- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
Tişikkir bebişSoryyyy
Ahahahahah kiz yok anam gelmicek bu zorliycak beni sen ne duruyom doguralim beraber birer tane dahaTişikkir bebişheyecanla bebiş haberini bekliiyorum senin
Ayyyy yok akıl sağlığımı yitirirmAhahahahah kiz yok anam gelmicek bu zorliycak beni sen ne duruyom doguralim beraber birer tane daha
Ahahahah yok bacım 3 falan yok 2 yi yapayim yeterim ikisi birden buyusun ciksin bidaha da 3 falan istemiyorum anam bellendi 1 senede zatenAyyyy yok akıl sağlığımı yitirirmbide tam yeni zayıfladım biraz böyle takılıyım . Ben 3. Ye sana anca yetişirim
Ben ileriyi düşünüyorum üniye fln gitmek ister. 4 sene okur ikisini aynı anda göndermek sıkıntı. Bi 4-5 sene arasında olsunAhahahah yok bacım 3 falan yok 2 yi yapayim yeterim ikisi birden buyusun ciksin bidaha da 3 falan istemiyorum anam bellendi 1 senede zaten
Hayır yapmadım erken gebelik testi mi almalıyımSelam canim insallah hepimize nasip etsin Allahsenin cok az kalmis test yaptin mi hic
bence yap canim regl gecikirse kesin sonuc verir ama burada senin gibiyken ogrenen cok insan okudum. Hangi marka iyi bilmiyorum ben clear blue aldim reglden 6 gun onceye kadar testte sonuc veriyor diyor bakalim.Hayır yapmadım erken gebelik testi mi almalıyım
Agahahah şu yorum için üyelik açtım valla bende senin gibi bakıyorum bat ne bat ne diye valla gece gece moralim düzeldibat dedigimiz nedir canim yeniyim sitede :) agustos 23'de regl oldum uygulamaya gore bu ay 21 agustos :)
Ahaha hosgeldin canimAgahahah şu yorum için üyelik açtım valla bende senin gibi bakıyorum bat ne bat ne diye valla gece gece moralim düzeldi
Gunaydin, benim de belirtim yok hala.. akintim oluyor az da olsa o kadarGünaydınlar .. belirtisiz bir güne başladım :)) olan her şeyde bir anda uçtu gitti .. bata kaldı 10 gün . Elimde freely erken gebelik testi var ama o bana bakıyor ben ona :)
Normali pazartesi ama biz cuma mı yapsak varsa haftasonuna tatlı bir giriş olurdu:)Ne zaman test yapsak, her gun yapasim geliyor regle kadar
ay canim aglama uzulme gercekten cok erken henuz 4-5 ay.. anlayabiliyorum beklentiye cok giriyoruz ama bir sorun yok bak doktor kontrolundesin. bir sonraki ay icin moralini yuksek tut !Kızlar adet oldumadetlerim düzensiz kadın doğum doktorum doğum kontrol hapı söyledi ama çocuk denediğimiz için onu da kullanamıyorum.. kontrole gittim bir sorun yok 4 ay oldu artık şimdi 5. Aya giriyoruz erken daha biliyorum ama o beklenti o belirtileri o sanmak o kadar yordu ki bugün de kan görünce artık hevesim ku
Canım geçmiş olsun, üzülme . Ovülasyon takip ediyor musun yumurtlama günü çatlama gününü biliyor musun mesela ona göre değerlendirsen? Hem de normalde en az 1yıl denenmeli diyor , bak bir sorunda yokmuş . Yumurtada spermde herhangi tedavi gerektiren bir hastalığın çıksa daha mı iyiydi ?.. bak ben 37 yaşındayım bu 3. Ayım çocuk denediğim … ne yapalım takdiriKızlar adet oldumadetlerim düzensiz kadın doğum doktorum doğum kontrol hapı söyledi ama çocuk denediğimiz için onu da kullanamıyorum.. kontrole gittim bir sorun yok 4 ay oldu artık şimdi 5. Aya giriyoruz erken daha biliyorum ama o beklenti o belirtileri o sanmak o kadar yordu ki bugün de kan görünce artık hevesim kursağımda kaldı ağladım saatlerce
pazartesiyi bekleyemem zaten hic sanmiyorummm, reglimize 9-10 gun kaldi persembe - cuma yapabiliriz sanki :)Normali pazartesi ama biz cuma mı yapsak varsa haftasonuna tatlı bir giriş olurdu:)
Bu ay tam çatlama gününe denk getirmiştimCanım geçmiş olsun, üzülme . Ovülasyon takip ediyor musun yumurtlama günü çatlama gününü biliyor musun mesela ona göre değerlendirsen? Hem de normalde en az 1yıl denenmeli diyor , bak bir sorunda yokmuş . Yumurtada spermde herhangi tedavi gerektiren bir hastalığın çıksa daha mı iyiydi ?.. bak ben 37 yaşındayım bu 3. Ayım çocuk denediğim … ne yapalım takdiri
İlahi umutsuz olmak yok..Muhakkak zamanı geldiğinde olacaktır ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?