Birlikte belirti beklemece:))

Canım ben üç dört gündür ilişki yaşamadım eşim yok. Adetime benim de 4 gün kaldı henüz öyle birşey gelmedi. İnşallah kötü birsey değildir ve bebekle ilgilidir

Kuzum hiçbir bilgim yok benimde dün akıntıyla karışık kahverengi bugğnde açık pembe geldi kendimi biraz zorlayıncs geliyor kabızlık var bende şuan. Belirtilerim devam ediyor vajinamda batma falan var ama ben regl olucam diyorum kendimce. Kendime fikrim yok sana bir yorum yapamıcam o yüzden

Seninki gebelik belirtisi gibi herşey

Canım vallahi hiç bilmiyorum ikili temastan mümkün mertebe kaçıyorum ne olur ne olmaz diye :) aklıma üç ihtimal geldi; yerleşme kanaması , adet öncesi olduğu için lekelenme ya da geçen aydan kalma atılamayan birikintiler … inşallah ilkidir

canim senin yerlesme kanamasidir insallah benim kirmiziydi yani belki de farkli bir sebeptendir yara-tahris olabilir.

Canım ben üç dört gündür ilişki yaşamadım eşim yok. Adetime benim de 4 gün kaldı henüz öyle birşey gelmedi. İnşallah kötü birsey değildir ve bebekle ilgilidir
sagol canim.. belki de yara tahris falandir yani onlar geldi aklima :) keske bebek olsa tabi bu ay icimizden hangi sanslilar hamile cikicak bakalim insallah hepimizzz

sagol canim.. belki de yara tahris falandir yani onlar geldi aklima :) keske bebek olsa tabi bu ay icimizden hangi sanslilar hamile cikicak bakalim insallah hepimizzz
İnşallah canım internette enfeksiyon da yazıyor belki o da olabilir

canimcim cok sagol yorumun icin, ben de aslinda kaciniyordum dedigin gibi de. adet oncesi lekelenmem kahverengi oluyor benim bu bildigin kirmizi o yuzden birikinti, lekenlenme ya da yerlesme degil gibi geldi. daha cok tahris ya da yaradir hic umitlenmedim ondan bebisim

İnşallah canım internette enfeksiyon da yazıyor belki o da olabilir
sanmam canim enfeksiyonluk baska bir belirtim yok bildigin bi de iliskiden sonra olunca yara falandir belki. ay insallah bebek varsa ve tutunmaya calisiyosa bisiy olmamistir. korktum

canim senin yerlesme kanamasidir insallah benim kirmiziydi yani belki de farkli bir sebeptendir yara-tahris olabilir.
Bu arada bende ilişki yaşadım eşimle dün akşam ama bir sakıncası olmadığını söylüyor herkes bu durumun inşallah öyledir ama değilsede üzülmüyorum burada çok şey okuyup kafamızda karışıyor bazen sadece hayırlısı diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…