Birlikte belirti beklemece:))

Kizceler kesin hamile olmadigim bugun belli oldu bata 6 kaldi bugun kadin doguma kontrole gittim usg de hersey normal ama gebe gibi gorunmuyorsun dedi kan verdim 0.2 dusmus degerim adetin erken gelebilir dedi bu ay olmadi yani hayirlisi ne zamansa o zaman olsun Allah ogluma can sagligi versin diyorum yarismaci arkadaslara basarilar

Amin canım elbette en önemlisi can sağlığı; ikincin de olursa hediye olur dediğin gibi relax relax düşünmeden denemeye devam et , kafa rahatlığıyla daha rahat olur emin ol . Allah gönlüne göre versin. Benim gibi yaşı ileri ilk gebelik isteyenlere de dua et bolca

Allah once olmayanlara versin diye heo dua ediyorum yakin zamanda nadip olsun insallah

Valla kuzum hiç bilmiyorum herkesin çok farklı bazılarının kan değerleri sonra fırlıyor okuduğum kadarıyla biraz daha bekle bakalım adetine kadar daha gecikme olmamış zaten hala umut var
Gece adet sancısı gibi bir sancıyla uyandım ama daha olmadım hiç böyle olmamıştı. Bazı sitelerde ilişkinin 8 ve 11. Günü arasında kanda belirir diyor. Acaba erken mi kan verdim haftasonu bat bekleyeceğim bakalım

Kızlar konuda açtım ama banada bilgi verirmisiniz 18 ağustosta regl oldum 30 31 Ağustos gibi ovilasyon testinde çift çizgiyi gördüm değerlendirik normalde 3 aydır 23 günde bir regl oluyorum dün test yaptım evde negatif ama ne regl ne hamilelik hiç bir belirtim yok kafam iyice karıştı erkenmi test yaptım normalde regl olmam lazım hesaplarına.gore

Bat a 5 gün kaldı ve adet dönemimden önce mide bulantısı olmaya başladı iki üç seferdir böyle oluyor psikolojik sanırım. Bugün yine var mide bulantısı. Ovülasyon testi ile hamile olduğunu öğrenen var mı duydunuz mu. Evde erken gebelik testi yok normal var. Bugün de adet olacakmış gibi alt karında ağrılar başladı bu ay da olmayacak gibi

Birkaç gün daha bekleyin isterseniz benim de sat 16 ağuatos yumurtlama 28 ağustos bat 11 eylüldü bir gün geçikmede. Regle 6ve 4 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatifti.

Bence ovulasyon testinde adet geçtikten sonra çıkabilir hcgnin belli bı seviye artması lazım ki lh de artsin

Birkaç gün daha bekleyin isterseniz benim de sat 16 ağuatos yumurtlama 28 ağustos bat 11 eylüldü bir gün geçikmede. Regle 6ve 4 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatifti.
Yurmirtalma oldu ise hamilede değilsem regl olmama gerekiyordu ya yaşım.43 bir dönem erken menopoz demişti Dr düzenlendi regl ama bu ay yine ateş absmalarim.ayaklarimin altının yanmasıni çok çoğaldı acaba diyorum yonemi hormonlarimin dengesi değişti menepoz mu ağlıyorum sinirimden ya

Bu ay benim de cok yandı ayaklarımın altı hele ns zaman uyumak için yatağa girdim o zaman daha cok hissettim yanmasını hormonlar her şeyi değiştirebiliyolar malesef . Dedşğimgibi ilişki olduysa ilerlyen günlerde testinizi yenilersiniz

gunaydin :) benim diger aylardan farkli hissettigim hic bisey yok kendimde kizlar.. beyaz akinti ve yorgunlugum var o da belki normalde de akintim vardi dikkat etmemistim, yorgunluk is guc olabilir. O yuzden 6 gun kalayi bekliyorum oyle diyor hamilelik testinde. Bir de o da uygulamanin gosterdigi. adetlerimi ve kac gunde bir oldugumu birakiyorum alta kesin de olmayabilir benim bat tarihimin 20-21 eylul olusu gibi geliyor :)

ocak- 7 (31 gun)
subat- 6 (29 gun)
mart- 6 (27 gun)
nisan- 1 (33 gun)
mayis- 3 (27 gun)
haziran- 29 (mayis)- (33 gun)
temmuz- 30 (haziran) (29 gun)
28 temmuz (27 gun)
agustos- 23

kasiklarim da cok cok az bi rahatsizlik var birde normal regl de olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…