Çok teşekkür ederim,göğüs ağrısı,kasıklarda ara ara ağrı birde belimde aynı şekilde.Ben ovülasyon zamanlarını çok afedersiniz akıntıdan anlıyorum ama geç oluyor bu ,değerlendirmeye çalışıyorum bakalım.Ama hiç umudum kalmıyorHoşgeldin canm hepimizin isteği aynı yönde sende pozitifi görürsün allahin izniyle inşallah belirtilerin varmı
Insallah en kisa zamanda bebis haberini alip bizimlede paylasirsin gun sayariz dogumuna burdaBen de aranıza yeni katıldım,benimde 5 gün gecikti dün test yaptım negatif.Morale çok ihtiyacım var burası bana iyi gelecek lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Çok istiyorum bende beneğim olsun
Yaptım canım erken gebelik böyle çıktıSipser sabah tekrar test yaptın mı canım ?
Gölge var mı sanki çıplak gözle daha iyi görürsün?Yaptım canım erken gebelik böyle çıktı
Yaa çok duygulandım,çok tatlısınız.Yüzümde tebessüm oluştu şu an,inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlere deInsallah en kisa zamanda bebis haberini alip bizimlede paylasirsin gun sayariz dogumuna burda
Yaa çok duygulandım,çok tatlısınız.Yüzümde tebessüm oluştu şu an,inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlere deo günü iple çekiyorum
Tahminine göre ovulasyonun ne zaman oldu bende 9 aylik evliyim iki kimyasal gebelik geçirdim genetik test verdim sonucunu bekliyorum birde troid degerim yuksek çıkıyordu onun tedavisiniÇok teşekkür ederim,göğüs ağrısı,kasıklarda ara ara ağrı birde belimde aynı şekilde.Ben ovülasyon zamanlarını çok afedersiniz akıntıdan anlıyorum ama geç oluyor bu ,değerlendirmeye çalışıyorum bakalım.Ama hiç umudum kalmıyorEşimle doktorda gittik bir sorun çıkmadı 1 sene 4 aylık evliyim
Bak canim buda benim erken gebelik testim adete bir gun kala negatifti ama bir kac gun gectiginde adetim normal kaset testle pozitifi gordum
Bunlarida adetim gectikten bir kac gun sonra yaptim ayni gun yaptim ucunu ama renk leri farkli cikti markalari uzerinde yaziyor canim
Ay canım benim yaaa moral oldun bana ne güzel çıkmış hayırlı olsın gebeliğinBunlarida adetim gectikten bir kac gun sonra yaptim ayni gun yaptim ucunu ama renk leri farkli cikti markalari uzerinde yaziyor canim
Amin canim Allah razi olsun insallah sende hamissindir rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.baktim senin erken gebelik testi benim yaptigim testle ayni adetin gecince bir iki gun oyle dene bide canim ❤Ay canım benim yaaa moral oldun bana ne güzel çıkmış hayırlı olsın gebeliğin
Aynen inşallah regl olmazsam perşembe kan vermeye giderim en kesini o olurAmin canim Allah razi olsun insallah sende hamissindir rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.baktim senin erken gebelik testi benim yaptigim testle ayni adetin gecince bir iki gun oyle dene bide canim ❤
Insallah hamissindir sende canimAynen inşallah regl olmazsam perşembe kan vermeye giderim en kesini o olur
Çok teşekkür ederim inşallah güzel sonuç aşırım bendeBende benzerini yasadim 1.5 yil snra hamile kaldim sukurler olsun bende de polikistik over varmis diyet yaptik kilo verdim cok su ictim vitaminlerim eksikmis onlari aldim ictim benimde yumurtan coktu polikistik oldugundan buyuyup catlanamislar oyle demsti doktorum spora yazildim salona cocuk sahbi olmak icin kilo vermem gerektgni soyledim hatta ona gore aletler kullandrin dedim agirlik vs 5. Ayda hamile kaldim sizde guzel habernzi en kisa zamanda alirsiniz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?