Hadi inşallahAy ben yapıcam birazdan 2 saattir sıvı almıyorum, 7 gün var amaailk testim olucak sonuçta
hepimize nasip etsin AllahHadi inşallah
Bnce de 2 gün daha bekleseydin çıkmazsa da şey yapma bence daha çıkmaz ( sana bunu diyen ben 10 gün kala test yaptıhepimize nasip etsin Allahdaha çok var sanmıyorum ama heyecandan
Bnce de 2 gün daha bekleseydin çıkmazsa da şey yapma bence daha çıkmaz ( sana bunu diyen ben 10 gün kala test yaptı)
Hepimiz öyle günler geçmiyor kievet beklemem lazım biliyorum ama heyecandan işte.. çok istiyorum
Onun bat 22 Eylül değil miydi
21 diyordu sanki benim de 20-21 yani uygulama 20 diyor da bilmiyorumHepimiz öyle günler geçmiyor ki
Himm yanlış biliyorum ben o zaman benim de 9 gün kaldı21 diyordu sanki benim de 20-21 yani uygulama 20 diyor da bilmiyorum
Erken gebelik testin var mı ? Ama sen dün yaptın o zaman 10 gün kala dediğine göreNe zaman test yapsam bilmiyorum adet olucak gibi karın ağrısı oldu bugün bı kaç defa
Yaaa çok erken çatlamanın üstünden 14 dün geçsin 18 inde yap demişti bana ovulasyon testini aldığım kişi… 21 batNegatif çıktı kızlarEki Görüntüle 3300814
O zaman pazartesiyi bekleyeyim canım..Yaaa çok erken çatlamanın üstünden 14 dün geçsin 18 inde yap demişti bana ovulasyon testini aldığım kişi… 21 bat
Evet maalesef pazartesiyi beklemek istiyorum bekleyebilirsemErken gebelik testin var mı ? Ama sen dün yaptın o zaman 10 gün kala dediğine göre
Daha erken benceNegatif çıktı kızlarEki Görüntüle 3300814
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?