Birlikte belirti beklemece:))

Kızlar selam benimde bugün belirgin şekilde beyaz süt gibi akıntım oldu göğüs ağrım biraz daha belirginleşti koltukaltıma doğru freely erken gebelik yaptım bu sabah negatif bat 5 gün var testi beğenmedim pek idrar algılaması çok yavaş geldi.yeni alıcam ama sırf yarın yapmamak için eşime yarın akşam aldırcam perşembe yapıcam Midem bulanmaya başladı birde sabahta hafif vardı ama şuan daha yoğun. Hafif batmalar oldu ama çok değil biraz leğen kemiğimle kalçamın arası ve belim ağrıdı bugün sizce var mı birşeyler kızlar

Benimde bugun ovulasyon testlerim geldi adet olmayi bekliyorum nasipse bu ay baslayacagim

Bende varım en geç benim bat galiba 22 Eylül 1 Eylül de yumurtam 16 mm ydi cuma günü çatlamış mi diye kontrole gidicem hepimiz için hayırlısı olsun
Bu yumurta buyuklugu icin ultrasonla mi gorunuyo yoksa diger alt muayene ilemi

Bende de saçma sapan şeyler var ya psikolojik galiba kafayı yicez en sonunda ama ben muhtemelen adet olcam kasık ağrım arttı çünkü 3 gün var daha
hayirlisi artik canim dedigin gibi kafayi yedirtiyor reglden ayirt etmek de cok zor belirgin bir farklilik yoksa (gogus ucu koyulasmasi gibi) benim de duzensiz bi tik ama 7 8 gun kaldi..

Benim goguslerim yanlarina dokunursam agriyor dokunmadigim surece yok ama sut beyazi katimsi bir akinti var bende de bakalim hayirlisi artik ben persembe sabahi yapayim diyorum erken gebelik testini, adetime 6-7 gun kala olmus olacak..
ben dayanamadım yaptım az önce erken gebelik testi yaptım negatif olsaydı çıkardı artık adet günüm yarın çünkü sizler inşallah beklediğiniz iki çizgiyi görürsünüz kızlar

hayirlisi artik canim dedigin gibi kafayi yedirtiyor reglden ayirt etmek de cok zor belirgin bir farklilik yoksa (gogus ucu koyulasmasi gibi) benim de duzensiz bi tik ama 7 8 gun kaldi..
Valla tek fark benim yumurtlamadan beri kasık ağrım var o kadar o yüzden sanmıyorum

ben dayanamadım yaptım az önce erken gebelik testi yaptım negatif olsaydı çıkardı artık adet günüm yarın çünkü sizler inşallah beklediğiniz iki çizgiyi görürsünüz kızlar
canim senin ne zamanki regl tarihin ? regl gunu bile negatif cikanlari okudum ben

i
Valla tek fark benim yumurtlamadan beri kasık ağrım var o kadar o yüzden sanmıyorum
benim o da yok ama bekliycez yapicak bisiy yok regli gunu bile negatif test cikan gordum ki sen daha test de yapmadin canim. Belirtisiz oldu benim arkadasimin mesela haziranda hamile kalan

modumu yuksek tutmaya calisiyorum persembe ya da cuma sabahi ilk erken gebelik testimi yapicam

i

benim o da yok ama bekliycez yapicak bisiy yok regli gunu bile negatif test cikan gordum ki sen daha test de yapmadin canim. Belirtisiz oldu benim arkadasimin mesela haziranda hamile kalan
Valla yavru öyle sıkıcııı geliyo ki artık beklemeler napçağımı bilmiyorum insan kendini berbat hissediyo kafama takmim demekle de olmuyor herkes soruyo nolduuu bebeğin yok muuu ya zıkkım gerçekten

Valla yavru öyle sıkıcııı geliyo ki artık beklemeler napçağımı bilmiyorum insan kendini berbat hissediyo kafama takmim demekle de olmuyor herkes soruyo nolduuu bebeğin yok muuu ya zıkkım gerçekten
evet cok haklisin ben 2 gun nasil durcam diyorum simdi ahah olmuyor ya takiyor insan odagim hep o konuda .. ay sormasinlar ya strese sokuyolar insani etkiler dollenmeyi bile

bir de o kadar kisiden kisiye degisiyor ki kimisinde butun belirtiler var kimisinde sifir belirti. Baktim bazilari 7 8 gun once idrarda ogrenmis bazilari regli gecince.. insan sasiriyor butun gun forumu okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…