Birlikte belirti beklemece:))

Kizlar ben yeni baslik actim ama buraya da yazayim, 23 agustos idi reglim. 1 eylul gunu yuksek 3 eylul pazar gecesi peak gordum (pazar sabah yapmadim ama belki gorurdum yapsam). Heyecanliyim 21 agustos gosteriyor bir sonraki reglimi uygulama ve sanirim bu ay erken yumurtladim 1-2 gun once. Ne zaman idrar testi alayim, bir belirtim yok bu arada belirgin

merhabaaaa her şey neredeyse aynı
21 Ağustos bat tarihim 3 ünde pik gösterdi innovita testim, 2 sini ve 4 ünü değerlendirdim..
Şu an bir belirtim yok sadece yürürken sağ kasıkta bi batma oluyor ama gaz sancısı da olabilir çünkü sürekli bir gürültü var karnımda .. sen de bir belirti vs var mı

Sat 16 ağustos 28 ağustos yumurtlama 11-12 eylül civarı da bat
Aslında bugün yarın silikte olsa bir şey belli olur erken gebelik testinde .. ben 3ünde piktim 4 ünde değerlendirdim ve testi aldığım kişi bana 18inde test yapın demişti..

aa super ogrenirsek beraber ogrenecegiz umarim ikimize de nasip olur o kadar heyecanliymiski icim icimi yiyor..
Benim 2 gundur bagirsaklarimda bir hareketlenme ve sag kasigimda hafif agri oldu ama bugun gecti farkli olabilir sebebi o yuzden umitlenip ona baglamak istemedim acikcasi canim .. Ilk defa deniyoruz cunku yani gecen ay denedik de test falan anlamamistim peak de gormemistim. Bu ay her seyi duzgun yaptim.
Belirtileri olursa paylasalim ama olmazsa da uzulmeyelim belirtisiz ogrenen de cok ne zaman idrar testi yapmayi dusunuyorsun ?

Aynen bagırsaklar hareketli sağ da gelip giden bir batma harici bir şeyim yok, hemen geçen zamanda geçmez oldu :))) her gün haberleşelim inşallah. Benim de testli filan ilk denemem. 2/3 ay önceden denedim ama rasgele …

Aslında bugün yarın silikte olsa bir şey belli olur erken gebelik testinde .. ben 3ünde piktim 4 ünde değerlendirdim ve testi aldığım kişi bana 18inde test yapın demişti..
Bende öyle düşündüm olsa çıkardı diye ilk gebeliğimde adetten 10 gün sonra test yapmıştım nasıl dayandım acaba bir dahaki aya kısmet teşekkür ederim

Aynen bagırsaklar hareketli sağ da gelip giden bir batma harici bir şeyim yok, hemen geçen zamanda geçmez oldu :))) her gün haberleşelim inşallah. Benim de testli filan ilk denemem. 2/3 ay önceden denedim ama rasgele …
evet haberleselim :) ben guzel bir test bakiyorum simdi sunu alacagim sanirim. Dijital ovulasyon testi superdi cunku :)

evet haberleselim :) ben guzel bir test bakiyorum simdi sunu alacagim sanirim. Dijital ovulasyon testi superdi
Ben de freely aldım şimdi 5 li erken gebelik testi ..Pazartesi yetişir ve ben kesin dayanamayıp birini harcarım :)

Amin insallah cok istiyoruz..
Bu arada bir forumda okudum tutunma döllenme zamanı vs avokado yemiş kızlar , her duyduğumu yaptığım için size de tavsiye vereyim :)) yumurtlama içinde havuç ye demişlerdi yedim ve hakkaten tam pik görmüştüm .

Kızlar ben 6 aydır gebelik deniyorum, adetim 3-4 gün geçti, yaklasık 1 haftadır yumurtalama akıntısı yaşıyorum. Sürekli akıntım var beyaz, şeffaf son 2 gündür baya arttı. İdrar testi yaptım 3 kere negatif. Kan testi vermek istemiyorum bu aşamada, tekrar yumurtlama olabilir mi adetten 34 gün sonra. İlk defa böyle birşey yaşıyorum. Ovulasyon testi yapıyorum o da tek çizgi. Enfeksiyon desem kaşıntı, koku vs yok. Tekrar yumurtluyorsam 14 gün sonra mı adet olacagım acaba.

Normalde her gun tuketirdim son 10 gundur pek yememistim alayim bugun ben de :)) cok tesekkurler !
Eskiden insanlar nasil hamile kaliyormus diyorum bazen haha biz her seyi yapmaya calisiyoruz duydugumuz, olacagi varsa oluyor galiba

Kızlar daha önce yaşadınız mı bilmiyorum sabahtan ateş basması baş ağrım oluyor sadece öğleden sonra bu saatlerde göğüs ağrım başlıyor ve kasıklarımda batma oluyor birden akşamda ayaklarım üşüyor karnımda da batma oluyor bunlar normal mi bat a 8 gün var

Psikolojik değilse kesinlikle normal değil :)) Varsa bi erken gebelik testi yap istersen yarın ilk idrarla .. silik milik bir şey görürüz belki …

Kızlar bugün kontrolüm vardı yumurtam çatlamış ben dün çatladı diye tahmin ediyorum 2 gündür farklı yerdeyim yumurtlamayı kaçırdım mi acaba bugünu degerlendirecem yine de pek umudum yok sanki bu ay

Psikolojik değilse kesinlikle normal değil :)) Varsa bi erken gebelik testi yap istersen yarın ilk idrarla .. silik milik bir şey görürüz belki …
Ay çıkar mı ki dün aldım 3 adet erken gebelik freelynin kaset testlerimde öyle

İnternette 12/24 saat içinde değerlendirilmeli yazıyor , olacağı varsa olur deneyin içinizde kalmasın . İnşallah olur

Kızlar merhaba çatlama günü değerlendirdik üstünden beş gün geçti son 2 gündür adet ağrısı gibi kasıklarıma ağrı geliyo gidiyo psikolojik değil hisli bildiğiniz erken gebelik belirtisi olabilir mi bazıları böyle yaşamış kafam karıştı ya adet olcaksam onun belirtisiyse pazartesi çatlama günümdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…