Ay canım evet belirginOvülasyon testim böyle çıktı düne göre daha koyu
Daha erken ondan çıkmamıştırNormal bir test yaptım ama negatif …
İnşallah canımDaha erken ondan çıkmamıştır
Canım ben bayadır okumadım burdaki şeyleri. Yumurtlama takip etmiş miydin, eğer takip ettiysen üstünden ne kadar geçti? Adetine daha varmış bu kadar erken çıkmayabilir testtecanım kızlar ben de simdi erken gebelik testi ve ovulasyon testi yaptim. Reglime 6-7 gun var biliyorsunuz.
Ovulasyonda çizgi çıktı silik, erken gebelikte negatif.
Eki Görüntüle 3301249 Eki Görüntüle 3301250
Canim ben ovulasyonda peak gordugumden oncesi ve sonrasini degerlendirdim. Eylul ayinin 3 unde peak gordum :)Canım ben bayadır okumadım burdaki şeyleri. Yumurtlama takip etmiş miydin, eğer takip ettiysen üstünden ne kadar geçti? Adetine daha varmış bu kadar erken çıkmayabilir testte
Moral bozmak yok o zaman canımCanim ben ovulasyonda peak gordugumden oncesi ve sonrasini degerlendirdim. Eylul ayinin 3 unde peak gordum :)
Reglim Agustos 23 idi, bu ay 20-21 eylul gibi olmasini bekliyorum. (regllerim 27-31 gun arasi degisiyor)
Yani adetime 1 hafta ya da 6 gun kalmis olabilir.
evet farkindayim erken henuz (daha ucuz olan erken gebelik testimle denedim guzel olani daha yakin tarihe sakliyorum.:) )
amin canim insallah :)Moral bozmak yok o zaman canımadet gelene kadar her zaman umut vardır
Ovulasyon testlerinde silik çizgi her zaman çıkar çiçeğim, gebeliklerimiz negatif maalesef ( şimdilik )canım kızlar ben de simdi erken gebelik testi ve ovulasyon testi yaptim. Reglime 6-7 gun var biliyorsunuz.
Ovulasyonda çizgi çıktı silik, erken gebelikte negatif.
Eki Görüntüle 3301249 Eki Görüntüle 3301250
Evet vucutta var olan sanirim. koyulasirsa bisey ifade edicek. Hatta onda bile adet oncesi artabiliyormus LH hormonu.. neyse vakit var moral bozmayalimOvulasyon testlerinde silik çizgi her zaman çıkar çiçeğim, gebeliklerimiz negatif maalesef ( şimdilik )
Bugün epey rahatsızım, alt karın ağrısı, gaz sancısı , mide bulantısıEvet vucutta var olan sanirim. koyulasirsa bisey ifade edicek. Hatta onda bile adet oncesi artabiliyormus LH hormonu.. neyse vakit var moral bozmayalimama ben de ne kasik agrisi ne birsey hahah
Test yaptınız mı sonucunuz belli miMerhabalarsağ kasığımda özelikle bugün yoğun yaşıyorum. Göğüs ağrım azaldı şişlik devam ediyor.
senle ben zaten kırmızıları görünce inanırız anca :) her defa daha erken diyoruzEvet vucutta var olan sanirim. koyulasirsa bisey ifade edicek. Hatta onda bile adet oncesi artabiliyormus LH hormonu.. neyse vakit var moral bozmayalimama ben de ne kasik agrisi ne birsey hahah
Ay gercekten her gn yapmayalim diyip yapiyoruzsenle ben zaten kırmızıları görünce inanırız anca :) her defa daha erken diyoruz
ay senin hamilelikse baya belli ede ede gelmis olucak bebisBugün epey rahatsızım, alt karın ağrısı, gaz sancısı , mide bulantısı
Hepsi hem adet hem gebelik belirtisi bi ağrı kesici atayım diyorum ama “ya varsa “ düşüncesi gitmiyor.
Regl belirtisi olmaması da bi belirti , her ay belirtili ağrılı bir regl dönemi yaşıyorsanız :)ay senin hamilelikse baya belli ede ede gelmis olucak bebisinsallah da oyledir. mide bulantisi falan da olunca hamilelige yoruyorum ben ama ..Ben gayet normalimhic bisey yokmuscasina regl belirtisi de yok yani
inan artik nasildi regl oncesi boyle miydi falan diyorum karisti kafam cok. normalde de super agri sanci gaz falan olmazki, regl gunum gelince olur.. pazartesiyi beklemek disinda sansim kalmadiRegl belirtisi olmaması da bi belirti , her ay belirtili ağrılı bir regl dönemi yaşıyorsanız :)
Ben de genelde ağrılı bulantılı geçirdiğim için hiç ayırt edemiyorum ya
Evet eşime aldirdim getiriyor yarın ilk idrarla yapicam 3 tane aldırdım çıkmazsa da adete 2 gün kalasiya kadar beklicemİnşallah canımbaşka test yapacak mısın yarın varsa dhaa da net belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?