Ay canim hadi insallah belirtidir, belirtiler bir geliyor bir gidiyor benim de bagirsaklarim hareketliydi bugun o yok meselaAyyy , bugün öğleden beri sanki adet oldum olcam, demeyim belki üşütmüşümdür dedim bak dayanamadım yine :))) bir de aşırız gaz … sürekli gucurtu üst tarafta, alt tarafta da adet sancısı.
Kızlar bende adet ağrısı yaşıyorım çatlama günü değerlendirdim daha pazartesi günü çatlama günümdü son 3 gündür şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum adetlerimde düzensiz adet olcam yine sanırım30 yasindayim ben 3 aydir hamile kalmaya yogunlastim folik asit basladim kan vercem haftaya dahiliyeye degerlerime baktrmak icin ben 1 dogum yaptim 1.5 yasinda suan 2. Yi istyorum nasibmzde varsa belirtim hic yok benimde adetimde stresten 1 hafta gec oluyo hep duzenli olurdu akinti bendede var ama akinti mantar flan gbi mikroplarin belirtisi oluyo onu belirti sayamiyorm ben oyuzden doktora ne zaman akintim var dediysem fitil verdi enfensiyon diyerek
Kaç gün geçti ilişkiden canım bende son 3 gündür aynıyım ama çatlama günü değerlendirdm çatlamadan beri ağrım var aslındaAyyy , bugün öğleden beri sanki adet oldum olcam, demeyim belki üşütmüşümdür dedim bak dayanamadım yine :))) bir de aşırız gaz … sürekli gucurtu üst tarafta, alt tarafta da adet sancısı.
Dur hemen çağırma adeti, ben de yaşadım bugün ama gitti . Biraz uzan belirtisi ise geçecektir , yok adetse de takdiri ilahi .. İnşallah değildirKızlar bende adet ağrısı yaşıyorım çatlama günü değerlendirdim daha pazartesi günü çatlama günümdü son 3 gündür şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum adetlerimde düzensiz adet olcam yine sanırımbelirti bu kadar erken olamaz bence
Insallah gebelik belirtsidirKızlar bende adet ağrısı yaşıyorım çatlama günü değerlendirdim daha pazartesi günü çatlama günümdü son 3 gündür şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum adetlerimde düzensiz adet olcam yine sanırımbelirti bu kadar erken olamaz bence
Selam canım, umarım belirtidir bunlarKızlar selam sağ kasığım yani hemen vajinamın üst tarafında bir ağrı var biraz uzun süreli oldu bu kez korktum nedendir bilen var mı biraz gergindim akşamüstü ondan mı bilemedimbi de aşırı duygusallık başladı bende bel ağrım geçti. Gün içinde ayaklarımda üşüdü ateşin bastığında oldu
Bugün test alacağım eczaneden umarım heyecandan yarın sabah ilk idrarla yapmamSelam canım, umarım belirtidir bunlarsenin de 2-3 peak ve bat 20 eylül gibiydi değil mi ?
Ben nasıl sabredicez bilmiyorum sürekli kendimizi dinliyoruzama benim böyle belirtilerim yok
Hayır kuzum 17 eylül batımSelam canım, umarım belirtidir bunlarsenin de 2-3 peak ve bat 20 eylül gibiydi değil mi ?
Ben nasıl sabredicez bilmiyorum sürekli kendimizi dinliyoruzama benim böyle belirtilerim yok
Ay canım çok az kalmış test yapıcak mısın bugün yarınHayır kuzum 17 eylül batımçokk zor sabretmek midem aşırı bulanıyor
Dün yaptım negatifti ya çarşamba ya perşembe yapıcam kuzum kimyasal geçirdiğim için geç yapmak istiyorumAy canım çok az kalmış test yapıcak mısın bugün yarınmide bulantısına sevineceğim aklıma gelmezdi umarım bebiştendir
Benim 3 ündeydi adet ağrım var adet olcam sanırımGünaydın kızlar, belirtisiz bir gün benim için :) siz nasılsınız ? çatlamam 4 ünde oldu gerçi ne bekliyorum bilmiyorum ama …
Benim de belirtisiz canım günaydın, hatta 2. Kez yumurtlama oluyor mudur diye ovulation testi yaptım bugün ama yokmuş. Belirsiz çıktı 2.çizgi hafifti çok fotoğrafta görünmemiş ama 25 dk sonra çektim zaten iyice silikleşmişti. O yüzden haftaiçini bekliyorum sıfır belirtiyle.Günaydın kızlar, belirtisiz bir gün benim için :) siz nasılsınız ? çatlamam 4 ünde oldu gerçi ne bekliyorum bilmiyorum ama …
Dün bende ağrı olunca yaptım ama tabiki yumurtlama değildi.. bugün de yıllardır çürük yatan 20’lik dişim sızlamaya başladı..Benim de belirtisiz canım günaydın, hatta 2. Kez yumurtlama oluyor mudur diye ovulation testi yaptım bugün ama yokmuş. Belirsiz çıktı 2.çizgi hafifti çok fotoğrafta görünmemiş ama 25 dk sonra çektim zaten iyice silikleşmişti. O yüzden haftaiçini bekliyorum sıfır belirtiyle.
Hay AllahDün bende ağrı olunca yaptım ama tabiki yumurtlama değildi.. bugün de yıllardır çürük yatan 20’lik dişim sızlamaya başladı..
Selam canımMerhabalar kızlar, ben de ilk bebek için uğraşmaya geçen ay başladımnormalde 15inde bekliyorum reglimi ama dün lekelenme tarzı kanamam oldu, yerleşme kanamasıdır belki diye çok umutlandım. Üstelik bir kaç gündür göğüslerimde hassasiyet ve ağrı var. Oldu mu dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?