Birlikte belirti beklemece:))

Valla kuzum hiç bilmiyorum herkesin çok farklı bazılarının kan değerleri sonra fırlıyor okuduğum kadarıyla biraz daha bekle bakalım adetine kadar daha gecikme olmamış zaten hala umut var

Aynısı bende de oldu. Psikolojik olabilir benimki. İnsallah hamileyizdir

Kızlar dayanamadım normal hamilelik testi yaptım, negatif zaten reglime 10 gun var

Kızlar 18 inde dönemim 3 4 gibi yumurta günümdü sizce erken gebelik testi ne zaman sonuç verebilir yapmalımıyım daha beklemem gerekiyor mu? Çok kafama takmak istemiyorum ama aklımın bir köşesinde hep

Bende hafif kasıklarım ağrıyor adet gibi , üşütmüşüm gibi ama reglyme daha 12 13 gün var.
Üşütmüş de olabilirim. Ovulasyon günlerimizi değerlendirdik sabırla bekliyoruz

Benimde ovulasyondan beri kasık ağrım var kız insanı negatifi pozitifi değilde bu ihtimaller belirtiler onlar yoruyo ya bakalım nolcak bu ay

Kızlar ben her ay adet olmadan 10 gün önce bi ağrı yaşarım kasıklarda ve bilirimki 10 gün sonra adet olacağım … ( yumurtlama dışında )
Bugün de adetime 10 gün var yine aynı o ağrıyı yaşadım yine mi adet olcam yani ben ..
Eğer hamileysem bi değişiklik olması gerekmez miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…