merhabaaaa her şey neredeyse aynıSipser Selam. benim de seninle ayni sanirim gunlerimiz, regl takviminde bu ay 21'i diyor. agustos 23'te regl olmustum. 3 eylul pazar gunu peak i gordum. hatta yeni baslik acmistim bunu sormak icin bakabilir misin :)
Ovulasyon testinde peak gordukten kac gun sonra hamilelik testi ? Tecrubeli kizlar yardim please :)
Kizlar Selam :) Cok fazla konu acildi bununla ilgili ama yine de yazmak istedim. Agustos ayinin 23'unde regl oldum, 27'sinde reglim bitti. Eylul ayinda Clear Bluenun testini aldim. Asagidaki gibi yuvarlak ise yok, yanip sonen gunes gibi gulen yuzde Yuksek, Sabit gulen yuzde Peak idi...www.kadinlarkulubu.com
Aslında bugün yarın silikte olsa bir şey belli olur erken gebelik testinde .. ben 3ünde piktim 4 ünde değerlendirdim ve testi aldığım kişi bana 18inde test yapın demişti..Sat 16 ağustos 28 ağustos yumurtlama 11-12 eylül civarı da bat
aa super ogrenirsek beraber ogrenecegizmerhabaaaa her şey neredeyse aynı
21 Ağustos bat tarihim 3 ünde pik gösterdi innovita testim, 2 sini ve 4 ünü değerlendirdim..
Şu an bir belirtim yok sadece yürürken sağ kasıkta bi batma oluyor ama gaz sancısı da olabilir çünkü sürekli bir gürültü var karnımda .. sen de bir belirti vs var mı
Aynen bagırsaklar hareketli sağ da gelip giden bir batma harici bir şeyim yok, hemen geçen zamanda geçmez oldu :))) her gün haberleşelim inşallah. Benim de testli filan ilk denemem. 2/3 ay önceden denedim ama rasgele …aa super ogrenirsek beraber ogrenecegizumarim ikimize de nasip olur o kadar heyecanliymiski icim icimi yiyor..
Benim 2 gundur bagirsaklarimda bir hareketlenme ve sag kasigimda hafif agri oldu ama bugun gecti farkli olabilir sebebi o yuzden umitlenip ona baglamak istemedim acikcasi canim .. Ilk defa deniyoruz cunku yani gecen ay denedik de test falan anlamamistim peak de gormemistim. Bu ay her seyi duzgun yaptim.
Belirtileri olursa paylasalim ama olmazsa da uzulmeyelim belirtisiz ogrenen de cokne zaman idrar testi yapmayi dusunuyorsun ?
Bende öyle düşündüm olsa çıkardı diye ilk gebeliğimde adetten 10 gün sonra test yapmıştım nasıl dayandım acabaAslında bugün yarın silikte olsa bir şey belli olur erken gebelik testinde .. ben 3ünde piktim 4 ünde değerlendirdim ve testi aldığım kişi bana 18inde test yapın demişti..
evet haberleselim :) ben guzel bir test bakiyorum simdi sunu alacagim sanirim. Dijital ovulasyon testi superdi cunku :)Aynen bagırsaklar hareketli sağ da gelip giden bir batma harici bir şeyim yok, hemen geçen zamanda geçmez oldu :))) her gün haberleşelim inşallah. Benim de testli filan ilk denemem. 2/3 ay önceden denedim ama rasgele …
Ben de freely aldım şimdi 5 li erken gebelik testi ..Pazartesi yetişir ve ben kesin dayanamayıp birini harcarım :)evet haberleselim :) ben guzel bir test bakiyorum simdi sunu alacagim sanirim. Dijital ovulasyon testi superdi
Evet pazartesi yapalim bence ben de eczaneden gidip alacagim bugunBen de freely aldım şimdi 5 li erken gebelik testi ..Pazartesi yetişir ve ben kesin dayanamayıp birini harcarım :)
Hadi inşallah çok güzel haberler alırız , beklemedeyimEvet pazartesi yapalim bence ben de eczaneden gidip alacagim bugun
Amin insallah cok istiyoruz..Hadi inşallah çok güzel haberler alırız , beklemedeyim
Bu arada bir forumda okudum tutunma döllenme zamanı vs avokado yemiş kızlar , her duyduğumu yaptığım için size de tavsiye vereyim :)) yumurtlama içinde havuç ye demişlerdi yedim ve hakkaten tam pik görmüştüm .Amin insallah cok istiyoruz..
Normalde her gun tuketirdim son 10 gundur pek yememistim alayim bugun ben de :)) cok tesekkurler !Bu arada bir forumda okudum tutunma döllenme zamanı vs avokado yemiş kızlar , her duyduğumu yaptığım için size de tavsiye vereyim :)) yumurtlama içinde havuç ye demişlerdi yedim ve hakkaten tam pik görmüştüm .
Psikolojik değilse kesinlikle normal değil :)) Varsa bi erken gebelik testi yap istersen yarın ilk idrarla .. silik milik bir şey görürüz belki …Kızlar daha önce yaşadınız mı bilmiyorum sabahtan ateş basması baş ağrım oluyor sadece öğleden sonra bu saatlerde göğüs ağrım başlıyor ve kasıklarımda batma oluyor birden akşamda ayaklarım üşüyor karnımda da batma oluyor bunlar normal mi bat a 8 gün var
Ay çıkar mı ki dün aldım 3 adet erken gebelik freelynin kaset testlerimde öylePsikolojik değilse kesinlikle normal değil :)) Varsa bi erken gebelik testi yap istersen yarın ilk idrarla .. silik milik bir şey görürüz belki …
İnternette 12/24 saat içinde değerlendirilmeli yazıyor , olacağı varsa olur deneyin içinizde kalmasın . İnşallah olurKızlar bugün kontrolüm vardı yumurtam çatlamış ben dün çatladı diye tahmin ediyorum 2 gündür farklı yerdeyim yumurtlamayı kaçırdım mi acaba bugünu degerlendirecem yine de pek umudum yok sanki bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?