- 11 Eylül 2023
- 560
- 311
- 18
- 36
Merhaba suan testinizin negatif olmasi cok normal canim ben bir gun kala bata hem erken gebelik testi yaptim hem kaset test erken gebelik testi bariz negatifti normal kaset testte cook asiri silikti telefonla cektigimde bile gorunmeyecek kadar ama adetim gectikten sonra anca belli olmaya basladi testte biliyorum beklemesi cok zor ama birazcik daha sabredin sonu hayir insallah he birde bende yeni gebe sayilirim daha hastaneye gitmedim ama genelde yumurtlama gununden sonra beyaz su gibi yada krem gibi akinti oluyor bende olmustu insallah yatdimci olabilmisimdir canim Allaha emanetNormal basit bir kaset test yaptım ama çok pozitif gibi durmuyor. Bugün pozitif gördüğüm markadan sipariş verdim yarın gelir bakalım. Daha 6 dün olduğu için belli olmuyor olabilir diye avundum şu an. …
Bir yıldır evliyim hiç korunmadıkBiz bu ay basladik canim sen
Canım benim tabiki oldum çok teşekkürler sabah ikimizinde testleri silik çizgi verince heyecanlandık:) inşallah sağlıkla huzurla kavuşursun yavrunaMerhaba suan testinizin negatif olmasi cok normal canim ben bir gun kala bata hem erken gebelik testi yaptim hem kaset test erken gebelik testi bariz negatifti normal kaset testte cook asiri silikti telefonla cektigimde bile gorunmeyecek kadar ama adetim gectikten sonra anca belli olmaya basladi testte biliyorum beklemesi cok zor ama birazcik daha sabredin sonu hayir insallah he birde bende yeni gebe sayilirim daha hastaneye gitmedim ama genelde yumurtlama gununden sonra beyaz su gibi yada krem gibi akinti oluyor bende olmustu insallah yatdimci olabilmisimdir canim Allaha emanet
Amin canim Allah razi olsun birde canim belirtilere cok takilmayin tavsiyem inan belirtilerim gogus hassasiyetim yumurtlamadan sonra degilde adet gunu basladi hatta kesin bu ay olmadi dedim umidimi kaybedip bir kac gun sonra tekrar yaptim adetim gelmeyince o sekil gordum yani rabbim isteyen herkesin gonlune gore versinCanım benim tabiki oldum çok teşekkürler sabah ikimizinde testleri silik çizgi verince heyecanlandık:) inşallah sağlıkla huzurla kavuşursun yavruna
Ovulasyonu takip ettiniz mi canim ? Test yapiyor musun yumurtlama donemin icinBir yıldır evliyim hiç korunmadık
Bir kez ettim sürekli pik gösteriyordu anlayamadım yumurtlamayı sonra kendi haline bıraktım takvimden değerlendirdimOvulasyonu takip ettiniz mi canim ? Test yapiyor musun yumurtlama donemin icin
Takvim benim tutmadi mesela canim belki ondan kaciriyosundur catlamayi falan. Ben de yumurtlamayi anlamamistim sonra guzel dijital bi test aldim o net gosterdi her seyiBir kez ettim sürekli pik gösteriyordu anlayamadım yumurtlamayı sonra kendi haline bıraktım takvimden değerlendirdim
Yani 1 Yıldır illa ki denk gelmiştir diye düşünüyor insanTakvim benim tutmadi mesela canim belki ondan kaciriyosundur catlamayi falan. Ben de yumurtlamayi anlamamistim sonra guzel dijital bi test aldim o net gosterdi her seyi
Teşekkür ederim yanlış hatırlamıyorsam albiHayırlı olsunhangi marka acaba
Test hatali olabilir erken gebelik testlerinde yaniltici pozitiftw cok cikiyo en iyisi sagliklisi bence kaset test ondan yapin istersenizMerhbaa hanımlar bugün erken gebelik testi yaptim ama idrara batırdigımz andaki oluşan kırmızı renk geçişi olmadi direk c çizgisi çıktı test hatali olabilir mi acaba
Bende benzerini yasadim 1.5 yil snra hamile kaldim sukurler olsun bende de polikistik over varmis diyet yaptik kilo verdim cok su ictim vitaminlerim eksikmis onlari aldim ictim benimde yumurtan coktu polikistik oldugundan buyuyup catlanamislar oyle demsti doktorum spora yazildim salona cocuk sahbi olmak icin kilo vermem gerektgni soyledim hatta ona gore aletler kullandrin dedim agirlik vs 5. Ayda hamile kaldim sizde guzel habernzi en kisa zamanda alirsiniz insallahMerhaba Kızlar, benimde bir sorunumdan bahsetmek istiyorum, inşallah fikir sahibi arkadaşlarım bir aydınlatma yaşatabilirler
3 yıllık evliyim, 2.5 yıldır bebek istiyoruz.
