- 24 Kasım 2022
- 973
- 616
- 23
Merhaba bende 3 aydir bekliyorum folik asite basladim gecen ay 23 u adet oldum bu ay bende sizlerde guzel haberlerimizi aliriz insallahMerhaba arkadaşlarım nasılsınız ? Ovülasyon dönemi yeni biten bebek bekleyen bat bekleyen arkadaşlar gelin gün gün belirtilerimizi anlamaya çalışalım.
Benim ovülasyon yeni bitti Allah nasip ederse 17/18 i gibi gebelik testi yapacağım. Sizlerde durum ned
Bu sabah kalktım eşime sataştım belirtilerim bitmiş diye :) yani çok erken; hem illa belirti olacak diye bir şey yokki..Benim belirtim yok
Bu sabah kalktım eşime sataştım belirtilerim bitmiş diye :) yani çok erken; hem illa belirti olacak diye bir şey yokki..
belirti herkeste farkli oluyo bas agrisi oluyo
Bel kasik agrosi oluyo goz karamasi oluyo halsizlik oluyo degisiyo neye bakicagmzi bilmiyoruz
Evet herkesin farkli ama bir belirti hissetmek de isterimBu sabah kalktım eşime sataştım belirtilerim bitmiş diye :) yani çok erken; hem illa belirti olacak diye bir şey yokki..
Aminn simdi olvulasyon takip uygulamasi yukledimEvet herkesin farkli ama bir belirti hissetmek de isterimsabirsizlik insallah hepimizin yuzu guler bu ay
Evet ben de dusunmemeye calisiyorum yoksa bugunden baslayacagim testlereAminn simdi olvulasyon takip uygulamasi yukledimbenmde 3 gun once kasiklarim batiyodu acabami dedim gecti ama usuttum belkide diyip dusunmemeye calistim ay sonu testleri alip nezaman yapayim demeye baslarim bende
Bende ayniyimEvet ben de dusunmemeye calisiyorum yoksa bugunden baslayacagim testlere
Amin insallahBende ayniyimbosa harciyorum testi diye uzuluyorm yapinca beklemeliyiz insallah bu ay aliriz guzel haberimizi
Ama normalde boyle miydim onu da bilmiyorum hatirlamiyorum o yuzden belirti de diyemiyorumAmin insallahsiz kac yasindasiniz ne kadardir deniyorsunuz ? Benim tek belirti diyebilecegim akintim var hic kuru degilim
30 yasindayim ben 3 aydir hamile kalmaya yogunlastim folik asit basladim kan vercem haftaya dahiliyeye degerlerime baktrmak icin ben 1 dogum yaptim 1.5 yasinda suan 2. Yi istyorum nasibmzde varsa belirtim hic yok benimde adetimde stresten 1 hafta gec oluyo hep duzenli olurdu akinti bendede var ama akinti mantar flan gbi mikroplarin belirtisi oluyo onu belirti sayamiyorm ben oyuzden doktora ne zaman akintim var dediysem fitil verdi enfensiyon diyerekAma normalde boyle miydim onu da bilmiyorum hatirlamiyorum o yuzden belirti de diyemiyorum
Ya bende de o yok …Ama normalde boyle miydim onu da bilmiyorum hatirlamiyorum o yuzden belirti de diyemiyorum
ne guzel bir cocugunuz varmis Allah bagislasin. Ben de kullaniyorum 2 aydir, haziran ayinda da babam radyolog kontrol etmisti bir sorun yoktu :) ama belki dediginiz gibidir beklemesi zor30 yasindayim ben 3 aydir hamile kalmaya yogunlastim folik asit basladim kan vercem haftaya dahiliyeye degerlerime baktrmak icin ben 1 dogum yaptim 1.5 yasinda suan 2. Yi istyorum nasibmzde varsa belirtim hic yok benimde adetimde stresten 1 hafta gec oluyo hep duzenli olurdu akinti bendede var ama akinti mantar flan gbi mikroplarin belirtisi oluyo onu belirti sayamiyorm ben oyuzden doktora ne zaman akintim var dediysem fitil verdi enfensiyon diyerek
Canim senin de baska belirtiler var ben de kasik vs yok hic biriYa bende de o yok …akıntı olması iyi bir şey gebelik için diye duymuştum
Tesekkur ederimne guzel bir cocugunuz varmis Allah bagislasin. Ben de kullaniyorum 2 aydir, haziran ayinda da babam radyolog kontrol etmisti bir sorun yoktu :) ama belki dediginiz gibidir beklemesi zor
Insallah hepimizin kizlarTesekkur ederiminsallah akinti yumurtlama ve dogurganlik kaynaklidir kisa zamanda bebis haberi verirsiniz bize
Insallah hepimizin kizlarben 29 yasindayim zaten 1 senelik evliyiz yeni deniyoruz
Ay ne guzelbu heyecanlar cok guzel biliyorum bende 29 da ilk dogumumu yaptim 2. Ci evladida Rabbim nasib eder insallah saglikla
Amin insallah ama Valla ben corapsiz yalin ayak geziyorum gazli icecek tuketyorum karnm agryinca sebebi ondandr diyorum dikkat edemiyorum kendime ayin 30 u gelsin teste gore heveslencem artikAy ne guzelumarim bu ay cift cizgiyi gorucez hafif kasik agrim da olmaya basladi ama cok hafif ve ara ara ama regl gibi ya da usuttum aklimi baska seylerle mesgul etmeliyim
Ayyy , bugün öğleden beri sanki adet oldum olcam, demeyim belki üşütmüşümdür dedim bak dayanamadım yine :))) bir de aşırız gaz … sürekli gucurtu üst tarafta, alt tarafta da adet sancısı.Ay ne guzelumarim bu ay cift cizgiyi gorucez hafif kasik agrim da olmaya basladi ama cok hafif ve ara ara ama regl gibi ya da usuttum aklimi baska seylerle mesgul etmeliyim
Yani ben de hayatimda hic bi degisiklik yapmadim inanin ama olucagi varsa zaten oluyor benim kazara bebegi oldu arkadasimin butun zararli aliskanliklar vardi.. sanirim yumurtlamayi etkiliyor daha cok ama dollenmede ne kadar etkisi var sigara alkol gazli icecek vs bilmiyorum ?Amin insallah ama Valla ben corapsiz yalin ayak geziyorum gazli icecek tuketyorum karnm agryinca sebebi ondandr diyorum dikkat edemiyorum kendime ayin 30 u gelsin teste gore heveslencem artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?