Birlikte belirti beklemece:))

Arasıra ateş basması oluyor bende bel ağrısı kasik ağrısı oluyo belki belirti için erkendir belki de psikolojik hayırlısı olsun hepimiz için

Hiç dayanamıyorum ben kendimi oyalayacak şeyler arıyorum yine kendimi forumda buluyorum
Valla puzzle den yaprak sarmasına günlerdir hepsini denedim ama aklım hep burda kendim gibi insanları görünce mutlu oluyorum bir umut buluyorum ..

Merhabalar 26 Ağustosdan beri beyaz akıntım var sizce hamilelik belirtisimi

Evet benim de aksamustu yaptigim ovulasyonlarda gayet koyuydu :) vallahi yapicaktim ama esim 2 tane dijital almis baktim 20 euro ziyan etmek istemiyorum eczacida demis bosuna yapmasin.. cok pahali testler ve bunu kullandınız mı daha öncegidip o diger ucuzlardan alicam kagit olan sadece onla yapicam bugun sanirim bunu cidden cok yaklasinca kullanirim. Bu arada benim akintim hic kesilmedi beyaz koyu kivamli cirkin olucak ama sümüksü yazmışlar ya öyle.. enfeksiyon mu acaba diyorum

Eklentiler

• IMG_7527.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_7526.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 29
Adetime 9 gün kala eşimle iki kez eşimle birlikte olduk adet olmadan iki gün öncede birlikte olduk hamile kalma olasılığım var mıdır

Akıntı hakkında hiç bilgim yok inanın, çünkü bende neredeyse hiç yok maalesef. Testi şimdi yapmamak çok daha iyi fikir cuma ve pazartesi yapabilirsiniz belki de .. neden bu ay bu kadar heyecan yaptık acaba , geliyor mu gelmekte olanlar

Yok bebeğim yapmadım ya adetime az kaldı zaten erkenden yapmim hep hüsran sen ne alemdesin
yok canim benim zaten 9-10 gun var henuz yapmadim ama test aldim bugun boyle yapmakla yapmamak arasindayim sabirsizim cok .. sen cok iyi sabrediyorsun haha ben 6 gun kalmasini bekliyorum testte oyle diyor :)

ben de anlamadim her ay boyle miydim acaba diyorum baska belirti de yok cunku gerci cok erken.. ay insanlar hic beklemezken sok oluyor ogrenince, biz her gun test.. bilmiyorum canim insallah Allah nasip etsin husrana ugramayalim cok istedik

yok canim benim zaten 9-10 gun var henuz yapmadim ama test aldim bugun boyle yapmakla yapmamak arasindayim sabirsizim cok .. sen cok iyi sabrediyorsun haha ben 6 gun kalmasini bekliyorum testte oyle diyor :)
1 senedir her ay negatifi görünce heves kalmadı Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin herkese ya bekleriz artık napalım böyle konuşup burda arkadaşları takip etmekte keyif veriyo valla inşalllah olur bu ay şeninde tostik bir bebiş

Bebiş sen nerde yaşıyorsun

canim insallah bu ay nasip olur sen dahil hepimize :) burda paylasmak iyi geliyor tabi cok, hepimize tostik bebisler bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…