Birlikte belirti beklemece:))

Bence batı bir gün geçinceye kadar testleri tekrarlayalım geçtiği gün gidip kan veririz ….
Ay ben diyorumki ben de hcg varsa ama ilişkiden ötürü yerleşemeyip düşüyosa ondansa kan delirdim

Ay ben diyorumki ben de hcg varsa ama ilişkiden ötürü yerleşemeyip düşüyosa ondansa kan delirdim
Yaaa ne alakası var dün yoktu sonuçta bugün çıktı…. Lütfen olmuş olana odaklanır mısın bak daha önce hiç görmüş müydün ? Bildiğin çift çizgi şu an buna odaklanalım… her gün teste devam

Evet gördüm tekrar etseniz elinizde varsa başka testler. Kesinleştirmek olurduk inşallah hayırla sizinledir güzel cumamızın yüzü suyu hürmetine dua edelim
Evet hepimiz dua edelim birbirimize de ben ümitsizim ama Allahım hayırlı ve doğru zamansa nasip etsin

Benimde 20 Eylül adet tarihim bu sabah erken gebelik testi aldım malesef negatif çıktı sabırsızlıkla günümü bekliyorum

Canım durumun nedir .. innovita bende de bugün böyle çıkardı ama umutlanmak istemiyorum bata 6 gün var

Eklentiler

• 5AF48997-D643-406F-97B3-3B9CF20AA89A.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 44
kizlar ben kanamanin saglikli bisiy oldugunu dusunmuyorum ya bir doktora gidecegim.. yani peceteye geliyor kahverengi su an.

kizlar ben kanamanin saglikli bisiy oldugunu dusunmuyorum ya bir doktora gidecegim.. yani peceteye geliyor kahverengi su an.
En güzeli git hem için rahatlar hem muayene olursın hem kan testine bakarlar …bize de haber verir misin lütfen

En güzeli git hem için rahatlar hem muayene olursın hem kan testine bakarlar …bize de haber verir misin lütfen
Veririm tabi turkiyede olsam direk giderdim babam doktor benim ama burda bakalim bulmaya calisicam of. hayalet cizgiyi de gorunce sabah ne bu simdi..

Veririm tabi turkiyede olsam direk giderdim babam doktor benim ama burda bakalim bulmaya calisicam of. hayalet cizgiyi de gorunce sabah ne bu simdi..
Lütfen telaş yapmaz mısınnnn ??? Neden bu üzgün surat .. olabilir herkesin başına gelir ne olduğunu bir günde öğrenirsin belki yerleşiyordur belki adet öncesidir . Her neyse de en önemlisi sağlık ve senin iyi hissetmen şimdi sadece buna odaklan

sagol Sipsercim bi sorun var gibi geldi ne bileyim bir de zamanlama berbat olmus iliski ve adet oncesi bir de hamilelik ne nedendir karistim cok cok sagol canim haber vericem

sagol Sipsercim bi sorun var gibi geldi ne bileyim bir de zamanlama berbat olmus iliski ve adet oncesi bir de hamilelik ne nedendir karistim cok cok sagol canim haber vericem
Biz kadınlığın fiziki manada zorluklarını henüz yeni yaşamaya başladık sanırım :) bilmememiz ya da şaşırmamız normal .. telaş yok

Biz kadınlığın fiziki manada zorluklarını henüz yeni yaşamaya başladık sanırım :) bilmememiz ya da şaşırmamız normal .. telaş yok
oyle sanirim kafam da karisti forumda az once okudum yerlesme kanamasi vs sacmalik sagliksiz bir durum oldugunu haber veriyor diyorlar. demek benim dedim ya regl ya da zaten kimyasal falan mi ondan canim okudukca sacmalamadim. halbuki ilk ay daha denedigimiz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…