- 15 Ocak 2023
- 2.756
- 1.062
- 63
Pazartesi hepimiz yapalım kırmızıları görene kadar umut her zaman varKızlar o zaman pazartesiye kadar sabır
Canım senin de daha varmış neden elenesin tekrar yapalım hepimiz pazartesiHanımlar benim bat 18/19 ovulasyon dan sonraki 10. Günüm kaset test yaptim negatif bende elendim galiba gelecek aylara inşallah
Bence en iyisi doktora gitmen kafada soru işaretini kaldırmak sonrası Allah büyüktürhadi yaayy nolcak böyle , yok ya ben yanlış yapıyorum ya ovulasyon testi yapmam lazım ya da doktora başvurmam lazım
Aiiiyyy çok heycanlııııAy ben yapıcam birazdan 2 saattir sıvı almıyorum, 7 gün var amaailk testim olucak sonuçta
Eğer varsa 10 günden sonra çıkar diye biliyorum amaCanım senin de daha varmış neden elenesin tekrar yapalım hepimiz pazartesi
Evet pazartesi de yoksa o zaman zaten diyecek bir şey yok öteki ay çalışmaları hız kesmeden devam etsinKızlar o zaman pazartesiye kadar sabır
14. Güne kadar umut varEğer varsa 10 günden sonra çıkar diye biliyorum ama
Şu an ben de erken gebelik testi yaptım negatif , çatlamanın sadece 9 uncu günü ; bunu bile bile yaptım :) ama bugün sağ kasıgımda baloncuk ya da gaz sıkışması gibi bir sancı ya da batma var tek taraflı.Hayırlısı artık nasippazartesi göreceğiz
Kaset test hemen göstermiyor erken gebelik testi için bile bir kaç gün daha bekleyinHanımlar benim bat 18/19 ovulasyon dan sonraki 10. Günüm kaset test yaptim negatif bende elendim galiba gelecek aylara inşallah
Biliyor musun şuan seninle aynı şeyi yaşıyoruz sağ tarafımda gaz sıkışması gibi ama gaz çıkarma hareketi yağınca yumurtalığımın sancıdıgını feci hissediyorumŞu an ben de erken gebelik testi yaptım negatif , çatlamanın sadece 9 uncu günü ; bunu bile bile yaptım :) ama bugün sağ kasıgımda baloncuk ya da gaz sıkışması gibi bir sancı ya da batma var tek taraflı.
Yaaa .. çok afedersiniz bir de v.j….da iğne batması ya da sancı gibi bir ağrı yokluyor arada sırada. Ve sağdaki balon bugün hiç gitmedi. Başka bir şeyim yok .siz nasılsınız ?Biliyor musun şuan seninle aynı şeyi yaşıyoruz sağ tarafımda gaz sıkışması gibi ama gaz çıkarma hareketi yağınca yumurtalığımın sancıdıgını feci hissediyorum
Bende bugün midem de ara ara iğne batması gibi birşey oldu bide o dediğimiz dün akşamdan beri hiç geçmedi biraz halsiz ve iştahsızlık varYaaa .. çok afedersiniz bir de v.j….da iğne batması ya da sancı gibi bir ağrı yokluyor arada sırada. Ve sağdaki balon bugün hiç gitmedi. Başka ea bir şeyim yok .siz nasılsınız ?
İnşallah gebelik vardır hayırlısıylaBende bugün midem de ara ara iğne batması gibi birşey oldu bide o dediğimiz dün akşamdan beri hiç geçmedi biraz halsiz ve iştahsızlık var
canim bilmiyorum ki ben belirti yasamiyorum pek istersen erken gebelik testi yap ?Merhaba kızlar, beklenen adet günüme 3 gün var, yaklaşık 5 gündür kasık ağrılarım var, normalde adet öncesi sol tarafımda olmazdı ama şimdi ara ara sol kasık tarafımda da batmalar oluyor, idrarımda beyaz tortular var, bi de 3 gün önce ilişkiden sonraki gün akıntıyla birlikte pembelik geldi peçeteye. ovülasyon testini yapmayı bırakmadım yumurtlama gününden sonra ama pik göremedim henüz, acaba hamilelik olabilir mi?
hatirlatma geldi bugun regline 1 hafta kaldi diye.. nolur olmasin :) ama pazartesiden once test yapmayacagim o kesin :)Şu an ben de erken gebelik testi yaptım negatif , çatlamanın sadece 9 uncu günü ; bunu bile bile yaptım :) ama bugün sağ kasıgımda baloncuk ya da gaz sıkışması gibi bir sancı ya da batma var tek taraflı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?