Birlikte belirti beklemece:))

Erken gebelik testi günün herhangi bir saatinde yapılıyor mu aldım bakalım yapacağım mide bulantısı eşlik etti bugün ama dediğim gibi benim regl sancılı olursa mide bulantısı olur ben de belki rahim yine kendini döngüye hazırlıyor bir kere de bebeğe hazırla be kardeşim

evet cok haklisin ben 2 gun nasil durcam diyorum simdi ahah olmuyor ya takiyor insan odagim hep o konuda .. ay sormasinlar ya strese sokuyolar insani etkiler dollenmeyi bile
sennn hiç gerilme olur inşallah burdan konuşuruz kafan dağılır bak bebişlerim de var onları da gösteririm sana

Abahahahahahah benim ablam 9 ay boyunca kusmuştu 2. Gebeliğinde hiç kusmadı hamilelik çok değişik bi boyut ya adet geçmeden hiç ihtimallerle uğraşmak istemiyorum ama umuttttt kemiriyo herkesi

Eklentiler

• C6CFCA19-873B-4DAD-93DE-E0DE1CDF1AE4.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 54
  • 6DEA92DA-1D17-46A5-9D4C-140E37751521.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 44
sennn hiç gerilme olur inşallah burdan konuşuruz kafan dağılır bak bebişlerim de var onları da gösteririm sana
ay bebislerin sahane inanilmaz tatlilar onlarla oynasan bile zaman gecer hahah bayildim :)
bu arada clear blue 6 days early testinin yorumlarini okudum cidden 6 gun once ogrenen cok olmus ama sanki benim de regl olcak gibi kasiklarim hafif boyle rahatsiz

Senin şimdi kaç günün nasıl oyalayabilirim seni yaw adet gününü beklesen zaten o testler çok pahalı ikide bir para da gidiyo azcık kaldı zaten az biraz sabırlı olalım adetin 3 gün geçmeli bile yani biz çok sabırsızız ya

ya cok pahali gercekten sok oldum ucuz da aldim ama early degil o normal test sanmiyorum ciksin adetten once.. ay canim ben zaten calisiyorum da bi yandan hep forum acik iste aslinda oyalancak is var ama hahaha heyecan. asil seninki cok heyecanli asiri az kaldi dualar seninle

ay bi de ovulasyon testi mi yapsan denedin mi hic

ay bi de ovulasyon testi mi yapsan denedin mi hic
Valla Yavri evde ne o test var ne hamilelik testi var alasım da yok zaten demin lavaboya gittim akıntım gelmiş yumurtlama döneminde ki gibi arkadasına kanamam gelir o yüzden beni es geçiyoruz sana odaklanıyoruz

Valla Yavri evde ne o test var ne hamilelik testi var alasım da yok zaten demin lavaboya gittim akıntım gelmiş yumurtlama döneminde ki gibi arkadasına kanamam gelir o yüzden beni es geçiyoruz sana odaklanıyoruz
Ay umudunu ne cabuk kestin dur önce sen bebiş

Bu ay da olmadı ümitlenmiştim yine çok üzüldüm

Eklentiler

• IMG_0667.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 49
Dört gün kaldı
e canim daha varmis. fazla umitlendirmek icin demiyorum biliyorum benim de negatif ciksa moralim bozulur da bu forumda adetinden sonra ogrenen cok var.. test markasi ne guvenilir mi ?

Günaydın kızlar , bildiğiniz adet oldum olacağım gibiyim sabahtan beri . Henüz 8 gün var . Siz nasılsınız ? Ya belirti ya da erken olcam …

e canim daha varmis. fazla umitlendirmek icin demiyorum biliyorum benim de negatif ciksa moralim bozulur da bu forumda adetinden sonra ogrenen cok var.. test markasi ne guvenilir mi ?
Predoctor erken gebelik testi marka. Ah keşke öyle bir mucıze olsa

Günaydın kızlar , bildiğiniz adet oldum olacağım gibiyim sabahtan beri . Henüz 8 gün var . Siz nasılsınız ? Ya belirti ya da erken olcam …
canim ben sadece cok uyuyorum sanki her yerim agriyor.. regl oncesi olabilir bilmiyorum 7 8 gun kaldi.
kasiklarimda da arada bir oyle bisiyler oluyor. yani hic bir seyi belirtiye yormuyorum. yarin sabah test yapayim diyorum. aldigim testin yorumlarini okudum 5 6 gun once ogrenmisler genelde. zaten ustunde de 6 gun once yaziyor.. deneyecegim olmazsa regl gunu denerim bir tane de:) hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…