- 11 Eylül 2023
- 55
- 18
- 3
- 34
Valla eğer delirmiuosam sanki üst testte aşırı hayalet bi çizgi varcanım kızlar ben de simdi erken gebelik testi ve ovulasyon testi yaptim. Reglime 6-7 gun var biliyorsunuz.
Ovulasyonda çizgi çıktı silik, erken gebelikte negatif.
Eki Görüntüle 3301249 Eki Görüntüle 3301250
Göz yanılması canımcım yok..Valla eğer delirmiuosam sanki üst testte aşırı hayalet bi çizgi var
Reglin erken gelmiş olabilir mi canımKızlar benim çok kan geldi peçeteye silince ve kırmızı yaniya regl öncesi işareti ya da cidden ilişkiden, bilmiyorum sebebini ama gebelikte duymamıştım bu ay olmuyor galiba
Olsun gelecek aya güzel haberler alırsın inşallahGünaydın kızlar ben elendim
Görebildiniz mi?Yaa hayırlı olsun
Hayırlı olsunKızlar elim ayağım boşaldı testime bi bakın
Ay canım resmen görünüyorKızlar elim ayağım boşaldı testime bi bakın
Olabilir canım kasıklarım da ağrıyor geçen ay 23 idi bu ay çok erken gelmiş olcak ama napalım bir sonraki aya nasip olsunReglin erken gelmiş olabilir mi canım
Bugün 6 , 21 Eylül dü … ay hiç bir şey bilmiyorum şu an yanıltıyor olabilir miHayırlı olsunbat a kaç kalmıştı
Yaaaa şu an bildiğim her şeyi unuttum ne yapıcam ben şimdiAy canım resmen görünüyorinşallah doğrudur kesin napsan hemen kan mı versen
Bebişim hemen kan testi ver kesinse dikkat edersin doktoa gidersin Allah nasip etmiştir inşallahYaaaa şu an bildiğim her şeyi unuttum ne yapıcam ben şimditestin yanılma payı vardır belki
Yaaaaaaa bariz var ben de adet olacağım gibi kalkamıyorum bile yerimden ama dün bunlar da yoktu düşünseneeeeeBenim idrarım süper yoğun değildi yine de dandik testimle yaptım hayalet çizgi çıktı ama ben adet olcam gibi meselaEki Görüntüle 3301507
Bence batı bir gün geçinceye kadar testleri tekrarlayalım geçtiği gün gidip kan veririz ….Bebişim hemen kan testi ver kesinse dikkat edersin doktoa gidersin Allah nasip etmiştir inşallah
Canım ama kasıklarım regl gelcek gibi ağrıyor ve kan var biliyosun peçeteye sildikçeYaaaaaaa bariz var ben de adet olacağım gibi kalkamıyorum bile yerimden ama dün bunlar da yoktu düşünseneeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?