Selam Sipser ve benim de benzer gunler seninle, ancak adet icin erken degil mi daha sanirim 3 4 gun daha bekleyip testlere baslamak iyi olacak :)Kızlar merhaba çatlama günü değerlendirdik üstünden beş gün geçti son 2 gündür adet ağrısı gibi kasıklarıma ağrı geliyo gidiyo psikolojik değil hisli bildiğiniz erken gebelik belirtisi olabilir mi bazıları böyle yaşamış kafam karıştı ya adet olcaksam onun belirtisiysepazartesi çatlama günümdü
Benim de pazar günü pikti ve pazartesini değerlendirdim, bu kadar çabuk belirti imkansız sanki ya… hem daha yeni çatlama olmuşsa adet olmanız zor görünüyor , inşallah biraz daha bekleyeceğiz bakalım …Kızlar merhaba çatlama günü değerlendirdik üstünden beş gün geçti son 2 gündür adet ağrısı gibi kasıklarıma ağrı geliyo gidiyo psikolojik değil hisli bildiğiniz erken gebelik belirtisi olabilir mi bazıları böyle yaşamış kafam karıştı ya adet olcaksam onun belirtisiysepazartesi çatlama günümdü
Benim düzensiz adetim varSelam Sipser ve benim de benzer gunler seninle, ancak adet icin erken degil mi daha sanirim 3 4 gun daha bekleyip testlere baslamak iyi olacak :)
ay canim insallah hamileliktir. Benim de duzensiz ama 28-32 gun gibi bir hafta sonra olmadim hic.. biraz beklemek gerekecek sanirim ya da kan testinde cikabilir belki su anBenim düzensiz adetim vardoktora gittim pazartesi sorun yok sende yumurtan çatlamış dedi hemen değerlendirdim geçen ay ben adet olduktan bi hafta sonra yine adet oldum ama doktor mevsimsel ya da stresten bi sorun yok dedi bu ay ne zamqn olcağımı kestiremiyorım
Anladım, hiç üzülme olacağı varsa olur değerlendirmeni de yapmışsın , gerisi olumlu düşünme ve duaBenim düzensiz adetim vardoktora gittim pazartesi sorun yok sende yumurtan çatlamış dedi hemen değerlendirdim geçen ay ben adet olduktan bi hafta sonra yine adet oldum ama doktor mevsimsel ya da stresten bi sorun yok dedi bu ay ne zamqn olcağımı kestiremiyorım
bir de herkesin belirtileri farkli ben 4-5 gun sonra belirtisi baslayan da okudum bu sitede :)neden olmasinBenim düzensiz adetim vardoktora gittim pazartesi sorun yok sende yumurtan çatlamış dedi hemen değerlendirdim geçen ay ben adet olduktan bi hafta sonra yine adet oldum ama doktor mevsimsel ya da stresten bi sorun yok dedi bu ay ne zamqn olcağımı kestiremiyorım
İnşallah batimiz aynıydı sizle ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuzİnternette 12/24 saat içinde değerlendirilmeli yazıyor , olacağı varsa olur deneyin içinizde kalmasın . İnşallah olur
Senin bat ne zaman canımhepimizin ayni sanirimpazartesi test yapalim sonuclarimizi paylasalim isterseniz
ah tamamdir cok tesekkurler. Ben de dedigim gibi pazartesi yapacagim .. kan testi yaptirip uzulmek istemiyorum simdidenSat: Son Adet Tarihi
Bat: Beklenen Adet Tarihi
Benim sat:21 ağustos
Bat:21 Eylül
Çatlama 3-4 Eylül
Aslında 18inde test yapmam gerekir ama bekleyebileceğim zannetmiyorum …
Pazartesi bir şey çıkmazsa üzülmeyin çünkü henüz erken … belirti olunca da yazarsanız sevinirimmmah tamamdir cok tesekkurler. Ben de dedigim gibi pazartesi yapacagim .. kan testi yaptirip uzulmek istemiyorum simdiden
yok uzulmem cunku cok erken biliyorum aslinda heyecandan yapacagim :) sanmiyorum pozitif gorecegimi de bile bile yapiyorum :)Pazartesi bir şey çıkmazsa üzülmeyin çünkü henüz erken … belirti olunca da yazarsanız sevinirimmm
Bi de geçen ay 2 kere adet oldum ya kızlar geçen ay ilki 8 inde olmuştu 2. Si 22 sinde olmuştu bugün de 8 i ve adwt ağrım varbir de herkesin belirtileri farkli ben 4-5 gun sonra belirtisi baslayan da okudum bu sitede :)neden olmasin
bu arada belirti olarak belki yazdiysan kacirdim canim akinti durumun nasil ?Pazartesi bir şey çıkmazsa üzülmeyin çünkü henüz erken … belirti olunca da yazarsanız sevinirimmm
benim hafif sarimsi ve boyle yogun katimsi bir akinti ozur dileyerekbu arada belirti olarak belki yazdiysan kacirdim canim akinti durumun nasil ?
Akıntım yok şu an..benim hafif sarimsi ve boyle yogun katimsi bir akinti ozur dileyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?