Birlikte belirti beklemece:))

Ahahahahah kiz yok anam gelmicek bu zorliycak beni sen ne duruyom doguralim beraber birer tane daha
Ayyyy yok akıl sağlığımı yitirirm bide tam yeni zayıfladım biraz böyle takılıyım . Ben 3. Ye sana anca yetişirim

Ayyyy yok akıl sağlığımı yitirirm bide tam yeni zayıfladım biraz böyle takılıyım . Ben 3. Ye sana anca yetişirim
Ahahahah yok bacım 3 falan yok 2 yi yapayim yeterim ikisi birden buyusun ciksin bidaha da 3 falan istemiyorum anam bellendi 1 senede zaten

Ahahahah yok bacım 3 falan yok 2 yi yapayim yeterim ikisi birden buyusun ciksin bidaha da 3 falan istemiyorum anam bellendi 1 senede zaten
Ben ileriyi düşünüyorum üniye fln gitmek ister. 4 sene okur ikisini aynı anda göndermek sıkıntı. Bi 4-5 sene arasında olsun

Hayır yapmadım erken gebelik testi mi almalıyım
bence yap canim regl gecikirse kesin sonuc verir ama burada senin gibiyken ogrenen cok insan okudum. Hangi marka iyi bilmiyorum ben clear blue aldim reglden 6 gun onceye kadar testte sonuc veriyor diyor bakalim.

Günaydınlar .. belirtisiz bir güne başladım :)) olan her şeyde bir anda uçtu gitti .. bata kaldı 10 gün . Elimde freely erken gebelik testi var ama o bana bakıyor ben ona :)

Günaydınlar .. belirtisiz bir güne başladım :)) olan her şeyde bir anda uçtu gitti .. bata kaldı 10 gün . Elimde freely erken gebelik testi var ama o bana bakıyor ben ona :)
Gunaydin, benim de belirtim yok hala.. akintim oluyor az da olsa o kadar

Ne zaman test yapsak, her gun yapasim geliyor regle kadar

Kızlar adet oldum adetlerim düzensiz kadın doğum doktorum doğum kontrol hapı söyledi ama çocuk denediğimiz için onu da kullanamıyorum.. kontrole gittim bir sorun yok 4 ay oldu artık şimdi 5. Aya giriyoruz erken daha biliyorum ama o beklenti o belirtileri o sanmak o kadar yordu ki bugün de kan görünce artık hevesim kursağımda kaldı ağladım saatlerce

ay canim aglama uzulme gercekten cok erken henuz 4-5 ay.. anlayabiliyorum beklentiye cok giriyoruz ama bir sorun yok bak doktor kontrolundesin. bir sonraki ay icin moralini yuksek tut !

Canım geçmiş olsun, üzülme . Ovülasyon takip ediyor musun yumurtlama günü çatlama gününü biliyor musun mesela ona göre değerlendirsen? Hem de normalde en az 1yıl denenmeli diyor , bak bir sorunda yokmuş . Yumurtada spermde herhangi tedavi gerektiren bir hastalığın çıksa daha mı iyiydi ?.. bak ben 37 yaşındayım bu 3. Ayım çocuk denediğim … ne yapalım takdiri
İlahi umutsuz olmak yok.. Muhakkak zamanı geldiğinde olacaktır ..

Bu ay tam çatlama gününe denk getirmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…