Canım ben üç dört gündür ilişki yaşamadımKizlar biraz ozel olucak ama ustteki arkadasimizin da yazdigi gibi dun gece iliskiden sonra bugun asiri bir beyaz akinti ve kan geldi cok az.. acaba normal mi deneyimlediniz mi bunu (reglime 6-7 gun kaldi)Sipser @mevsimselgecis B Butterfly193 Basakbasak1 Nur61_
Kuzum hiçbir bilgim yok benimde dün akıntıyla karışık kahverengi bugğnde açık pembe geldi kendimi biraz zorlayıncs geliyor kabızlık var bende şuan. Belirtilerim devam ediyor vajinamda batma falan var ama ben regl olucam diyorum kendimce. Kendime fikrim yok sana bir yorum yapamıcam o yüzdenKizlar biraz ozel olucak ama ustteki arkadasimizin da yazdigi gibi dun gece iliskiden sonra bugun asiri bir beyaz akinti ve kan geldi cok az.. acaba normal mi deneyimlediniz mi bunu (reglime 6-7 gun kaldi)Sipser @mevsimselgecis B Butterfly193 Basakbasak1 Nur61_
Hiç başıma gelmedi canım hiç bı fikrim yokKizlar biraz ozel olucak ama ustteki arkadasimizin da yazdigi gibi dun gece iliskiden sonra bugun asiri bir beyaz akinti ve kan geldi cok az.. acaba normal mi deneyimlediniz mi bunu (reglime 6-7 gun kaldi)Sipser @mevsimselgecis B Butterfly193 Basakbasak1 Nur61_
Seninki gebelik belirtisi gibi herşeyKuzum hiçbir bilgim yok benimde dün akıntıyla karışık kahverengi bugğnde açık pembe geldi kendimi biraz zorlayıncs geliyor kabızlık var bende şuan. Belirtilerim devam ediyor vajinamda batma falan var ama ben regl olucam diyorum kendimce. Kendime fikrim yok sana bir yorum yapamıcam o yüzden
Canım vallahi hiç bilmiyorum ikili temastan mümkün mertebe kaçıyorum ne olur ne olmaz diye :) aklıma üç ihtimal geldi; yerleşme kanaması , adet öncesi olduğu için lekelenme ya da geçen aydan kalma atılamayan birikintiler … inşallah ilkidirKizlar biraz ozel olucak ama ustteki arkadasimizin da yazdigi gibi dun gece iliskiden sonra bugun asiri bir beyaz akinti ve kan geldi cok az.. acaba normal mi deneyimlediniz mi bunu (reglime 6-7 gun kaldi)Sipser @mevsimselgecis B Butterfly193 Basakbasak1 Nur61_
canim senin yerlesme kanamasidir insallahKuzum hiçbir bilgim yok benimde dün akıntıyla karışık kahverengi bugğnde açık pembe geldi kendimi biraz zorlayıncs geliyor kabızlık var bende şuan. Belirtilerim devam ediyor vajinamda batma falan var ama ben regl olucam diyorum kendimce. Kendime fikrim yok sana bir yorum yapamıcam o yüzden
sagol canimHiç başıma gelmedi canım hiç bı fikrim yok
sagol canim.. belki de yara tahris falandir yani onlar geldi aklima :) keske bebek olsa tabiCanım ben üç dört gündür ilişki yaşamadımeşim yok. Adetime benim de 4 gün kaldı henüz öyle birşey gelmedi. İnşallah kötü birsey değildir ve bebekle ilgilidir
İnşallah canım internette enfeksiyon da yazıyor belki o da olabilirsagol canim.. belki de yara tahris falandir yani onlar geldi aklima :) keske bebek olsa tabibu ay icimizden hangi sanslilar hamile cikicak bakalim insallah hepimizzz
canimcim cok sagol yorumun icin, ben de aslinda kaciniyordum dedigin gibi de. adet oncesi lekelenmem kahverengi oluyor benim bu bildigin kirmizi o yuzden birikinti, lekenlenme ya da yerlesme degil gibi geldi. daha cok tahris ya da yaradir hic umitlenmedim ondan bebisimCanım vallahi hiç bilmiyorum ikili temastan mümkün mertebe kaçıyorum ne olur ne olmaz diye :) aklıma üç ihtimal geldi; yerleşme kanaması , adet öncesi olduğu için lekelenme ya da geçen aydan kalma atılamayan birikintiler … inşallah ilkidir
sanmam canim enfeksiyonluk baska bir belirtim yok bildigin bi de iliskiden sonra olunca yara falandir belki. ay insallah bebek varsa ve tutunmaya calisiyosa bisiy olmamistir. korktumİnşallah canım internette enfeksiyon da yazıyor belki o da olabilir
Olmaz inşallah sen öğrenene kadar Allah korurmus merak etmesanmam canim enfeksiyonluk baska bir belirtim yok bildigin bi de iliskiden sonra olunca yara falandir belki. ay insallah bebek varsa ve tutunmaya calisiyosa bisiy olmamistir. korktum
Sagol canim insallah :)Olmaz inşallah sen öğrenene kadar Allah korurmus merak etme
Evet evet göğüs ucumda acıyor mesela dolgunlukta var anlam veremedim hayırlısı olsunSeninki gebelik belirtisi gibi herşey
Kaç gün vardı adetineEvet evet göğüs ucumda acıyor mesela dolgunlukta var anlam veremedim hayırlısı olsun
3 gün kaldıKaç gün vardı adetine
Bu arada bende ilişki yaşadım eşimle dün akşam ama bir sakıncası olmadığını söylüyor herkes bu durumuncanim senin yerlesme kanamasidir insallahbenim kirmiziydi yani belki de farkli bir sebeptendir yara-tahris olabilir.
İnşallah hayırlısı olsun hepimiz içinİnşallah güzel haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?