Birlikte belirti beklemece:))

Hic belirtisiz geciren oldu mu bu sureci daha once aramizda ?
Bizzat kuzenimin 2 çocuğu var ikisinde de vallahi bir gün midem bulandı , başım döndü dediğini bilmiyorum 35 ve 37 yaşlarında doğum yaptı öğretmendi ve okula gidip geldi izin almaya bile gerek duymadı…

Ay canim darisi basima insallah ben de sizde olan belirtiler yok biliyorsun. Cok sagol

8 gun var kasik ve belde batma goguste hassasiyet ama sadece sağ göğüs
Merhaba benimde sadce sağ göğüste hassasiyet var iki kimyasal geçirdim 8 aydır deniyoruz benimde bat 18 dün negatif çıktı kan verince bizede haber verin inslalh pozitifi görürüz

Kızlar durum güncellemesi yapayım. Bugün suratımda 5 sivilce , ve dişlerimde sızlama özellikle 20’lik dişimde ağrı var …
Adete 11/12 gün var . Belirti mi denk mi geldi bilemiyorum .
Belirti için biraz erken sanırım , o belirtiler pek öyle hemen olmaz. Ben reglme 1 hafta kala testim negatifti ..
regl günü geldi karnım ağrıyodu regl olcak gibi testimde 1 hafta önce negatif olunca hamile olmadığımı düşündüm. burda ki arkadaşlar test yap dedi. Ben ihtimal bile vermiyodumm yinede yapıyım dedim bi baktım net kıpkırmızı çizgi gördüm testimde.

Oyuzden gebelikde 1 hafta 10 günün bile çok fazla önemi var.
regl gününü bekleyin

Sadcee karın ağrısı belirtiniz mi oldu sizin

Bir test daha yaptim buda boylr kizlar

Eklentiler

• IMG_20230910_184934.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20230910_184922.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 61
Pozitif görünüyor tebrik ederim yumurtlamaniz hangi gündü acaba
aslinda net bilmiyorum uygulama 1 eylul gosteriyordu benim korunmasiz toplam 4 iliskim oldu esim yanimda olmadigi icin 1-2 eylul ve 26-27 agustos hangisinde kaldim bilmiyorum eger varsa yoldayim hastaneye gidiyoruz bakalim nasip teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…