canim insallah olur, cok isterim hepimizin cift cizgiyi gormesini burada. 4 gun var daha dusurme moralini bir tane daha test yaparsin adet gunu :)Predoctor erken gebelik testi marka. Ah keşke öyle bir mucıze olsa
Merhaba benim yumurtlama dönemi 10 unda bitti sizle aynı belirtiler yaşadım sol kasıkta batma vs sizde son durum ne oldu başka belirti var mıHoş bulduk.Beklediğim tarih benim 15 Eylül. Yumurtlama donemim 1 Eylül'de bitti. O dönemi çok yoğun yaşadım. Normalde bu kadar yoğun yaşamam. Belki kullandığım vitamin kaynaklidir düşündüm. Pikassos ve inofolic kullanıyorum doktorum verdi. Sağ ve sol kasık batması, her an regl olacak gibi ağrı oldu. Sonra kasik batması geçti gibi yani çok yoğun yasamadim ilk başlarda ki gibi. 1 Eylül'de göğüslerim şişmeye başladı. Son 5 gündür de felaket göğüs ağrım var özellikle sabahları ve akşamları. Sizin belirtiler neler.?
o kadar benziyor ki ikisinin belirtileriKızlar selam bat a 4 gün kaldı dün akşam üzeri aşırı midem bulandı birde akıntı çokk bayaa açık hatta kahverengi geldi dikkat edince anlaşılacak cinsten yani bi de sabah kabızlığım olduğu için biraz zorlayınca öyle geldi onun dışında hafif mide bulantım ve iğne batmalı kasık ağrım var şimdilik birde ateş basıyor ama 36.2 ateşim. Gebelik mi regli mi sizce
MerhabalarMerhaba benim yumurtlama dönemi 10 unda bitti sizle aynı belirtiler yaşadım sol kasıkta batma vs sizde son durum ne oldu başka belirti var mı
Dün akşam yaptım kuzum negatifti. Bekliyim dedim yarın sabah yapıcam tekrar sanırım belli oluro kadar benziyor ki ikisinin belirtilerihic bilemiyorum canim test yaptin mi ?
2 gün kaldı 15 eylülde doğum günümkesmeyelim canim, bak ben belirtisizim yine kesmiyorum. senin adet gunun gelmedi hem:)
Aslında bence o sancılar bizde hep var ama biz fark etmiyorduk şimdi daha dikkatliyiz o yüzden çok umutlu geçiyo adet gününe kadar ne zamandır deniyorsun özel değilse ?benim artık sabrım kalmamış ya bu süreçte bunu anladım, bir önceki denememde daha fazla belirti vardı şimdi hiç yok düşünmek umutlanmak istemiyorum ama tam düşünmediğim anca böbreğime sancı giriyor hiç olmayan sancılar yani bu seferde olmadı diye düşünmekten kendimi alamıyorum hayırlısı Allahım sağlıkla hayırlısını nasip et inşallah
bu 2. denememiz, ağustos ayında denemeye başladık, polistikover olabilir miyim düşüncesi oluştu birkaç belirtim var adet düzensizliği dışında ,bu ayda olmazsa hemen bir kadın doğumcuya gidicem, 'daha yeni denemeye başlamışsın dur bakalım' denebilir belki ama sabır konusu bu konuda değilde düğünüm 5 kez ertelendi pandemiden dolayı hep bekledik sabrettik, normal hayattaki işlerimde hep beklerim yaparım çabalarım olmaz sabrederim o yüzden artık güzel şeyler hemen olsun istiyorum beklemek beni hep umutsuzluğa itiyorAslında bence o sancılar bizde hep var ama biz fark etmiyorduk şimdi daha dikkatliyiz o yüzden çok umutlu geçiyo adet gününe kadar ne zamandır deniyorsun özel değilse ?
inşallah gelir ya canı gönülden dua ediyorum hayırlıysa olsun2 gün kaldı 15 eylülde doğum günümbakalım hediye gelecek mi bize
benim regl genelde şöyle olur, regl nin 1 gün öncesinden başım çok ağrır belim ağrır ama böbreklerime kasıklarıma kramp vs. birşey girmezdi geçen ay birde bu ay yaşadığım birşey anlayamadımAslında bence o sancılar bizde hep var ama biz fark etmiyorduk şimdi daha dikkatliyiz o yüzden çok umutlu geçiyo adet gününe kadar ne zamandır deniyorsun özel değilse ?
Doktora gittiğim de 1 sene full denemeden ümitsizlik yapmayın diyodu bana yani yumurtalıklarınız seçicidir her zaman kabul etmicek en iyisi gelene kadar diye o yüzden çok canını sıkmabu 2. denememiz, ağustos ayında denemeye başladık, polistikover olabilir miyim düşüncesi oluştu birkaç belirtim var adet düzensizliği dışında ,bu ayda olmazsa hemen bir kadın doğumcuya gidicem, 'daha yeni denemeye başlamışsın dur bakalım' denebilir belki ama sabır konusu bu konuda değilde düğünüm 5 kez ertelendi pandemiden dolayı hep bekledik sabrettik, normal hayattaki işlerimde hep beklerim yaparım çabalarım olmaz sabrederim o yüzden artık güzel şeyler hemen olsun istiyorum beklemek beni hep umutsuzluğa itiyor
doktora hiç gitmedim, bu ayda olmazsa gideceğim yani bir rahatsızlığım var mı yok mu bilmiyorumDoktora gittiğim de 1 sene full denemeden ümitsizlik yapmayın diyodu bana yani yumurtalıklarınız seçicidir her zaman kabul etmicek en iyisi gelene kadar diye o yüzden çok canını sıkmabi sorun varsa söylerdi zaten dokturun
Vallahi bende anlam veremiyorum bazen benimde bi standartım vardı hep ama çocuk girişiminden beri hep farklı şeyler yaşamaya başladımbenim regl genelde şöyle olur, regl nin 1 gün öncesinden başım çok ağrır belim ağrır ama böbreklerime kasıklarıma kramp vs. birşey girmezdi geçen ay birde bu ay yaşadığım birşey anlayamadım
Ben yapmadımKızlar test yapan var mı başka
Bi git bakalım için rahat eder eşinde gitsin sende gitdoktora hiç gitmedim, bu ayda olmazsa gideceğim yani bir rahatsızlığım var mı yok mu bilmiyorum
Yapmaya korkuyoruuummmKızlar test yapan var mı başka
doktora hiç gitmedim, bu ayda olmazsa gideceğim yani bir rahatsızlığım var mı yok mu bilmiyorum
hadi yaVallahi bende anlam veremiyorum bazen benimde bi standartım vardı hep ama çocuk girişiminden beri hep farklı şeyler yaşamaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?