Ay sen Almanyada mısın, uzakmışız tühBi an sevindim belki Almanya’dasındır diye ahahah
Amin canım inşallah biz sarıyız ama sağlık olsun da sarı esmer ne çıkarsaAy amin tostik ve bisürüü saçlı esmer bombik
ay evet bi an sevindim belki dedim yakındasındır ben 32 sen ?Ay sen Almanyada mısın, uzakmışız tühkaç yaşındasın ?
Amin canım inşallah biz sarıyız ama sağlık olsun da sarı esmer ne çıkarsa
Evet güzel olurduay evet bi an sevindim belki dedim yakındasındır ben 32 sen ?
Geziyoruz eşimle sürekli bi ara o taraflara da gidicez belki denk geliriz bi kahve içerizEvet güzel olurdu29 ben de
Sizin de ilk bebek mi olucak benim yaştan dolayı her kafadan bi ses çıkıyor baya moralimi bozdular37’lik ablanız var
Benim kuzenim de 36 sında hiç sorunsuz ilk çocuğunu kucağına aldı37’lik ablanız var
Ay tabiki muhakkak yazin biz de oyleGeziyoruz eşimle sürekli bi ara o taraflara da gidicez belki denk geliriz bi kahve içeriz
Ay hic onlara aldirmayalim ya gayet normal yaslar günümüzdeSizin de ilk bebek mi olucak benim yaştan dolayı her kafadan bi ses çıkıyor baya moralimi bozdular
Ay tabiki muhakkak yazin biz de oyle
TabikiiiiAy tabiki muhakkak yazin biz de oyle
Evet inşallah ilk olacak, hepimizin yüzü güler umarım bu aySizin de ilk bebek mi olucak benim yaştan dolayı her kafadan bi ses çıkıyor baya moralimi bozdular
Ay ne bilim valla millet cadı kazanı gibi direk hastaneye gitmiştik bişeyim var mı diye o kadar baskı altında hissetmiştim kendimiAy hic onlara aldirmayalim ya gayet normal yaslar günümüzde
Herkesin de hemen hemen aynı olmuş bu ay yumurtlama günleri patır patır herkes pozitif testlerini atar inşallahEvet inşallah ilk olacak, hepimizin yüzü güler umarım bu ay
Kaç gün kaldı benimde 4 gün varBenim bata az kaldı biraz heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?