Birlikte belirti beklemece:))

kizlar ben yeni bi baslik acicam bu kanla ilgili bilen yazar belki. ama cok azaldi kahve pembeye dondu pecetede asiri az

kizlar ben yeni bi baslik acicam bu kanla ilgili bilen yazar belki. ama cok azaldi kahve pembeye dondu pecetede asiri az
aç tabi canım aynı durumda olan vardır belki
Eylül Ekim 2023 gebelik bekleyenler grubunda da kızlar çok yardımcı oluyor. Şu an kanaman ne durumda

aç tabi canım aynı durumda olan vardır belki
Eylül Ekim 2023 gebelik bekleyenler grubunda da kızlar çok yardımcı oluyor. Şu an kanaman ne durumda
Oraya yazayim o zaman canim. Boyle peceteye bir damla kahverengi pembe karisik geliyor bugun. sag kasigima ozellikle agri girip girip cikiyor. sagliksiz bisiy iste korkuttu. sabah yapicaktim ama sivi alimini kestim yapicam 3-3/5 saat sonra. sabahki test yanlis da olabilir ama o kadar cok karisti ki kafam (regl e daha var, iliskiden sonra oldu kanama, erken gebelik testinde silik cizgi)

Benim de iki gün kaldı bata bugün erken gebelik testi yaptım yine negatif çıktı bir ümit bekliyordum çünkü kaşık ağrısı mide bulantısı hissedilirdi

Sağ taraf benim de bugün çok hareketli giriyor çıkıyor bir şeyler ve gaz var . Ben de şimdi erken gebelik testi almaya gidiyorum akşam yapalım inşallah. Seninki büyük ihtimal yerleşme gibi duruyor, inşallah amin :)

Ovülasyon testim böyle çıktı düne göre daha koyu
Kızlar ovülasyon testin bugünde böyle çıktı, düne göre daha belirgin bu şekilde görüp de gebelik testimde pozitif gören var mı acaba ?

Eklentiler

• 69D29ED7-FC75-45A1-8524-7A68DE1FF5B6.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 25
Yaa cok sevindim sizin adınıza insallah olumlu yönde ilerler testinizi yumurtlamdan kaç gün sonra yaptiniz negatif ne zaman gördünüz pozitifi ne zaman

Merhabalar benim bata 6 gün var iki gün önce rahimime bıçak saplanır gibi oldu 2 gün kadar sürdü şüphelenmelimiyim bilmiyorum 1 hafta önce de duygusal olarak bitik durumdaydım ve 1 Yıldır istiyorum henüz hiç birşey olmadı başka bir belirtimde yok

ay canim hadi insallah amin ikimize de nasip olsun.. ama senin kesinnn bence cizgi cok daha net ve kanama vs hic birsey yok saat kacta yapacaksin sivi alimini kestin mi?

ay canim hadi insallah amin ikimize de nasip olsun.. ama senin kesinnn bence cizgi cok daha net ve kanama vs hic birsey yok saat kacta yapacaksin sivi alimini kestin mi?
Evet 19:00 gibi yaparım inşallah. Sen ne karar verdin

Merhaba olabilir ya neden olmasın , bizim de 6 gün var , yarın varsa bi erken gebelik filan yapsana

Yaa cok sevindim sizin adınıza insallah olumlu yönde ilerler testinizi yumurtlamdan kaç gün sonra yaptiniz negatif ne zaman gördünüz pozitifi ne zaman
Coook teşekkür ederim canım henüz tam sevinemiyorum emin olmayı bekliyorum, yumurtlamanın 11. Günü bugün. Aynı zamanda ilişkinizde.
adet 21 Eylül , dün negatifti bugün pozitif. Akşama farklı bir test daha yapayım diyorum.

canim belirtisiz insan dolu burada benim de yoktu hic kan olmasaydi :) beraber ogrenicez insallah yapalim testlerimizi :) Allah nasip eder insallah sana ve hepimize bu ay

Aldım ne zaman yapayım
sivi tuketmemek gerekiyor 2-3 saat oncesinde oyle diyor canim. Idrar rengin koyu olmali baya ki algilasin hormonu. Acik sari ya da sari olmasin turuncuya yakin gibi. Erken gebelik testi mi aldin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…