Yumurtlamadan sonra 9. Gün müCanım belkş değerin yükselir bata daha çok var bende dün 9. Günümdğ negatif çıktı daha bekliyorum regl gecikmesine kadar umut var
Etmedim oglumda takip etmistim aylarca ise yaramadi o yuzden inanmiyorum ben ovulasyon testineYumurtlamanı takip ettin mi hiç
İnsallah bakalimYaaa dur hemen karamsar olma hele bi
Adet günün gelsin , olacak mısın olmayacak mısın , olsan da yine bi daha kan ver ..
Evet yani tahminiYumurtlamadan sonra 9. Gün mü
Hayırlısı ne ise hakkınızda o olsunEtmedim oglumda takip etmistim aylarca ise yaramadi o yuzden inanmiyorum ben ovulasyon testinebirde 14 aylik oglum var bizimki biraz olursa olur dusuncesi aslinda oglan daha kucuk emin olamadik bir turlu
Amin cumlemizinHayırlısı ne ise hakkınızda o olsun
Daha erken bata 7 var sanırımmmm hafta içi bi daha ..Kızlar test yaptım yine negatif çıktı kaset test. Erken gebeliği çarşamba denicem kendi kendime kuruntu yapmak istemiyorum hiç
Hoşgeldin sevgili yonci, şu an hepimiz aynı durumdayız beklemekten ve belirti dinlemekten bayıldık:) ama senin adetine çok az kalmış sanırım bir erken gebelik testi kesin sonuç verebilirMerhaba benimde 30 ağustos yumurtlama günümdü bir kaç gün sonra göğüslerim ağrımaya başladı ve halen hassasiyet devam ediyor şiştiler .. sol kasığıma iğne batar gibi ağrılar giriyor 2 ,3 gündür 13 eylül adet günüm ama sanırım Salı günü test yapacağım psikolojikse en azından negatifi görüp belirti aramaktan vazgeçerim
Çarşamba deneyeceğimmDaha erken bata 7 var sanırımmmm hafta içi bi daha ..
Allah allah çok garip.. birkaç gün daha bekleyin ya da çizgileri takip edin öyle gidin tekrarŞunun sonucu nasil negatif oldu ulan
Ya aslinda soyle bir durum var 1 rylulde de kan vermistim 0.2 cikmisti bugun 3 cikti yukselir mi acabaAllah allah çok garip.. birkaç gün daha bekleyin ya da çizgileri takip edin öyle gidin tekrar
Bildiğim kadarıyla adet gününe kadar yükselebilir, adet gününde kanaman başlar ve değerin düşerse kimyasalla sonuçlanır, adet gününe kadar ve sonrasında kan vermeye devam et , iki katı kadsr artması gerekir .. takipte kal zaten güzelce artıyorsa sağlıklıdır, artmıyor ya da düşüyorsa negatiftirYa aslinda soyle bir durum var 1 rylulde de kan vermistim 0.2 cikmisti bugun 3 cikti yukselir mi acabakana gebelik kac gunde geciyor acaba
Oglumda kan degerlerim sirasiyla ve iki gun araylaBildiğim kadarıyla adet gününe kadar yükselebilir, adet gününde kanaman başlar ve değerin düşerse kimyasalla sonuçlanır, adet gününe kadar ve sonrasında kan vermeye devam et , iki katı kadsr artması gerekir .. takipte kal zaten güzelce artıyorsa sağlıklıdır, artmıyor ya da düşüyorsa negatiftir
Gönlünüzce olsun inşallahOglumda kan degerlerim sirasiyla ve iki gun arayla
<2
7.94
33.45
60.90
305.5 di ilk degerim onda daha dusuktuolabilir tabiki
Evettt sadece regl gibi sancım olmuştuSadcee karın ağrısı belirtiniz mi oldu sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?