cok uzun yazdim ama son bir sorayim elimde clear blue 6 gun oncesine kadar reglden sonuc veren gebelik testinden 2 tane var ilk ne zaman yapayim bu regl dongusuyle :)kasiklarim da cok cok az bi rahatsizlik var birde normal regl de olacak gibi
Ee sizde de yanma olduysa ozaman ben menepoz diye kendimi parcalamayimBu ay benim de cok yandı ayaklarımın altı hele ns zaman uyumak için yatağa girdim o zaman daha cok hissettim yanmasınıhormonlar her şeyi değiştirebiliyolar malesef . Dedşğimgibi ilişki olduysa ilerlyen günlerde testinizi yenilersiniz
Ayy olur mu sakın öyle helak etmeyin kendinizi. Onun cevabını verecek olan tek kişi alanında uzman doktor. Ben gecen ay ki adetimden sonra gittim çünkü bebek olmayınca bir de ailemde erken menapoz öyküsü var ( anne tarafımda hep 40 yaşında kesilemeler başladığı için.) yaşıma göre rezervlerimin iyi olduğunu söyledi güzelce muayenemi oldum eğer şüpheniz varsa dediğim gibi alanında uzman bi doktor ( devlet, özel olur farketmez) gidin muhakkak şakaya gelecek durum değilEe sizde de yanma olduysa ozaman ben menepoz diye kendimi parcalamayimben ateş bastimi ayakalrimin altı yandimi ha diyorum galiba menepoza giriyorum oturup ağlıyorum
Ha bir de ayak altı yanma sebebi sadece menapoz değil şeker ve iltihaplı rpmatizmada da bunu yaşayan insanlar var ( babamdan biliyorum )Ee sizde de yanma olduysa ozaman ben menepoz diye kendimi parcalamayimben ateş bastimi ayakalrimin altı yandimi ha diyorum galiba menepoza giriyorum oturup ağlıyorum
Butun tahlilerimi geçen ay yaptırdım şeker vs temiz sukur bir reglimi bekletim bende tekrar bir Dr gideyim bakalimHa bir de ayak altı yanma sebebi sadece menapoz değil şeker ve iltihaplı rpmatizmada da bunu yaşayan insanlar var ( babamdan biliyorum )
Tabi tabi gidin yumurtalarınıza bakılsın. Zaten gebelik istediğinizi söylerseniz bir de doktor takibiyle yumurtalamaya göre ilişki takibi yapılıyo doktorum bana öyle yaptı folik asit de başladıkButun tahlilerimi geçen ay yaptırdım şeker vs temiz sukur bir reglimi bekletim bende tekrar bir Dr gideyim bakalim
Ayyy bana bunlarla gel kuşumKizlar mide bulantim bas donmem oldu bugunay delirdim iyice ya anlamadim hasta mi oluyorum acaba
Adeti beklemekten başka çaremiz yok, psikolojik belirtiler yordu hepimizi :) ama olsun beklemeye , umud etmeye devam .. bende de tam belirti var diyorum ertesi gün kalkıyorum hop hepsi kaybolmuş :) sonra bakıyorum geri gelmiş…dün akşam bende yaptım bir tane ama eczaneye erken gebelik testi dememe rağmen kaset test vermiş ama bu beni durdurmadı tabii ve yaptım negatifbugün erken gebelik testi alıp yarın ilk idrarla yapıcam bakalım göğüs ağrım devam ediyor süt beyazı akıntım var Pazar günü iğne saplanır gibi kasıklarıma ara ara ağrı giriyordu ama dün olmadı bilmiyorum varmı yokmu kendimi olmadığına alıştırmam gerek heralde
Benim goguslerim yanlarina dokunursam agriyor dokunmadigim surece yok ama sut beyazi katimsi bir akinti var bende de bakalim hayirlisi artik ben persembe sabahi yapayim diyorum erken gebelik testini, adetime 6-7 gun kala olmus olacak..dün akşam bende yaptım bir tane ama eczaneye erken gebelik testi dememe rağmen kaset test vermiş ama bu beni durdurmadı tabii ve yaptım negatifbugün erken gebelik testi alıp yarın ilk idrarla yapıcam bakalım göğüs ağrım devam ediyor süt beyazı akıntım var Pazar günü iğne saplanır gibi kasıklarıma ara ara ağrı giriyordu ama dün olmadı bilmiyorum varmı yokmu kendimi olmadığına alıştırmam gerek heralde
ay canim insallah hepimizinki oyle olsun sizin gibi belirtilerim olmayinca uzulmustum hani bi degisiklik kendimde hissetmiyorum sanki ben bu ayAyyy bana bunlarla gel kuşumheyecanlandım hadi devam etsin inşallah gebelikle sonuçlansın..
Ben de sıfır belirtiyle uyandım yine :)
canim kan testi verdin mi ?kızlar son 4 gün kaldı innovitada pozitif gördüm 3 testte çok silik dün comfort erken gebelik aldım hiç gölge dahi yok artık adet olmayı bekliyorum umudum yok zaten kasıklarım agrıyor sadece bu ay ilk defa çok gögüslerim acıyor dokunamıyorum adet olunca doktor gideceğim tedavi başlıycak bakalım
Canım ya innovita bende de 2 ay çok silik çizgi verdi, aldığım yere sordum innovita çok hassas zaten bir şey varsa direk çizgi verir çok silik çizgileri dikkate almayın dedi.. hatta burda da paylaşmıştım görenler de olmuştukızlar son 4 gün kaldı innovitada pozitif gördüm 3 testte çok silik dün comfort erken gebelik aldım hiç gölge dahi yok artık adet olmayı bekliyorum umudum yok zaten kasıklarım agrıyor sadece bu ay ilk defa çok gögüslerim acıyor dokunamıyorum adet olunca doktor gideceğim tedavi başlıycak bakalım
Kaybetme umudunu canımcım gerçekten olmaması için bir sebep yokCanım ya innovita bende de 2 ay çok silik çizgi verdi, aldığım yere sordum innovita çok hassas zaten bir şey varsa direk çizgi verir çok silik çizgileri dikkate almayın dedi.. hatta burda da paylaşmıştım görenler de olmuştu
Benim de umudum azaldı .. Bekliyorum.
Vermedim canım çalışıyorum vaktim olmuyor ama kasık agrım var adet olurumcanim kan testi verdin mi ?
evet hatta hiç sebep yok sebepsiz infertelite tanımız ama vakti zamanı var galiba canımmKaybetme umudunu canımcım gerçekten olmaması için bir sebep yok
insallah hamilelik icindir canim agrilarin, olmazsa da bir sonraki ay icin umut kaybetmeden devam :)Vermedim canım çalışıyorum vaktim olmuyor ama kasık agrım var adet olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?