Birlikte belirti beklemece:))

pazartesiyi bekleyemem zaten hic sanmiyorummm, reglimize 9-10 gun kaldi persembe - cuma yapabiliriz sanki :)
Kargo 5 li erken gebelik testimi getirdi yarım saat kadar önce birini zayi etsem ne olurki:) ama daha catlama ve ilişki üzerinden 7 gün geçti..

Kargo 5 li erken gebelik testimi getirdi yarım saat kadar önce birini zayi etsem ne olurki:) ama daha catlama ve ilişki üzerinden 7 gün geçti..
benim evde test yok gidip alamadim bir turlu bu ogle arasi gidip alacagim vallahi ben de feda edebilirim nolucak ki zaten erken oldugunu biliyoruz negatif ciksa da normal

Bat a 4 gün kala deneyin kızlar en iyisi ben geçen ay öyle öğrenmiştim kimyasalı bu ay da öyle yapıcam dün akşam kaset test denedim çıkmadı biliyorsunuz boşuna gerilmeyin ben düştüm siz düşmeyin

ahaha sabredemiyoruz iste hayirlisi gercekten yoksa haklisin. ama forumda birini gordum 10 gun once yapmis pozitifi gormus diye hemen ona umit bagliyorum.. senin bat da 20 21 gibi miydi canim benim oyle ?

ahaha sabredemiyoruz iste hayirlisi gercekten yoksa haklisin. ama forumda birini gordum 10 gun once yapmis pozitifi gormus diye hemen ona umit bagliyorum.. senin bat da 20 21 gibi miydi canim benim oyle ?
Yok kuzum 17si benim kimyasal geçirdiğim için o üzüntü bi farklı oluyor

benim evde test yok gidip alamadim bir turlu bu ogle arasi gidip alacagim vallahi ben de feda edebilirim nolucak ki zaten erken oldugunu biliyoruz negatif ciksa da normal
Yapma istersen ben araya verdim sen verme :) negatif .. artık perşembe cumadan önce denemem bu beni götürür:))

Yapma istersen ben araya verdim sen verme :) negatif .. artık perşembe cumadan önce denemem bu beni götürür:))
olsun canim zaten cok erken dedigimiz gibi bile bile yapiyoruz. dayanabilirsem bakalim yapicam gibi de guncellerim buradan sizi

ama buradan birbirimize destek olalim bana iyi geliyor benimle ayni duygu ve sabirsizligi paylasan anne adaylarini duymak :)

Herkese merhaba bat 16 eylül bir haftadır gaz ve kasık ağrısı ve baş ağrısı var. Bugün erken gebelik testi yaptım negatif erken mi yapmış oldum

Hoşbuldumm Ben de yumurtlama günlerini değerlendirdim o günden beri kaşık ağrısı var ama dikkate almak istemiyorum reglime 4 gün var hayırlısı artık
ay senin cok az kalmis :) hadi hayirlisi umarim cift cizgiyi gorursun :)

Kizlar bir de bir sey soracagim, hamilelik testi ilk idrarla mi olmali ? Yoksa ovulasyon gibi oncesinde 2 saat sivi tuketmeden yapsak oluyor mu ?

Kizlar bir de bir sey soracagim, hamilelik testi ilk idrarla mi olmali ? Yoksa ovulasyon gibi oncesinde 2 saat sivi tuketmeden yapsak oluyor mu ?
ya ben de ilk idrar diye biliyordum ama , ovülasyon testi yaparken gördümki akşam üzeri yaptığım testler daha koyu çıkıyor , nedendir bilmiyorum. Kişiye göre mi değişiyor onu da bilmiyorum. Sabah ovülasyon testim bile doğru düzgün çıkmıyor benim :) siz de bi deneyin isterseniz o test yapılacak kafaya kondu, o elektriği aldım şu an :)))

En erken cuma yaparım , daha çatlamanın üstüne 7.gün bugün , geçmiyor vakit
Seninle aynı zaman galiba benim ovulasyon günüm testle takip etmedim ama ayın 4 de olduğunu düşünüyorum çok karın ağrısı yaşadım o gün bu ay hiç akıntım yok yumurtlama dönemi bile akıntım olmadı doktora gidip takip ettirmesem catladigini düşünmezdim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…