Birlikte belirti beklemece:))

evet en hayirli ve saglikli sekilde nasip olsun tabi de dedigin gibi kafa karisiyor. insallah canim en yakin senin su an ilk guzel haberi sen ver sonra hepimiz :) heyecanliii

evet en hayirli ve saglikli sekilde nasip olsun tabi de dedigin gibi kafa karisiyor. insallah canim en yakin senin su an ilk guzel haberi sen ver sonra hepimiz :) heyecanliii
İnşallah bakalım süreç ne göstericek mutlaka yazarım olumlu olumsuz

Bugün erken gebelik testi yaptım 4 gün var regl e negatif sonuç. Sizce değişme şansı var mı? 10 günde yumurtama sonrası sonuç veriyor diye biliyorum ama erken test

Bugün erken gebelik testi yaptım 4 gün var regl e negatif sonuç. Sizce değişme şansı var mı? 10 günde yumurtama sonrası sonuç veriyor diye biliyorum ama erken test
canim sikma canini forumda cok okudum negatif forup sonradan degisen, bosa umitlendirmek istemem tabi de. belki testin markasindan kaynaklidir, ya da henuz idrarinda belli degildir. regl gununu bekle bakalim :)

Aşırı beyaz akıntı korunmasız ilişkiden dolayı oluyor sanırım, kan kısmı beni de düşündürüyor, benim bir kez daha öyle olmuştu ama negatifle sonuçlandı maalesef

Aşırı beyaz akıntı korunmasız ilişkiden dolayı oluyor sanırım, kan kısmı beni de düşündürüyor, benim bir kez daha öyle olmuştu ama negatifle sonuçlandı maalesef
canim benim beyaz akintim regl sonrasindan beri hic bitmedi ama sadece iliskiden degil diye saniyorum hep vardi. ama kan kismi evet cok cok az ama 1 nokta gibi boyle bir de peceteye silince azicik

canim benim beyaz akintim regl sonrasindan beri hic bitmedi ama sadece iliskiden degil diye saniyorum hep vardi. ama kan kismi evet cok cok az ama 1 nokta gibi boyle bir de peceteye silince azicik
Hmm, benimde o kan geldiği günlerde akıntım vardı ama şuan kesildi gibi kan gelmesi benimde öyleydi belli belirsiz çok az ama vardı, bi sitede okudum ilişkiden dolayı arada olabiliyormuş ama benim aklıma yerleşme kanaması geliyor direk, inşallah öyledir idrarda tortu var mı senin dikkat ettin mi hiç ?

Benim de bugün külodumda ğdaha az akıntı var dikkat ettim ama bundan önceki 10 gündür aşırıydı..yerleşme kanaması hep kahverengi demişler benim kırmızı pembeydi emin olamadım. Vardı dün erken gebelik testi yaptım ama ben o tortuyu ovulasyon zamanı da gormustum canım hatta eşime demiştim tortu niye olur

Ben nir gebenin günlüğü sayfasında erken hamilelik belirtileri arasında görmüştüm idrarda tortu diye ama tek başına hamilelik ifade etmeyebilir diyordu, ben de 7-8 aydır ovülasyon testi yapıyorum ilk kez böyle tortuya denk gelince kafamda soru işareti oldu, ben de bugün erken gebelik testi mi yapsam cesaret edemiyorum negatif görmekten yoruldum

ah canim insallah oyledir erken belirtidir ama benim olmustu ben gormustum.. senin aslinda cok az kalmis ovulasyon ya da erken gebelik testi mi denesen. ben de cok sabirsizim yapasim geliyor ama korkuyorum da ne zor seymis beklemek. keske aa hamileymisim diye regl gecince farkedenlerden olsak haaha

sanırım erken adet olcam kızlar ya … karın bel hepsi organize şekilde ağrımaya başladı bildiğiniz adet sancısı

Bende iki gündür ishal var , öyle ki iki günde 3 kilo kadar verdim resmen. Adet öncesi gün böyle olurdum adete 4 gün var ama karın kasık ağrısı beni mahvetti

sanırım erken adet olcam kızlar ya … karın bel hepsi organize şekilde ağrımaya başladı bildiğiniz adet sancısı
canimcim belki belirtidir herkes diyor ya ayni oluyor belirtiler diye daha 1 hafta var basliyor muydu boyle 1 hafta onceden.

Ay keşke ya dimi, ya ben her gün yapıyorum ovülasyon testi ama henüz çifti göremedim 2 gün kaldı regle

Ay keşke ya dimi, ya ben her gün yapıyorum ovülasyon testi ama henüz çifti göremedim 2 gün kaldı regle
ovulasyon zaten %50 sinde tutuyor, %50 sinde tutmuyor. cok da dikkate almamak lazim bence canim.. ama erken gebelikle belki cikar.. ya da en garantisini reglin gecmesini beklemek cok zor benim de 6 gun kaldi

Forumu butun gun okudukca diyorum ki Allah isteyen herkese nasip etsin ne kadar cok istiyor ugrasiyor buradaki kadinlar. saglikla mutlulukla gelsin hepimizin bebisi cift cizgileri gorelim bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…