Birlikte belirti beklemece:))

Kızlar görüyomuzmu birşet 6 gün var ama 2 gün erken adet olurum genellikle ve kasık agrım var sanmıyorum

Eklentiler

• IMG_3368.webp
    60 KB · Görüntüleme: 36
Haber edin mutlaka

Merhaba! Arkadaşlar ben de burdayım. Hazıran ayında hgs filmi temmuz ayında histeroskopi derken bu ay Ovülasyon da çift çizgi gördüğüm günü üç gün öncesini ve iki gün sonrasını değerlendirdik. Allah nasip eder de olur inşallah. 4 yıllık evliyiz vajinusmus sorunundan dolayı çocuk düşünmüyordum bile onu atlattım. Şimdi de sağ kaşığım da ağrı var ama sanmıyorum ki bir belirti olsun çünkü histeroskopi sonrası sağ kaşığımda usuttuğümde temizlik yaptığımda veya ayakta fazla durduğumda oluşan bir ağrı kaldı belki yine o dur diyorum. Bat 15 Eylül İnşallah bir mucize olur

Selam canim insallah hepimize nasip etsin Allah senin cok az kalmis test yaptin mi hic

Çok ayakta durunca beline ağrı giren ya da bel boşluğuna ağrı giren var mı

Kasık ağrım bugün hafifti benim sabahları mide bulantım oluyor ama

Canım belkş değerin yükselir bata daha çok var bende dün 9. Günümdğ negatif çıktı daha bekliyorum regl gecikmesine kadar umut var

Canım belkş değerin yükselir bata daha çok var bende dün 9. Günümdğ negatif çıktı daha bekliyorum regl gecikmesine kadar umut var
Benim iliskiler sayili oldugu icin umudum yok son iliski 2 Eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…