Eşim sperm testi verdi çok şükür temiz.
Ben rahim filmi çektirdim, hormon testi verdim, sürekli doktor kontrollerine de gidiyorum her şey çok temizdi. Doktorum yumurtalarımında çok iyi olduğunu söylüyordu. Tüp bebek ve aşılama için erken olduğunu düşündüğü için. Vitaminler ve extra KLOMEN diye (lanet bir hap asla kullanmayın) verdi. 3 ay kullandım ve mükemmel yumurtaların var dediği yumurtalarım maalesef artık yoktu. Çok fazla yumurtan var ama gebeliğe hazır boyutta sadece 1 tane yumurtan var dedi. Klomeni bıraktık ve duphaston diye bir hapa başladık maalesef omunda faydasını göremedik. Hala aynı şekilde çok fazla yumurtam vardı karınca yuvası gibi ama maalesef gebeliğe hazır boyutta sadece 1 tane vardı. Başka bir doktora gittim o doktorum da kilomun fazla olduğunu ve 8 kilo vermemi istedi. (Boyum: 163 Kilom : 70) plotaktin, polistikover gibi bir şeyler var dedi tam dediğini hatırlamıyorum. Şimdi tek hedefim dediği kilolara düşmek. Benimle aynı durumu yaşayan var mı varsa eğer nasıl bir yol izlediniz? Ne yaptınız? Sonuç alabilidiniz mi ? Bunları sormak istedim, şimdiden sabırla sonuna kadar okuyup, önemseyip cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. İyi geceler, Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Bilmiyorum umarim test hatalıdır cok umutlanmıştım bu ay negatifi görünce morelim bozulduTest hatali olabilir erken gebelik testlerinde yaniltici pozitiftw cok cikiyo en iyisi sagliklisi bence kaset test ondan yapin isterseniz
Ilk israrla tekrarlayin benceBilmiyorum umarim test hatalıdır cok umutlanmıştım bu ay negatifi görünce morelim bozuldu
Ben de aranıza yeni katıldım,benimde 5 gün gecikti dün test yaptım negatif.Morale çok ihtiyacım var burası bana iyi gelecek lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Çok istiyorum bende beneğim olsunMerhaba arkadaşlarım nasılsınız ? Ovülasyon dönemi yeni biten bebek bekleyen bat bekleyen arkadaşlar gelin gün gün belirtilerimizi anlamaya çalışalım.
Benim ovülasyon yeni bitti Allah nasip ederse 17/18 i gibi gebelik testi yapacağım. Sizlerde durum nedir ?
Bakalim bat a iki gun kaldi iki gun sonra tekrar yapicam teşekkür ederimIlk israrla tekrarlayin bence
Hoşgeldin canm hepimizin isteği aynı yönde sende pozitifi görürsün allahin izniyle inşallah belirtilerin varmıBen de aranıza yeni katıldım,benimde 5 gün gecikti dün test yaptım negatif.Morale çok ihtiyacım var burası bana iyi gelecek lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Çok istiyorum bende beneğim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?