- 11 Eylül 2023
- 55
- 18
- 3
- 34
Benim olmuştu bi kere doktor yumurtlama zamanında olabilir demişti aşırı stres demişti bide eşin zorlamış olabilir demiştiKizlar biraz ozel olucak ama ustteki arkadasimizin da yazdigi gibi dun gece iliskiden sonra bugun asiri bir beyaz akinti ve kan geldi cok az.. acaba normal mi deneyimlediniz mi bunu (reglime 6-7 gun kaldi)Sipser M mevsimselgecis B Butterfly193 @gulseliinn @nurd35
Ama 6 7 gün kala yumurtlama olur mu kiBenim olmuştu bi kere doktor yumurtlama zamanında olabilir demişti aşırı stres demişti bide eşin zorlamış olabilir demişti
dogru canim stres ya da belki zorlamadir. zaten ben de belki zorlama kaynakli tahris yaradir diye dusundum acikcasi. sen ne durumdasin 1 ya da 2 gun kaldi degil mi :)Benim olmuştu bi kere doktor yumurtlama zamanında olabilir demişti aşırı stres demişti bide eşin zorlamış olabilir demişti
Yarın adet günüm doğum günüm yeni ayın başlangıcı yarın çok değişik bi gün benim için ahahado
dogru canim stres ya da belki zorlamadir. zaten ben de belki zorlama kaynakli tahris yaradir diye dusundum acikcasi. sen ne durumdasin 1 ya da 2 gun kaldi degil mi :)
Kızlar çizgi görüyor musunuz
Eki Görüntüle 3301169
ay hadi insallah bu dogum gununu esinle beraber 3 kisi kutlamis olursunuzzz aminnnnYarın adet günüm doğum günüm yeni ayın başlangıcı yarın çok değişik bi gün benim için ahaha
Evet benim arkadaşım hamile kaldığında denemek için ovülasyon testi yapmış negatif çıkmıştıovulasyon zaten %50 sinde tutuyor, %50 sinde tutmuyor. cok da dikkate almamak lazim bence canim.. ama erken gebelikle belki cikar.. ya da en garantisini reglin gecmesini beklemekcok zor benim de 6 gun kaldi
inşallah yanlış çıkmazYarın adet günüm doğum günüm yeni ayın başlangıcı yarın çok değişik bi gün benim için ahaha
8 gün var dahaEki Görüntüle 3301170
gozlerim bana oyun mu oynuyor hayalet cizgi var mi hic anlamadim canim asiri belirsiz yakac gun kalmisti senin
yavru zaten 1 gün kaldı adette bazen 1-2 gün oynar biliyorsun o yüzden geçmesini bekliyorum aceleye gerek yok ya 11 aydır negatif olur olmaz Allahtan artık şimdi yapsam negatif moralim bozulcak adeti beklemek en sağlıklısı bide paranoya oluyo insan artık bi süre sonraay hadi insallah bu dogum gununu esinle beraber 3 kisi kutlamis olursunuzzz aminnnntest yapmamakta kararli misin bebis nasil duruyosunn
Aynı benim gibiyavru zaten 1 gün kaldı adette bazen 1-2 gün oynar biliyorsun o yüzden geçmesini bekliyorum aceleye gerek yok ya 11 aydır negatif olur olmaz Allahtan artık şimdi yapsam negatif moralim bozulcak adeti beklemek en sağlıklısı bide paranoya oluyo insan artık bi süre sonra
o da dogru canim, evet ben ilk aydan delirdimyavru zaten 1 gün kaldı adette bazen 1-2 gün oynar biliyorsun o yüzden geçmesini bekliyorum aceleye gerek yok ya 11 aydır negatif olur olmaz Allahtan artık şimdi yapsam negatif moralim bozulcak adeti beklemek en sağlıklısı bide paranoya oluyo insan artık bi süre sonra
canim bunda goremedim ama senin zaten erken ki daha 8 gun varmis
Ovülasyon testim böyle çıktı düne göre daha koyuah canim insallah oyledir erken belirtidir ama benim olmustu ben gormustum.. senin aslinda cok az kalmis ovulasyon ya da erken gebelik testi mi denesen. ben de cok sabirsizim yapasim geliyor ama korkuyorum dane zor seymis beklemek. keske aa hamileymisim diye regl gecince farkedenlerden olsak haaha
Normal bir test yaptım ama negatif …Sipser sen test yapicak misin seninle ayniyiz bugun bi tane daha ucuz erken gebelik testi aldim ovulasyonla ikisini denesem mi diyorum. pahali olani adete yakin sakliyorum
Normalde hiç çıkmıyor zaten benim anladığım erken gebelik de bir ihtimalNormal bir test yaptım ama negatif …
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?