Kargo 5 li erken gebelik testimi getirdi yarım saat kadar önce birini zayi etsem ne olurki:) ama daha catlama ve ilişki üzerinden 7 gün geçti..pazartesiyi bekleyemem zaten hic sanmiyorummm, reglimize 9-10 gun kaldi persembe - cuma yapabiliriz sanki :)
benim evde test yok gidip alamadim bir turlu bu ogle arasi gidip alacagim vallahi ben de feda edebilirim nolucak ki zaten erken oldugunu biliyoruz negatif ciksa da normalKargo 5 li erken gebelik testimi getirdi yarım saat kadar önce birini zayi etsem ne olurki:) ama daha catlama ve ilişki üzerinden 7 gün geçti..
ahaha sabredemiyoruz iste hayirlisi gercekten yoksa haklisin. ama forumda birini gordum 10 gun once yapmis pozitifi gormus diyeBat a 4 gün kala deneyin kızlar en iyisi ben geçen ay öyle öğrenmiştim kimyasalıbu ay da öyle yapıcam dün akşam kaset test denedim çıkmadı biliyorsunuz boşuna gerilmeyin ben düştüm siz düşmeyin
Yok kuzum 17si benimahaha sabredemiyoruz iste hayirlisi gercekten yoksa haklisin. ama forumda birini gordum 10 gun once yapmis pozitifi gormus diyehemen ona umit bagliyorum.. senin bat da 20 21 gibi miydi canim benim oyle ?
Yapma istersen ben araya verdim sen verme :) negatif .. artık perşembe cumadan önce denemem bu beni götürür:))benim evde test yok gidip alamadim bir turlu bu ogle arasi gidip alacagim vallahi ben de feda edebilirim nolucak ki zaten erken oldugunu biliyoruz negatif ciksa da normal
olsun canim zaten cok erken dedigimiz gibi bile bile yapiyoruz. dayanabilirsem bakalim yapicam gibi de guncellerim buradan siziYapma istersen ben araya verdim sen verme :) negatif .. artık perşembe cumadan önce denemem bu beni götürür:))
Evet gerçekten iyiki varsınız , benim sevdiğim başka bi başlık daha var dilersen oraya da gel..ama buradan birbirimize destek olalim bana iyi geliyor benimle ayni duygu ve sabirsizligi paylasan anne adaylarini duymak :)
Geleyim canim bakayim :)Evet gerçekten iyiki varsınız , benim sevdiğim başka bi başlık daha var dilersen oraya da gel..
2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR adı ..
HoşbuldummAhaha hosgeldin canimsenin durumun nedir ?
ay senin cok az kalmis :) hadi hayirlisi umarim cift cizgiyi gorursun :)HoşbuldummBen de yumurtlama günlerini değerlendirdim o günden beri kaşık ağrısı var ama dikkate almak istemiyorum reglime 4 gün var hayırlısı artık
Hepimiz inşallahhhh pek umudum yok valla 1 senedir deniyoruz ateş yükseldi muhtemelen adet olcam gibi geliyo haber veririmay senin cok az kalmis :) hadi hayirlisi umarim cift cizgiyi gorursun :)
Insallah olmazsin canim test yaptin miHepimiz inşallahhhh pek umudum yok valla 1 senedir deniyoruz ateş yükseldi muhtemelen adet olcam gibi geliyo haber veririm
Sen ne zaman test yapmayı planlıyorsunGünaydın kızlar, belirtisiz bir gün benim için :) siz nasılsınız ? çatlamam 4 ünde oldu gerçi ne bekliyorum bilmiyorum ama …
ya ben de ilk idrar diye biliyordum ama , ovülasyon testi yaparken gördümki akşam üzeri yaptığım testler daha koyu çıkıyor , nedendir bilmiyorum. Kişiye göre mi değişiyor onu da bilmiyorum. Sabah ovülasyon testim bile doğru düzgün çıkmıyor benim :) siz de bi deneyin istersenizKizlar bir de bir sey soracagim, hamilelik testi ilk idrarla mi olmali ? Yoksa ovulasyon gibi oncesinde 2 saat sivi tuketmeden yapsak oluyor mu ?
En erken cuma yaparım , daha çatlamanın üstüne 7.gün bugün , geçmiyor vakitSen ne zaman test yapmayı planlıyorsun
Seninle aynı zaman galiba benim ovulasyon günüm testle takip etmedim ama ayın 4 de olduğunu düşünüyorum çok karın ağrısı yaşadım o gün bu ay hiç akıntım yok yumurtlama dönemi bile akıntım olmadı doktora gidip takip ettirmesem catladigini düşünmezdim bileEn erken cuma yaparım , daha çatlamanın üstüne 7.gün bugün , geçmiyor vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?