Birlikte belirti beklemece:))

do
Benim olmuştu bi kere doktor yumurtlama zamanında olabilir demişti aşırı stres demişti bide eşin zorlamış olabilir demişti
dogru canim stres ya da belki zorlamadir. zaten ben de belki zorlama kaynakli tahris yaradir diye dusundum acikcasi. sen ne durumdasin 1 ya da 2 gun kaldi degil mi :)

do

dogru canim stres ya da belki zorlamadir. zaten ben de belki zorlama kaynakli tahris yaradir diye dusundum acikcasi. sen ne durumdasin 1 ya da 2 gun kaldi degil mi :)
Yarın adet günüm doğum günüm yeni ayın başlangıcı yarın çok değişik bi gün benim için ahaha

Yarın adet günüm doğum günüm yeni ayın başlangıcı yarın çok değişik bi gün benim için ahaha
ay hadi insallah bu dogum gununu esinle beraber 3 kisi kutlamis olursunuzzz aminnnn test yapmamakta kararli misin bebis nasil duruyosunn

ovulasyon zaten %50 sinde tutuyor, %50 sinde tutmuyor. cok da dikkate almamak lazim bence canim.. ama erken gebelikle belki cikar.. ya da en garantisini reglin gecmesini beklemek cok zor benim de 6 gun kaldi
Evet benim arkadaşım hamile kaldığında denemek için ovülasyon testi yapmış negatif çıkmıştı

ay hadi insallah bu dogum gununu esinle beraber 3 kisi kutlamis olursunuzzz aminnnn test yapmamakta kararli misin bebis nasil duruyosunn
yavru zaten 1 gün kaldı adette bazen 1-2 gün oynar biliyorsun o yüzden geçmesini bekliyorum aceleye gerek yok ya 11 aydır negatif olur olmaz Allahtan artık şimdi yapsam negatif moralim bozulcak adeti beklemek en sağlıklısı bide paranoya oluyo insan artık bi süre sonra

Aynı benim gibi delirmek üzereyim

o da dogru canim, evet ben ilk aydan delirdim

Sipser sen test yapicak misin seninle ayniyiz bugun bi tane daha ucuz erken gebelik testi aldim ovulasyonla ikisini denesem mi diyorum. pahali olani adete yakin sakliyorum

Ovülasyon testim böyle çıktı düne göre daha koyu

Eklentiler

• 6D1C6EB2-B388-47F2-88A4-BE8AD6702A58.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…