- 12 Eylül 2022
- 122
- 48
- 18
Benimde öyle hiç geçmedi ama doktor bana onun öncesinde muayene sonucunda gebelik ihtimalinin olduğunu söyledi tabi ki yinede bilemeyiz. Hakkımızda hayırlısı olsun.yumurtlamadan sonra hiç geçmedi
Biraz çok konuştum galiba 2. Mesajım buyumurtlamadan sonra hiç geçmedi
3 gün kaldı sanki olcak gibiyim bilmiyorum yaHayırlısı insallah olacak adetine kaç gün var ?
Bende de saçma sapan şeyler var ya psikolojik galiba kafayı yicez en sonunda ama ben muhtemelen adet olcam kasık ağrım arttı çünkü 3 gün var dahaKizlar mide bulantim bas donmem oldu bugunay delirdim iyice ya anlamadim hasta mi oluyorum acaba
Benimde bugun ovulasyon testlerim geldi adet olmayi bekliyorumMerhaba arkadaşlarım nasılsınız ? Ovülasyon dönemi yeni biten bebek bekleyen bat bekleyen arkadaşlar gelin gün gün belirtilerimizi anlamaya çalışalım.
Benim ovülasyon yeni bitti Allah nasip ederse 17/18 i gibi gebelik testi yapacağım. Sizlerde durum nedir ?
Bu yumurta buyuklugu icin ultrasonla mi gorunuyo yoksa diger alt muayene ilemiBende varım en geç benim bat galiba 22 Eylül 1 Eylül de yumurtam 16 mm ydi cuma günü çatlamış mi diye kontrole gidicem hepimiz için hayırlısı olsun
3 gün kaldı ama bence adet olcam benHayırlısı insallah olacak adetine kaç gün var ?
hayirlisi artik canim dedigin gibi kafayi yedirtiyor reglden ayirt etmek de cok zor belirgin bir farklilik yoksa (gogus ucu koyulasmasi gibi) benim de duzensiz bi tik ama 7 8 gun kaldi..Bende de saçma sapan şeyler var ya psikolojik galiba kafayı yicez en sonunda ama ben muhtemelen adet olcam kasık ağrım arttı çünkü 3 gün var daha
ben dayanamadım yaptım az önce erken gebelik testi yaptım negatif olsaydı çıkardı artık adet günüm yarın çünkü sizler inşallah beklediğiniz iki çizgiyi görürsünüz kızlarBenim goguslerim yanlarina dokunursam agriyor dokunmadigim surece yok ama sut beyazi katimsi bir akinti var bende de bakalim hayirlisi artik ben persembe sabahi yapayim diyorum erken gebelik testini, adetime 6-7 gun kala olmus olacak..
Ben doktorum karından da bakıyordu ama alttan daha iyi görebiliriz dedi bu ay alttan muayene oldumBu yumurta buyuklugu icin ultrasonla mi gorunuyo yoksa diger alt muayene ilemi
Valla tek fark benim yumurtlamadan beri kasık ağrım var o kadar o yüzden sanmıyorumhayirlisi artik canim dedigin gibi kafayi yedirtiyor reglden ayirt etmek de cok zor belirgin bir farklilik yoksa (gogus ucu koyulasmasi gibi) benim de duzensiz bi tik ama 7 8 gun kaldi..
canim senin ne zamanki regl tarihin ? regl gunu bile negatif cikanlari okudum benben dayanamadım yaptım az önce erken gebelik testi yaptım negatif olsaydı çıkardı artık adet günüm yarın çünkü sizler inşallah beklediğiniz iki çizgiyi görürsünüz kızlar
benim o da yok ama bekliycez yapicak bisiy yok regli gunu bile negatif test cikan gordum ki sen daha test de yapmadin canim. Belirtisiz oldu benim arkadasimin mesela haziranda hamile kalanValla tek fark benim yumurtlamadan beri kasık ağrım var o kadar o yüzden sanmıyorum
uygulamanın gösterdiği 15 eylül ama iki aydır 2 gün öne atarak geldiği için 13 eylül diye düşündümcanim senin ne zamanki regl tarihin ? regl gunu bile negatif cikanlari okudum ben
ay dur hemen umutsuz olma o zaman canim, bekle bakalim 1-2 gun en kotu kan tesi verirsin :)uygulamanın gösterdiği 15 eylül ama iki aydır 2 gün öne atarak geldiği için 13 eylül diye düşündüm
Valla yavru öyle sıkıcııı geliyo ki artık beklemeler napçağımı bilmiyorum insan kendini berbat hissediyo kafama takmim demekle de olmuyor herkes soruyo nolduuu bebeğin yok muuu ya zıkkım gerçekteni
benim o da yok ama bekliycez yapicak bisiy yok regli gunu bile negatif test cikan gordum ki sen daha test de yapmadin canim. Belirtisiz oldu benim arkadasimin mesela haziranda hamile kalan
evet cok haklisin ben 2 gun nasil durcam diyorum simdi ahah olmuyor ya takiyor insan odagim hep o konuda .. ay sormasinlar ya strese sokuyolar insani etkiler dollenmeyi bileValla yavru öyle sıkıcııı geliyo ki artık beklemeler napçağımı bilmiyorum insan kendini berbat hissediyo kafama takmim demekle de olmuyor herkes soruyo nolduuu bebeğin yok muuu ya zıkkım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?