Birlikte belirti beklemece:))

Yumurtlamayi ultrasonda gördüm salı günü. 2 gündür sol kasigimda gerginlik var ip var gibi. Ultrason günü kahverengi leke vardi. Bakip göreceğiz

canım kızlar ben de simdi erken gebelik testi ve ovulasyon testi yaptim. Reglime 6-7 gun var biliyorsunuz.

Ovulasyonda çizgi çıktı silik, erken gebelikte negatif.

canım kızlar ben de simdi erken gebelik testi ve ovulasyon testi yaptim. Reglime 6-7 gun var biliyorsunuz.

Ovulasyonda çizgi çıktı silik, erken gebelikte negatif.

Eki Görüntüle 3301249 Eki Görüntüle 3301250
Canım ben bayadır okumadım burdaki şeyleri. Yumurtlama takip etmiş miydin, eğer takip ettiysen üstünden ne kadar geçti? Adetine daha varmış bu kadar erken çıkmayabilir testte

Canım ben bayadır okumadım burdaki şeyleri. Yumurtlama takip etmiş miydin, eğer takip ettiysen üstünden ne kadar geçti? Adetine daha varmış bu kadar erken çıkmayabilir testte
Canim ben ovulasyonda peak gordugumden oncesi ve sonrasini degerlendirdim. Eylul ayinin 3 unde peak gordum :)
Reglim Agustos 23 idi, bu ay 20-21 eylul gibi olmasini bekliyorum. (regllerim 27-31 gun arasi degisiyor)
Yani adetime 1 hafta ya da 6 gun kalmis olabilir.

evet farkindayim erken henuz (daha ucuz olan erken gebelik testimle denedim guzel olani daha yakin tarihe sakliyorum.:) )

Moral bozmak yok o zaman canım adet gelene kadar her zaman umut vardır

Ovulasyon testlerinde silik çizgi her zaman çıkar çiçeğim, gebeliklerimiz negatif maalesef ( şimdilik )
Evet vucutta var olan sanirim. koyulasirsa bisey ifade edicek. Hatta onda bile adet oncesi artabiliyormus LH hormonu.. neyse vakit var moral bozmayalim ama ben de ne kasik agrisi ne birsey hahah

Ben daha yumurtlama bile göremedim bugün döngümün 17.günü bakalım bu ay neler olacak

Evet vucutta var olan sanirim. koyulasirsa bisey ifade edicek. Hatta onda bile adet oncesi artabiliyormus LH hormonu.. neyse vakit var moral bozmayalim ama ben de ne kasik agrisi ne birsey hahah
Bugün epey rahatsızım, alt karın ağrısı, gaz sancısı , mide bulantısı
Hepsi hem adet hem gebelik belirtisi bi ağrı kesici atayım diyorum ama “ya varsa “ düşüncesi gitmiyor.

senle ben zaten kırmızıları görünce inanırız anca :) her defa daha erken diyoruz

Bugün epey rahatsızım, alt karın ağrısı, gaz sancısı , mide bulantısı
Hepsi hem adet hem gebelik belirtisi bi ağrı kesici atayım diyorum ama “ya varsa “ düşüncesi gitmiyor.
ay senin hamilelikse baya belli ede ede gelmis olucak bebis insallah da oyledir. mide bulantisi falan da olunca hamilelige yoruyorum ben ama ..Ben gayet normalimhic bisey yokmuscasina regl belirtisi de yok yani

ay senin hamilelikse baya belli ede ede gelmis olucak bebis insallah da oyledir. mide bulantisi falan da olunca hamilelige yoruyorum ben ama ..Ben gayet normalimhic bisey yokmuscasina regl belirtisi de yok yani
Regl belirtisi olmaması da bi belirti , her ay belirtili ağrılı bir regl dönemi yaşıyorsanız :)
Ben de genelde ağrılı bulantılı geçirdiğim için hiç ayırt edemiyorum ya

Regl belirtisi olmaması da bi belirti , her ay belirtili ağrılı bir regl dönemi yaşıyorsanız :)
Ben de genelde ağrılı bulantılı geçirdiğim için hiç ayırt edemiyorum ya
inan artik nasildi regl oncesi boyle miydi falan diyorum karisti kafam cok. normalde de super agri sanci gaz falan olmazki, regl gunum gelince olur.. pazartesiyi beklemek disinda sansim kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…