Birlikte belirti beklemece:))

Bu sağlam bi belirti , cok tuhaf bi dua olacak ama ağrımayan devam eder inşallah :))))
İnşallah:) ama doktorumu aradım sekreter yani iletişim kurdu.. doktor demiş ki gebelik değildir normal ağrıması. Ben kendi vucudumu biliyorum benim göğüslerim reglden 10-11 gün önce kesinlikle ağrımaz

İnşallah:) ama doktorumu aradım sekreter yani iletişim kurdu.. doktor demiş ki gebelik değildir normal ağrıması. Ben kendi vucudumu biliyorum benim göğüslerim reglden 10-11 gün önce kesinlikle ağrımaz
Yılmak yok beklemeye devam o halde , inşallah başka belirtiler de eklenir ve sonuç pozitif çıkar

Kızlar kasığıma birden bıçak saplanması gibi ağrı giriyor onun dışında sıkıntım yok göğsümdeki dolgunljk devam ateşim 36.8 sırt ve bel ağrım var sizce bunlar normal mi ?

Kızlar kasığıma birden bıçak saplanması gibi ağrı giriyor onun dışında sıkıntım yok göğsümdeki dolgunljk devam ateşim 36.8 sırt ve bel ağrım var sizce bunlar normal mi ?
Bat ne zamandı canım ? Belirti gibi duruyor ama bazen bunların hepsini psikolojik olarak hissediyoruz :)

Hadi
İnşallah , pozitif görünüyor belirtileriniz kaçıncı gün hissettiniz yazarsanız seviniriz
Ya benim normal adetim bitti belirti hissetmeye başladım o hafta aslında adetim de normal değildi 5 gün olurdum 2 gün oldu ve renk olarak kırmızı değildi tuhaftı yani adet bitti ben 1 hafta içerisinde bel ve kasık ağrısından kıvrandım sivilcelendim derken anladım farklı birşeyler olduğunu

Ya kızlar benim sat 10 Ağustos 28-30 u regl olurum. 1-2 gün önceden regl ağrılarım başlar. Şuan hiç bir ağrım yok. Hafif böyle inanılmaz minik minik karnımda batmalar hissediyorum. Bir şey yemesem de midemde bi şişkinlik var bir sürü yemek yemişim gibi. Ya bunları geçtim ama ağrımın olmaması çok garip geliyor. Pazartesi erken gebelik yaptım negatif. Sizce ne zaman yapayım tekrar testi ya? Aranızda hiç belirti yaşamayan var mı

Günaydın kızçeler
Bi şey söylicem… Sanırım midem bulanıyor …
Daha önce midem bulandı diye hiç bu kadar sevinmemiştim sağ kasıkta da batma ya da tam tarif edemediğim bir rahatsızlık hissediyorum ..daha 13 gün var bata.. sizler nasılsınız

Günaydınn bendede mide bulantısı var reglime 8 gün kaldı ama okulda çalışıyorum ishal kusma salgınıda var inşallah öyle değilimdir. Dün gece yine ayaklarım üşüdü sabah okula gelirken ter bastıbirde gaz sancısı ve ishal oldum gibi anlamadım sabah birşey yoktu.

birde baş ağrım var bugün geçmedi hiç

O gaz ve ishal gibi sancı bende de var ama ishal değilim sadece kuru gucurtu… hadi bakalım devam beklemeye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…