Birlikte belirti beklemece:))

Selam Sipser ve benim de benzer gunler seninle, ancak adet icin erken degil mi daha sanirim 3 4 gun daha bekleyip testlere baslamak iyi olacak :)

Benim de pazar günü pikti ve pazartesini değerlendirdim, bu kadar çabuk belirti imkansız sanki ya… hem daha yeni çatlama olmuşsa adet olmanız zor görünüyor , inşallah biraz daha bekleyeceğiz bakalım …

Selam Sipser ve benim de benzer gunler seninle, ancak adet icin erken degil mi daha sanirim 3 4 gun daha bekleyip testlere baslamak iyi olacak :)
Benim düzensiz adetim var doktora gittim pazartesi sorun yok sende yumurtan çatlamış dedi hemen değerlendirdim geçen ay ben adet olduktan bi hafta sonra yine adet oldum ama doktor mevsimsel ya da stresten bi sorun yok dedi bu ay ne zamqn olcağımı kestiremiyorım

ay canim insallah hamileliktir. Benim de duzensiz ama 28-32 gun gibi bir hafta sonra olmadim hic.. biraz beklemek gerekecek sanirim ya da kan testinde cikabilir belki su an

Anladım, hiç üzülme olacağı varsa olur değerlendirmeni de yapmışsın , gerisi olumlu düşünme ve dua

bir de herkesin belirtileri farkli ben 4-5 gun sonra belirtisi baslayan da okudum bu sitede :)neden olmasin

hepimizin ayni sanirim pazartesi test yapalim sonuclarimizi paylasalim isterseniz

bat dedigimiz nedir canim yeniyim sitede :) agustos 23'de regl oldum uygulamaya gore bu ay 21 agustos :)

Sat: Son Adet Tarihi
Bat: Beklenen Adet Tarihi

Benim sat:21 ağustos
Bat:21 Eylül
Çatlama 3-4 Eylül
Aslında 18inde test yapmam gerekir ama bekleyebileceğim zannetmiyorum …

Sat: Son Adet Tarihi
Bat: Beklenen Adet Tarihi

Benim sat:21 ağustos
Bat:21 Eylül
Çatlama 3-4 Eylül
Aslında 18inde test yapmam gerekir ama bekleyebileceğim zannetmiyorum …
ah tamamdir cok tesekkurler. Ben de dedigim gibi pazartesi yapacagim .. kan testi yaptirip uzulmek istemiyorum simdiden

ah tamamdir cok tesekkurler. Ben de dedigim gibi pazartesi yapacagim .. kan testi yaptirip uzulmek istemiyorum simdiden
Pazartesi bir şey çıkmazsa üzülmeyin çünkü henüz erken … belirti olunca da yazarsanız sevinirimmm

Pazartesi bir şey çıkmazsa üzülmeyin çünkü henüz erken … belirti olunca da yazarsanız sevinirimmm
yok uzulmem cunku cok erken biliyorum aslinda heyecandan yapacagim :) sanmiyorum pozitif gorecegimi de bile bile yapiyorum :)

bir de herkesin belirtileri farkli ben 4-5 gun sonra belirtisi baslayan da okudum bu sitede :)neden olmasin
Bi de geçen ay 2 kere adet oldum ya kızlar geçen ay ilki 8 inde olmuştu 2. Si 22 sinde olmuştu bugün de 8 i ve adwt ağrım var ama ben düşündüm ki 22 sinde oldum sonuçta diğer ayın 8 inde olam diye düşünmüştüm sanırım yine değilim

benim hafif sarimsi ve boyle yogun katimsi bir akinti ozur dileyerek
Akıntım yok şu an..
Alt karın ağrım ve sağ kasıkta batma var ara ara
Belim ve sırtımda ağrıyor ama dün temizlik yaptım ona bağlıyorum. Genelde de akıntım yumurtlama ve çatlama dışında olmuyor nedendir bilmiyorum .. sizde tam olarak ne var belirti olarak

benim hic yok neredeyse dedigim gibi, ben pazar gunu sabah spor yapmistim o sebeple kasiklarim agridi ilk basta ona bagliyorum ama bugun sadece dedigim akinti var harici bir belirti goremedim ya da cok erken gormek icin. benim hic anlamayan arkadasim oldu adeti gecince farketti herkeste de farkli oluyor gordugum

ama kan testinde 1 haftada cikiyormus saniyorum degil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…