Birlikte belirti beklemece:))

Canım adet tarihin ne zamandı beklediğin ?şimfi gördüm 4 gün yazmışsın benim de öyle
Lütfen bize de haber et

Merhaba, 1 senelik evliyim çocuk düşünmeye başladık. 27 agustos adetim başladı. Yumurtlama dönemlerini değerlendirdik. Ertesi gün aşırı Sol kasık ağrısı çekilme ve şişkinlik yaşadım. İshal, Karın ve kasıklarda batmalarm, bel ağrılarım başladı. Tuvalete çıkmalarm ve su gibi damla damla akıntılarım başladı. 2 gün önce erken gebelik testi yaptim. Negatif çıktı. Adetime 10 gün var, sizce gebelik belirtileri olabilir mi? Testi erken mi yaptım?

Adetten 10 gün önce cok erken negatif cikmasi normal,

Belirtiler içinde bişey diyemicem inan her ay bu belirtileri fazlasiyla yaşıyorum ama sonuç negatif

Belirtiler içinde bişey diyemicem inan her ay bu belirtileri fazlasiyla yaşıyorum ama sonuç negatif
Umarım sizin içinde pozitif sonuçlar almak nasip olur
Ben özellikle su gibi lekelenme akıntı ve sol kasık,bel ağrısını ilk defa yumurtlama döneminden itibaren yaşıyorum. Aceleci davrandım maalesef.

Umarım sizin içinde pozitif sonuçlar almak nasip olur
Ben özellikle su gibi lekelenme akıntı ve sol kasık,bel ağrısını ilk defa yumurtlama döneminden itibaren yaşıyorum. Aceleci davrandım maalesef.
Teşekkür ederim evet biraz erken yapmişsinz negatife takılmayın erken olduğu için hemen belli olmaz ben 8 aydır deniyorum iki kimyasal gecirdim o zaman ki belirtilerim göğüs hassasiyeti bel agrisi aşırı uyuma isteği. Geceleri üşüme geliyodu özellikle çene bölgemde sivilce oluşmuştu umarim güzel haberler alırsınız Allah'ın izniyle çok iliskiden 14 gün sonra idrar testinde belli olur.

Erken henüz yumurtlamalarınız ne zaman olmuştu adetten kaç gün sonra

Bende bekliyorum kızlarım BAT 26 eylül yumurtlamam 11 eylülde başladı 13. günün akşamı çatladı. Karın ağrısı var ama adet hazırlığı da olabilir ümitlenemiyorum test yapmaya korkuyorum

Bende bekliyorum kızlarım BAT 26 eylül yumurtlamam 11 eylülde başladı 13. günün akşamı çatladı. Karın ağrısı var ama adet hazırlığı da olabilir ümitlenemiyorum test yapmaya korkuyorum
Benimde bat 26 eylül 12 eylülde yumurtlamam oldu. Bu sabah mide bulantısıyla kalktım hala midem hassas durumda, sol kasığımda da ara ara sancı gelip gidiyor. Kan vermek istemiyorum negatifi görmekten korkuyorum erken gebelik testi yapsam erken olur mu diye emin olamıyorum?

Ah inşallah pozitiftir sizin :) bende bir hassasiyet yok ama bel ağrısı ve ara ara regl olacakmış gibi karın ağrısı var ben negatif olacağını düşünüyorum

Ah inşallah pozitiftir sizin :) bende bir hassasiyet yok ama bel ağrısı ve ara ara regl olacakmış gibi karın ağrısı var ben negatif olacağını düşünüyorum
Bende negatif olacağını düşünüyorum bu 3. ayımız. Her eyi belirti sanıp test yaptığımda negatifi görmekten moralim bozuluyordu. Yine aynısını yaşıcam. İnşallah sizin pozitif olur

Çatlamadan 14.gün sonrası regl olunabiliyor olmadıysa bir ümit olabilir

Bende negatif olacağını düşünüyorum bu 3. ayımız. Her eyi belirti sanıp test yaptığımda negatifi görmekten moralim bozuluyordu. Yine aynısını yaşıcam. İnşallah sizin pozitif olur
İnşallah en hayırlı zamanda kolaylıkla gebeliklerimizi yaşayalım canım benimde 4. ayım. Bir sorunda yoktur sende insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…