- 15 Ocak 2023
- 2.756
- 1.062
- 63
Hiç dayanamıyorum ben kendimi oyalayacak şeyler arıyorum yine kendimi forumda buluyorumEn erken cuma yaparım , daha çatlamanın üstüne 7.gün bugün , geçmiyor vakit
Valla puzzle den yaprak sarmasına günlerdir hepsini denedim ama aklım hep burdaHiç dayanamıyorum ben kendimi oyalayacak şeyler arıyorum yine kendimi forumda buluyorum
Yok bebeğim yapmadım ya adetime az kaldı zaten erkenden yapmim hep hüsran sen ne alemdesinInsallah olmazsin canim test yaptin mi
Bnde temizlige sardım yine aklım burda gün sayıyorumValla puzzle den yaprak sarmasına günlerdir hepsini denedim ama aklım hep burdakendim gibi insanları görünce mutlu oluyorum bir umut buluyorum ..
Akıntı hamilelik belirtisi kötü koku yanma falan varsa enfeksiyon olabilirMerhabalar 26 Ağustosdan beri beyaz akıntım var sizce hamilelik belirtisimi
Evet benim de aksamustu yaptigim ovulasyonlarda gayet koyuydu :) vallahi yapicaktim ama esim 2 tane dijital almis baktim 20 euro ziyan etmek istemiyorum eczacida demis bosuna yapmasin.. cok pahali testler ve bunu kullandınız mı daha önceya ben de ilk idrar diye biliyordum ama , ovülasyon testi yaparken gördümki akşam üzeri yaptığım testler daha koyu çıkıyor , nedendir bilmiyorum. Kişiye göre mi değişiyor onu da bilmiyorum. Sabah ovülasyon testim bile doğru düzgün çıkmıyor benim :) siz de bi deneyin istersenizo test yapılacak kafaya kondu, o elektriği aldım şu an :)))
Koku yokAkıntı hamilelik belirtisi kötü koku yanma falan varsa enfeksiyon olabilir
Akıntı hakkında hiç bilgim yok inanın, çünkü bende neredeyse hiç yok maalesef. Testi şimdi yapmamak çok daha iyi fikir cuma ve pazartesi yapabilirsiniz belki de .. neden bu ay bu kadar heyecan yaptık acaba , geliyor mu gelmekte olanlarEvet benim de aksamustu yaptigim ovulasyonlarda gayet koyuydu :) vallahi yapicaktim ama esim 2 tane dijital almis baktim 20 euro ziyan etmek istemiyorum eczacida demis bosuna yapmasin.. cok pahali testler ve bunu kullandınız mı daha öncegidip o diger ucuzlardan alicam kagit olan sadece onla yapicam bugun sanirim bunu cidden cok yaklasinca kullanirim. Bu arada benim akintim hic kesilmedi beyaz koyu kivamli cirkin olucak ama sümüksü yazmışlar ya öyle.. enfeksiyon mu acaba diyorum
yok canim benim zaten 9-10 gun var henuz yapmadim ama test aldim bugun boyle yapmakla yapmamak arasindayim sabirsizim cok .. sen cok iyi sabrediyorsun haha ben 6 gun kalmasini bekliyorum testte oyle diyor :)Yok bebeğim yapmadım ya adetime az kaldı zaten erkenden yapmim hep hüsran sen ne alemdesin
ben de anlamadim her ay boyle miydim acaba diyorum baska belirti de yok cunku gerci cok erken.. ay insanlar hic beklemezken sok oluyor ogrenince, biz her gun test.. bilmiyorum canim insallah Allah nasip etsin husrana ugramayalim cok istedikAkıntı hakkında hiç bilgim yok inanın, çünkü bende neredeyse hiç yok maalesef. Testi şimdi yapmamak çok daha iyi fikir cuma ve pazartesi yapabilirsiniz belki de .. neden bu ay bu kadar heyecan yaptık acaba , geliyor mu gelmekte olanlar
1 senedir her ay negatifi görünce heves kalmadıyok canim benim zaten 9-10 gun var henuz yapmadim ama test aldim bugun boyle yapmakla yapmamak arasindayim sabirsizim cok .. sen cok iyi sabrediyorsun haha ben 6 gun kalmasini bekliyorum testte oyle diyor :)
Bebiş sen nerde yaşıyorsunEvet benim de aksamustu yaptigim ovulasyonlarda gayet koyuydu :) vallahi yapicaktim ama esim 2 tane dijital almis baktim 20 euro ziyan etmek istemiyorum eczacida demis bosuna yapmasin.. cok pahali testler ve bunu kullandınız mı daha öncegidip o diger ucuzlardan alicam kagit olan sadece onla yapicam bugun sanirim bunu cidden cok yaklasinca kullanirim. Bu arada benim akintim hic kesilmedi beyaz koyu kivamli cirkin olucak ama sümüksü yazmışlar ya öyle.. enfeksiyon mu acaba diyorum
canim insallah bu ay nasip olur sen dahil hepimize :) burda paylasmak iyi geliyor tabi cok, hepimize tostik bebisler bu ay1 senedir her ay negatifi görünce heves kalmadıAllah sağlıklı hayırlı evlatlar versin herkese ya bekleriz artık napalım böyle konuşup burda arkadaşları takip etmekte keyif veriyo valla inşalllah olur bu ay şeninde tostik bir bebiş
Ingilteredeyim ben :)Bebiş sen nerde yaşıyorsun
Bi an sevindim belki Almanya’dasındır diye ahahahIngilteredeyim ben :)
Ay amin tostik ve bisürüü saçlı esmer bombikcanim insallah bu ay nasip olur sen dahil hepimize :) burda paylasmak iyi geliyor tabi cok, hepimize tostik bebisler bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?