insan ben de gidip bugün test alacağım ama yapmayacağım henüz
Haftaiçi salı-çarşamba gibi denemeye başlayım diyorum ama sabırsızım
Yok adetim geçmediği sürece kan vermem ama baya test yaparım :)evet ben de oyle dusunuyorum kesin yapicaz. Kan testi vermeyi dusunuyor musunuz hatfaici? Yarindan itibaren 10 gun kalmis oluyor reglime
Hepimiz aynıyız :) sağ kasık batma var… en erken 12/13 ü gibi erken gebelik testinde belki çıkar .. erken yapıp moralinizi bozmayın .Kızlar benimde yumurtama 3 4 gibiydi. Sol kasık ağırısı var çok hafif . İştahım da çok açıldı şu an çok mu erken bu durumlar için. 18 19 gibi regl dönemim. Yerleşme kanaması diye bir durum olabiliyormuş yaşayam var mı?
Benim belirtim yokHepimiz aynıyız :) sağ kasık batma var… en erken 12/13 ü gibi erken gebelik testinde belki çıkar .. erken yapıp moralinizi bozmayın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?