- 11 Eylül 2023
- 55
- 18
- 3
- 34
Kızlar teste baktım tekrar çok silik bi çizgi oluşmuş. Gittim kan verdim negatif. Daha reglim geçmedi 5 gün var bundan kaynaklı olabilir mi. Laboratuvarda gecikme olunca tekrar verirsiniz dedi. Değer 5 ten düşük şeklinde görünüyor sizce olabilir mi testin yanılma payı daha yüksek tabiki ama
Aynısı bende de oldu. Psikolojik olabilir benimki. İnsallah hamileyizdirŞu an adete 10 günüm var ama iki kasıktan özellikle soldan bacağıma kadar inen şiddetli bi
ağrı başladım, uzanınca bi tık daha azaldı..
Hayır her şeye o kadar belirti gibi yaklaşıyoruzki başka bir şeyse de önemsemiycez nerdeyse :)
Var mı bunu yaşayan
Sorun yok zaten biliyorduk değil mi :) bu bizi cumaya kadar idare eder artık rahatladık hiç değilse :)Kızlar dayanamadım normal hamilelik testi yaptım, negatif zaten reglime 10 gun var
Aynen öyleSorun yok zaten biliyorduk değil mi :) bu bizi cumaya kadar idare eder artık rahatladık hiç değilse :)
Hemen de yapmış kıyamamKızlar dayanamadım normal hamilelik testi yaptım, negatif zaten reglime 10 gun var
Ay evet canım merak ediyorum inşallah çift çizgiiiiiEn yakın adet günü benimki sanırım hemen yazıcam sözzzz
Evet çok meraktayım canımcımHemen de yapmış kıyamamdaha var bebeğim sabırlı olalım bakalım nolcak
Hayırlısı inşallah bakalımAy evet canım merak ediyorum inşallah çift çizgiiiii
Hiç belirti var mı sendeKızlar 18 inde dönemim 3 4 gibi yumurta günümdü sizce erken gebelik testi ne zaman sonuç verebilir yapmalımıyım daha beklemem gerekiyor mu? Çok kafama takmak istemiyorum ama aklımın bir köşesinde hep
SüpersinizSorun yok zaten biliyorduk değil mi :) bu bizi cumaya kadar idare eder artık rahatladık hiç değilse :)
Bende hafif kasıklarım ağrıyor adet gibi , üşütmüşüm gibi ama reglyme daha 12 13 gün var.
Üşütmüş de olabilirim. Ovulasyon günlerimizi değerlendirdik sabırla
Sol kasım ağrımda ağrı oldu 3 4 gün şu an ağrıda yokHiç belirti var mı sende
Kızlar ben her ay adet olmadan 10 gün önce bi ağrı yaşarım kasıklarda ve bilirimki 10 gün sonra adet olacağım … ( yumurtlama dışında )
Bugün de adetime 10 gün var yine aynı o ağrıyı yaşadım yine mi adet olcam yani ben ..
Eğer hamileysem bi değişiklik olması gerekmez miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?