Birlikte belirti beklemece:))

Yumurtlamanı takip ettin mi hiç
Etmedim oglumda takip etmistim aylarca ise yaramadi o yuzden inanmiyorum ben ovulasyon testine birde 14 aylik oglum var bizimki biraz olursa olur dusuncesi aslinda oglan daha kucuk emin olamadik bir turlu

Etmedim oglumda takip etmistim aylarca ise yaramadi o yuzden inanmiyorum ben ovulasyon testine birde 14 aylik oglum var bizimki biraz olursa olur dusuncesi aslinda oglan daha kucuk emin olamadik bir turlu
Hayırlısı ne ise hakkınızda o olsun

Kızlar test yaptım yine negatif çıktı kaset test. Erken gebeliği çarşamba denicem kendi kendime kuruntu yapmak istemiyorum hiç

Merhaba benimde 30 ağustos yumurtlama günümdü bir kaç gün sonra göğüslerim ağrımaya başladı ve halen hassasiyet devam ediyor şiştiler .. sol kasığıma iğne batar gibi ağrılar giriyor 2 ,3 gündür 13 eylül adet günüm ama sanırım Salı günü test yapacağım psikolojikse en azından negatifi görüp belirti aramaktan vazgeçerim

Hoşgeldin sevgili yonci, şu an hepimiz aynı durumdayız beklemekten ve belirti dinlemekten bayıldık:) ama senin adetine çok az kalmış sanırım bir erken gebelik testi kesin sonuç verebilir İnşallah gönlünce olsunnn

Şunun sonucu nasil negatif oldu ulan

Eklentiler

• IMG_20230910_215501.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 47
Allah allah çok garip.. birkaç gün daha bekleyin ya da çizgileri takip edin öyle gidin tekrar
Ya aslinda soyle bir durum var 1 rylulde de kan vermistim 0.2 cikmisti bugun 3 cikti yukselir mi acaba kana gebelik kac gunde geciyor acaba

Ya aslinda soyle bir durum var 1 rylulde de kan vermistim 0.2 cikmisti bugun 3 cikti yukselir mi acaba kana gebelik kac gunde geciyor acaba
Bildiğim kadarıyla adet gününe kadar yükselebilir, adet gününde kanaman başlar ve değerin düşerse kimyasalla sonuçlanır, adet gününe kadar ve sonrasında kan vermeye devam et , iki katı kadsr artması gerekir .. takipte kal zaten güzelce artıyorsa sağlıklıdır, artmıyor ya da düşüyorsa negatiftir

Oglumda kan degerlerim sirasiyla ve iki gun arayla
<2
7.94
33.45
60.90
305.5 di ilk degerim onda daha dusuktu olabilir tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…