- 15 Ocak 2023
- 2.756
- 1.062
- 63
Evet haklısınızCanım ben göremedim ya bi kaç daha beklesen moralinizi bozuyorsunuz erken testlerde azcık sabırlı olsanız keşke ah ah
İnşallah 2 gün sonra tekrar etmeyi düşünüyorumEvet gördüm tekrar etseniz elinizde varsa başka testler. Kesinleştirmek olurduk inşallah hayırla sizinledir güzel cumamızın yüzü suyu hürmetine dua edelim
Evet comfortsivi tuketmemek gerekiyor 2-3 saat oncesinde oyle diyor canim. Idrar rengin koyu olmali baya ki algilasin hormonu. Acik sari ya da sari olmasin turuncuya yakin gibi. Erken gebelik testi mi aldin canim
Ama çizgi vardı bugün testinde .. istersen sabah yap tercih senin tabi ama yap yani :)ben degilim galiba 24-48 saat surer diyor yerlesme kanamasina ya yapmasam mi bosa test yarin sabah 48 saat olcak hala kahverengi..
belki bi tık daha koyulaşır yarın belki tamamen silikleşir en azından fikrin olurben degilim galiba 24-48 saat surer diyor yerlesme kanamasina ya yapmasam mi bosa test yarin sabah 48 saat olcak hala kahverengi..
Canim vardi da yanlis mi ki dedim, yok aksam yapicam reglyse de regli artik onumuzdeki ay hayirlisi derim.Ama çizgi vardı bugün testinde .. istersen sabah yap tercih senin tabi ama yap yani :)
Bu aksam yapayim dedim ama bilmiyorum ya 3 saate yakin olcak su da icmedimbelki bi tık daha koyulaşır yarın belki tamamen silikleşir en azından fikrin olur
Sen yaptin mi canimAma çizgi vardı bugün testinde .. istersen sabah yap tercih senin tabi ama yap yani :)
Bi 15 dakka sonra filan eve yetişcem inşallah o zaman yapayım diyorumSen yaptin mi canim
Hadi heyecanliyizBi 15 dakka sonra filan eve yetişcem inşallah o zaman yapayım diyorum
Canim hayaler cizgi gordum sanki ben orada ayni benim sabahki gibi ?Normal basit bir kaset test yaptım ama çok pozitif gibi durmuyor. Bugün pozitif gördüğüm markadan sipariş verdim yarın gelir bakalım. Daha 6 dün olduğu için belli olmuyor olabilir diye avundum şu an. …
Canim umidini kaybetme, Allah bir sonraki aya nasip etsin insallahBen elendim yine olmadı
Bu ay olmadı diyelim biz onaBen elendim yine olmadı
Yaaa bilemedimki valla sevinemiyorum bile … sen naptın çiçeğim ?Canim hayaler cizgi gordum sanki ben orada ayni benim sabahki gibi ?
Biz bu ay basladik canim senamin inşallahne kadar süredir deniyorsunuz ?
Simdi 20 dkya yapicam canim ben de ama ic camasirimda kahverengi oluyor regl oncesinisareti gibi ya bakalimYaaa bilemedimki valla sevinemiyorum bile … sen naptın çiçeğim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?