Birlikte belirti beklemece:))

Ayyy , bugün öğleden beri sanki adet oldum olcam, demeyim belki üşütmüşümdür dedim bak dayanamadım yine :))) bir de aşırız gaz … sürekli gucurtu üst tarafta, alt tarafta da adet sancısı.
Ay canim hadi insallah belirtidir, belirtiler bir geliyor bir gidiyor benim de bagirsaklarim hareketliydi bugun o yok mesela

Kızlar bende adet ağrısı yaşıyorım çatlama günü değerlendirdim daha pazartesi günü çatlama günümdü son 3 gündür şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum adetlerimde düzensiz adet olcam yine sanırım belirti bu kadar erken olamaz bence

Ayyy , bugün öğleden beri sanki adet oldum olcam, demeyim belki üşütmüşümdür dedim bak dayanamadım yine :))) bir de aşırız gaz … sürekli gucurtu üst tarafta, alt tarafta da adet sancısı.
Kaç gün geçti ilişkiden canım bende son 3 gündür aynıyım ama çatlama günü değerlendirdm çatlamadan beri ağrım var aslında

Dur hemen çağırma adeti, ben de yaşadım bugün ama gitti . Biraz uzan belirtisi ise geçecektir , yok adetse de takdiri ilahi .. İnşallah değildir

Selam canlar araniza bende geldim bat 18 Eylül belirtiler kasik bel ve göğüs ağrısı baskada hicbirsey yok akintim normal seffaf 2 gun once yaptigim test silikti bugun yaptim tertemiz negatif ikinci cocuk icin ugrasiyorum 14 aylik bir oglum var ellerinizden oper gecen ay kimyasal olmustu bakalim nasipte ne varsa

Insallah gebelik belirtsidir adetinin gecmesini bekle bisey demk icin erken bnce

Kızlar selam sağ kasığım yani hemen vajinamın üst tarafında bir ağrı var biraz uzun süreli oldu bu kez korktum nedendir bilen var mı biraz gergindim akşamüstü ondan mı bilemedim bi de aşırı duygusallık başladı bende bel ağrım geçti. Gün içinde ayaklarımda üşüdü ateşin bastığında oldu

Selam canım, umarım belirtidir bunlar senin de 2-3 peak ve bat 20 eylül gibiydi değil mi ?
Ben nasıl sabredicez bilmiyorum sürekli kendimizi dinliyoruz ama benim böyle belirtilerim yok

Selam canım, umarım belirtidir bunlar senin de 2-3 peak ve bat 20 eylül gibiydi değil mi ?
Ben nasıl sabredicez bilmiyorum sürekli kendimizi dinliyoruz ama benim böyle belirtilerim yok
Bugün test alacağım eczaneden umarım heyecandan yarın sabah ilk idrarla yapmam

Hayır kuzum 17 eylül batım çokk zor sabretmek midem aşırı bulanıyor

Ay canım çok az kalmış test yapıcak mısın bugün yarın mide bulantısına sevineceğim aklıma gelmezdi umarım bebiştendir
Dün yaptım negatifti ya çarşamba ya perşembe yapıcam kuzum kimyasal geçirdiğim için geç yapmak istiyorum valla bende sevindim açıkcası umarım belirtiler bizi yanıltmaz

Günaydın kızlar, belirtisiz bir gün benim için :) siz nasılsınız ? çatlamam 4 ünde oldu gerçi ne bekliyorum bilmiyorum ama …

Günaydın kızlar, belirtisiz bir gün benim için :) siz nasılsınız ? çatlamam 4 ünde oldu gerçi ne bekliyorum bilmiyorum ama …
Benim 3 ündeydi adet ağrım var adet olcam sanırım bukadar erken belirti olmaz gibi

Benim de belirtisiz canım günaydın, hatta 2. Kez yumurtlama oluyor mudur diye ovulation testi yaptım bugün ama yokmuş. Belirsiz çıktı 2.çizgi hafifti çok fotoğrafta görünmemiş ama 25 dk sonra çektim zaten iyice silikleşmişti. O yüzden haftaiçini bekliyorum sıfır belirtiyle.

Eklentiler

• IMG_7512.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 32
Dün bende ağrı olunca yaptım ama tabiki yumurtlama değildi.. bugün de yıllardır çürük yatan 20’lik dişim sızlamaya başladı..

Dün bende ağrı olunca yaptım ama tabiki yumurtlama değildi.. bugün de yıllardır çürük yatan 20’lik dişim sızlamaya başladı..
Hay Allah inşallah geçer ..
Çok düşünmekten stres mi yapıyoruz nedir

Merhabalar kızlar, ben de ilk bebek için uğraşmaya geçen ay başladım normalde 15inde bekliyorum reglimi ama dün lekelenme tarzı kanamam oldu, yerleşme kanamasıdır belki diye çok umutlandım. Üstelik bir kaç gündür göğüslerimde hassasiyet ve ağrı var. Oldu mu dersiniz

Selam canım Bebek de erken regl de olabilir bence umarım Hamilesindir test yaptın mı hiç ?

Selam kizlar kasik agrisi bugun daha hafif ama devam ediyor bel agrisi yok sadece sağ göğsümde hassiyet var test yapicam yarin sabah bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…