Birlikte belirti beklemece:))

ay senin hamilelikse baya belli ede ede gelmis olucak bebis insallah da oyledir. mide bulantisi falan da olunca hamilelige yoruyorum ben ama ..Ben gayet normalimhic bisey yokmuscasina regl belirtisi de yok yani
Hiç bı belirti olmamasi da bı belirtidir bence

Kızlar sizde de bacak ağrısı var mı yumurtlamadan beri sağ bacağım çok ağrıyor

Kızlar merhaba fikrinize ihtiyacım var
8 eylülde yumurta çatlatma iğnesi oldum. Akabinde 36 saat sonra iki gün arka arkaya ilişki ve sonrasında 2 günde bir ilişki oldu. Ve çatlatma iğnesinden önce 6 eylülde bir birlikteliğimiz de oldu.
(Ayrıca çatlatma iğnesinin öncesinde vajinal enfeksiyonum oldugu için 14 ağustosta 1 hafta boyunca Mikonid fitil kullanmıştım.)
Özetle son 3-4 gündür kasıklarımda batma ve hafif bulantım oldugu için evdeki ovulasyon testlerimden yapmak istedim.
Dün sabah ve öğleden sonra bugün de sabah kalktıgım gibi ilk idrarımla testi yaptım. Sonucu ekliyorum. İçimde bir umut oluştu istemsizce
İlk ikisi dün yaptıgım en alttaki de bu sabah yaptıgım testler. Yumurtlama günüm de 5-10 eylül arasındaydı.

Eklentiler

• IMG_3258.webp
    12 KB · Görüntüleme: 72
Canım benim 1 kez oldu, seninki yerleşme kanaması olabilir mi acaba ya, ard arda günde mi oldu yoksa aralıklı günde mi?
Canım sadece bugün dün geceydi ilişki, her an gelmedi ama mesela az önce peçeteye geldi. Neyse yarın da bakayım bi, yerleşme sanmam öyle durmuyor canım

Ay canım bugün adetinden 2 gün önce ovulasyon testi senin gibi olan birini gördüm hamileymişinşallah senin de öyleydir boşa umut da vermek istemiyorum ama bazen regl yaklaşınca da LH artıyor diyorlar. Senin ama regle daha var gibi:) erken gebelik testi yapacak mısın? Ama umarım doğrudur Allahım nasip etsiiiin

Ayy inşallah öyledir içime doğuyor hissediyorum ama hislerim beni yanıltırsa diye de cok korkuyorum. Bir de bugün idrar yaptıktan sonra peçeteye sildiğimde cok hafif kırmızılık da gördüm. Ama daha yapmıcam sanırım gebelik testi dayanabildiğim yere kadar dayanıcam artık

Ay amin canım hislerin doğru çıksın yapma evet negatif görünce etkileniyor insan canım bekle dayanabiliyorsan

Canım umudunu kırmak istemem ama iğne etkisinden dolayı böyle çıkıyor olabilir iğneyi vurulduktan 14 gün sonra gebelik belli olur iğne de de HCG hormonu var istersen iğneden sonra say 10. Günden başlayıp gebelik testi yap testin önce negatif olması lazım iğnenin etkisi geçmiş mi görmek lazım ondan sonra ki pozitif inşallah senin mucizen olur yani iğneden itibaren 14. Gün senin asıl sonucun istersen internette de biraz araştır

Bunu hiç düşünmemiştim haklısınız Gebelik belirtileri vs yaptıgını duymuştum ama halen etkisi devam ettiğinden dolayı o şekilde cıkmıs olabilir evet. Dediğiniz gibi 14 günün sonunda dikkate almam gerekiyor sanırım testi. Çok teşekkür ederim

Rica ederim inşallah pozitif görürsün bu ay

Kızlar benim çok kan geldi peçeteye silince ve kırmızı yani ya regl öncesi işareti ya da cidden ilişkiden, bilmiyorum sebebini ama gebelikte duymamıştım bu ay olmuyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…