Birlikte belirti beklemece:))

İkinizde de var kızlar 2024 Mayıs annelerinde görüşürüz inşaAllah bende hamileyim 1 hafta önce öğrendim
ay canim cok sevindim ne guzel bir duygudur, saglikla kucagina al canim benim benim kanamam var canimcim.. sen kac gun once ve kac kere yaparak ogrendin boyle hayalet cikmis miydi

Canım durumun nedir .. innovita bende de bugün böyle çıkardı ama umutlanmak istemiyorum bata 6 gün var
adete 3 gün kala yaptım comfort erken gebelik negatif çıktı canım bugun adet günüm kasıklarım agrıyoe olucam yani beni sevindirdi sonu hüsran

ay canim cok sevindim ne guzel bir duygudur, saglikla kucagina al canim benim benim kanamam var canimcim.. sen kac gun once ve kac kere yaparak ogrendin boyle hayalet cikmis miydi
Çok mu kanaman ? Leke şeklindeyse yerleşme olabilir canım. Umarım sağlıklıdır ama kimyasal da olabilir

Ben tam adet günümde test yaptım böyle çıkmıştı

Eklentiler

• IMG_8884.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 74
Begonya bayıltma bizi şuraya hayırlı olsun senin adına çok sevindim biz de kesinleşirse seviniriz inşallahhhh
Teşekkür ederim canım sende var ama belli çizgi yarında yap belirginleşir inşaAllah, sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin Rabbim

adete 3 gün kala yaptım comfort erken gebelik negatif çıktı canım bugun adet günüm kasıklarım agrıyoe olucam yani beni sevindirdi sonu hüsran
Erken gebelikler hem negatif veriyor genelde ya nedense bi güvenemedim. İnnovita ya da başka normal testin var mı yapsana bakalım beraber

Erken gebelikler hem negatif veriyor genelde ya nedense bi güvenemedim. İnnovita ya da başka normal testin var mı yapsana bakalım beraber
yine comfort var 2 tanesini yapmıştım geçenler negatifti akşam eve gidince yaparım canım ama yoktur adet olucam kasık agrılarımdan biliyorum olmazsam akşama denerim senin için

Sağlıksızsa da zaten adet ile atılır ne yapalım . Bir dahaki ay deneriz . Belki de her ay yaşıyoruz ama farkında bile olmuyoruz şu an takip ettiğimiz için böyle..

Sağlıksızsa da zaten adet ile atılır ne yapalım . Bir dahaki ay deneriz . Belki de her ay yaşıyoruz ama farkında bile olmuyoruz şu an takip ettiğimiz için böyle..
Belki de canim kahverengi pembe cunku tuhaf .. napalim aksamustu test yapsam mi diyorum hani acaba varmi cidden yoksa regl mi gibi

Belki de canim kahverengi pembe cunku tuhaf .. napalim aksamustu test yapsam mi diyorum hani acaba varmi cidden yoksa regl mi gibi
Bence şimdiden sonra eğer mümkünse 2 saat kadar su içmeden, wc gitmeden bi test yapabilirsin

Aksi gibi testim bitti eşime söyledim gelirken bir kaç tane test al ne olduğu farketmez dedim :) akşam üstü mü yapsak yarın sabah mı

Bence şimdiden sonra eğer mümkünse 2 saat kadar su içmeden, wc gitmeden bi test yapabilirsin
canim ise geldim isin kotusu, aksamustu 5 gibi yapabilirim ancak diyorum 2.5 gibi su icmeyi birakayim eve dondugumde 5te yapayim ama kanama durumuma bakicam tabi.

Aksi gibi testim bitti eşime söyledim gelirken bir kaç tane test al ne olduğu farketmez dedim :) akşam üstü mü yapsak yarın sabah mı
ay senin bence kesin cikacak kan vs de yok aksamustu de yap yarin da cok heyecanli

ben baslik mi acsam benimle ayni durumu yasayan var mi acaba, ya da bekleyim kafayi yemeyim :)
aksam test yapayim yine, gun icinde de artabilir degil mi varsa, ki sabahki yogun idrarla yapamadim sonrasinda yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…