Birlikte belirti beklemece:))

Merhaba kızlar bende geldim buraya Bat 29 Eylül dün değerlendirmeye başladık gün aşırı devam edip yumurtlama görmeyi beklicem

Merhaba bat a kaç gün var inşallah yerleşme kanamasıdır benimde ilk gebeliğim olacak tutarsa

Neden olmasın , hoşgeldiniz takipe devam ..

Merhaba kızlar bende geldim buraya Bat 29 Eylül dün değerlendirmeye başladık gün aşırı devam edip yumurtlama görmeyi beklicem
Hoşgeldin linakız, değerlendir tabi, çatlamadan sonraki 24 saate kadar olanı kaçırma ama , yumurtanın serbestçe boş boş ortada dolandığı zaman o zamana denk geliyor Birlikte bekleriz zevkle

Kizlar cok tuhaf bir durumdayim dun test yaptim negatif ondan iki gun once yaptim net silik cizgiydi obdan 2 gun onc de daha silik sonradan cikan bir cizgiydi bugun tekrsr yaptim hayali cizgi bu nedir boyle basina gelen var mi ya

Kızlar durum güncellemesi yapayım. Bugün suratımda 5 sivilce , ve dişlerimde sızlama özellikle 20’lik dişimde ağrı var …
Adete 11/12 gün var . Belirti mi denk mi geldi bilemiyorum .

Tetimde boyle sizde goruyormusunuz

Eklentiler

• IMG_20230910_164317.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar durum güncellemesi yapayım. Bugün suratımda 5 sivilce , ve dişlerimde sızlama özellikle 20’lik dişimde ağrı var …
Adete 11/12 gün var . Belirti mi denk mi geldi bilemiyorum .
Umarım belirtidir canım sivilcelenen duymuştum ben de bu forumda

Belli bir süreden sonra yanıltıcı oluyor ama hamilelik testi hiç yapmadım, belki yapan biri yardimci olabilir
İlk anda cok silikti ama gorunuyordu sonra netlesti bende anlamdim ikinci olcak ama ben bile cozemiyorum

İlk anda cok silikti ama gorunuyordu sonra netlesti bende anlamdim ikinci olcak ama ben bile cozemiyorum
canim insallah hamilesindir belki testtendir bilemedim baska mi denesen ? batlarimizin arasi 2-3 gun belki benim de sali carsamba belli olur ben de deneyeyim

canim insallah hamilesindir belki testtendir bilemedim baska mi denesen ? batlarimizin arasi 2-3 gun belki benim de sali carsamba belli olur ben de deneyeyim
Dene bakalim hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…