Ay ben diyorumki ben de hcg varsa ama ilişkiden ötürü yerleşemeyip düşüyosa ondansa kan delirdimBence batı bir gün geçinceye kadar testleri tekrarlayalım geçtiği gün gidip kan veririz ….
Ben akşamüstü yapayım diyorum az sıvı tüketip pahalı olan testleBence batı bir gün geçinceye kadar testleri tekrarlayalım geçtiği gün gidip kan veririz ….
Yaaa ne alakası var dün yoktu sonuçta bugün çıktı…. Lütfen olmuş olana odaklanır mısın bak daha önce hiç görmüş müydün ? Bildiğin çift çizgi şu an buna odaklanalım… her gün teste devamAy ben diyorumki ben de hcg varsa ama ilişkiden ötürü yerleşemeyip düşüyosa ondansa kan delirdim
Evet gayet net çok sevindimGörebildiniz mi?
Çok teşekkür ederim ama kaset test ve erken gebelikte bir şey çıkmadı belki de bat a henüz 6 gün olduğu içindir ..Evet gayet net çok sevindim
OlabilirÇok teşekkür ederim ama kaset test ve erken gebelikte bir şey çıkmadı belki de bat a henüz 6 gün olduğu içindir ..
Evet gördüm tekrar etseniz elinizde varsa başka testler. Kesinleştirmek olurduk inşallah hayırla sizinledir güzel cumamızın yüzü suyu hürmetine dua edelimBenim testime baktınız mı hayalet çizgi vardi sanki
Evet hepimiz dua edelim birbirimize deEvet gördüm tekrar etseniz elinizde varsa başka testler. Kesinleştirmek olurduk inşallah hayırla sizinledir güzel cumamızın yüzü suyu hürmetine dua edelim
Benimde 20 Eylül adet tarihim bu sabah erken gebelik testi aldım malesef negatif çıktıMerhaba arkadaşlarım nasılsınız ? Ovülasyon dönemi yeni biten bebek bekleyen bat bekleyen arkadaşlar gelin gün gün belirtilerimizi anlamaya çalışalım.
Benim ovülasyon yeni bitti Allah nasip ederse 17/18 i gibi gebelik testi yapacağım. Sizlerde durum nedir ?
Canım durumun nedir .. innovita bende de bugün böyle çıkardı ama umutlanmak istemiyorum bata 6 gün varkızlar son 4 gün kaldı innovitada pozitif gördüm 3 testte çok silik dün comfort erken gebelik aldım hiç gölge dahi yok artık adet olmayı bekliyorum umudum yok zaten kasıklarım agrıyor sadece bu ay ilk defa çok gögüslerim acıyor dokunamıyorum adet olunca doktor gideceğim tedavi başlıycak bakalım
En güzeli git hem için rahatlar hem muayene olursın hem kan testine bakarlar …bize de haber verir misin lütfenkizlar ben kanamanin saglikli bisiy oldugunu dusunmuyorum ya bir doktora gidecegim.. yani peceteye geliyor kahverengi su an.
Veririm tabi turkiyede olsam direk giderdim babam doktor benimEn güzeli git hem için rahatlar hem muayene olursın hem kan testine bakarlar …bize de haber verir misin lütfen
Lütfen telaş yapmaz mısınnnn ??? Neden bu üzgün surat .. olabilir herkesin başına gelir ne olduğunu bir günde öğrenirsin belki yerleşiyordur belki adet öncesidir . Her neyse de en önemlisi sağlık ve senin iyi hissetmen şimdi sadece buna odaklanVeririm tabi turkiyede olsam direk giderdim babam doktor benimama burda bakalim bulmaya calisicam of. hayalet cizgiyi de gorunce sabah ne bu simdi..
sagol SipsercimLütfen telaş yapmaz mısınnnn ??? Neden bu üzgün surat .. olabilir herkesin başına gelir ne olduğunu bir günde öğrenirsin belki yerleşiyordur belki adet öncesidir . Her neyse de en önemlisi sağlık ve senin iyi hissetmen şimdi sadece buna odaklan
Biz kadınlığın fiziki manada zorluklarını henüz yeni yaşamaya başladık sanırım :) bilmememiz ya da şaşırmamız normal .. telaş yoksagol Sipsercimbi sorun var gibi geldi ne bileyim bir de zamanlama berbat olmus iliski ve adet oncesi bir de hamilelik ne nedendir karistim cok cok sagol canim haber vericem
oyle sanirim kafam da karisti forumda az once okudum yerlesme kanamasi vs sacmalik sagliksiz bir durum oldugunu haber veriyor diyorlar. demek benim dedim ya regl ya da zaten kimyasal falan mi ondan canim okudukca sacmalamadim. halbuki ilk ay daha denedigimiz amaBiz kadınlığın fiziki manada zorluklarını henüz yeni yaşamaya başladık sanırım :) bilmememiz ya da şaşırmamız normal .. telaş yok
ama senin insallah bebistir kendim kadar sevinirimBiz kadınlığın fiziki manada zorluklarını henüz yeni yaşamaya başladık sanırım :) bilmememiz ya da şaşırmamız normal .. telaş yok
Kızlar elim ayağım boşaldı testime bi bakın
İkinizde de var kızlarBenim idrarım süper yoğun değildi yine de dandik testimle yaptım hayalet çizgi çıktı ama ben adet olcam gibi meselaEki Görüntüle 3301507
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?