Birlikte belirti beklemece:))

Hoşgeldin canm hepimizin isteği aynı yönde sende pozitifi görürsün allahin izniyle inşallah belirtilerin varmı
Çok teşekkür ederim,göğüs ağrısı,kasıklarda ara ara ağrı birde belimde aynı şekilde.Ben ovülasyon zamanlarını çok afedersiniz akıntıdan anlıyorum ama geç oluyor bu ,değerlendirmeye çalışıyorum bakalım.Ama hiç umudum kalmıyor Eşimle doktorda gittik bir sorun çıkmadı 1 sene 4 aylık evliyim

Ben de aranıza yeni katıldım,benimde 5 gün gecikti dün test yaptım negatif.Morale çok ihtiyacım var burası bana iyi gelecek lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Çok istiyorum bende beneğim olsun
Insallah en kisa zamanda bebis haberini alip bizimlede paylasirsin gun sayariz dogumuna burda

Tahminine göre ovulasyonun ne zaman oldu bende 9 aylik evliyim iki kimyasal gebelik geçirdim genetik test verdim sonucunu bekliyorum birde troid degerim yuksek çıkıyordu onun tedavisini

Ay canım benim yaaa moral oldun bana ne güzel çıkmış hayırlı olsın gebeliğin
Amin canim Allah razi olsun insallah sende hamissindir rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.baktim senin erken gebelik testi benim yaptigim testle ayni adetin gecince bir iki gun oyle dene bide canim ❤

Amin canim Allah razi olsun insallah sende hamissindir rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.baktim senin erken gebelik testi benim yaptigim testle ayni adetin gecince bir iki gun oyle dene bide canim ❤
Aynen inşallah regl olmazsam perşembe kan vermeye giderim en kesini o olur

Çok teşekkür ederim inşallah güzel sonuç aşırım bende

Kizlar kan verdim geldim hem gebe kalmadan onceki vitaminlerim eksiklerim neler diye kan verdim hem beta hcg kan verdim sonuc aksama cikar insallah saglikli guzel sonuclar alirim vitamin vs onlar 10 gun sonra cikacakmis bekliyecegiz bakalim bu arada sabah test yaptim coook silik cizgi belirdi sizede atyorm kasiklarim yogun ve birazda agrm var

Adetime suan 4 gun var bu arada insallah guzel sonuclar alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…