- 28 Nisan 2023
- 383
- 126
- 23
- 28
Göğüs ağrısı genelde 5.haftadan sonra başlıyor oda gelişmeye büyümeye başladığı içinGöğüslerim o kadar çok ağrıyor ki size anlatamam....
HadiYok bu hemen 10 saniye sonrası falan hemen çıktı kan pazartesi vercem
İnşallah:) ama doktorumu aradım sekreter yani iletişim kurdu.. doktor demiş ki gebelik değildir normal ağrıması. Ben kendi vucudumu biliyorum benim göğüslerim reglden 10-11 gün önce kesinlikle ağrımazBu sağlam bi belirti , cok tuhaf bi dua olacak ama ağrımayan devam eder inşallah :))))
Yılmak yok beklemeye devam o halde , inşallah başka belirtiler de eklenir ve sonuç pozitif çıkarİnşallah:) ama doktorumu aradım sekreter yani iletişim kurdu.. doktor demiş ki gebelik değildir normal ağrıması. Ben kendi vucudumu biliyorum benim göğüslerim reglden 10-11 gün önce kesinlikle ağrımaz
Daha regl tarihim gelmedii eğer varsa 3 haftalık falandır 3 haftada da o zaman olmaz ağrı ve hassasiyet dimiGöğüs ağrısı genelde 5.haftadan sonra başlıyor oda gelişmeye büyümeye başladığı için
Amin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızYılmak yok beklemeye devam o halde , inşallah başka belirtiler de eklenir ve sonuç pozitif çıkar
Göğüs ağrısı olmaz canım genelde göğüs ağrısı adet belirtisidir doktorum öyle söyledi bende öyle yaşadımDaha regl tarihim gelmedii eğer varsa 3 haftalık falandır 3 haftada da o zaman olmaz ağrı ve hassasiyet dimi
Bat ne zamandı canım ? Belirti gibi duruyor ama bazen bunların hepsini psikolojik olarak hissediyoruz :)Kızlar kasığıma birden bıçak saplanması gibi ağrı giriyor onun dışında sıkıntım yok göğsümdeki dolgunljk devam ateşim 36.8 sırt ve bel ağrım var sizce bunlar normal mi ?
Ya benim normal adetim bitti belirti hissetmeye başladım o hafta aslında adetim de normal değildi 5 gün olurdum 2 gün oldu ve renk olarak kırmızı değildi tuhaftı yani adet bitti ben 1 hafta içerisinde bel ve kasık ağrısından kıvrandım sivilcelendim derken anladım farklı birşeyler olduğunuHadi
İnşallah , pozitif görünüyorbelirtileriniz kaçıncı gün hissettiniz yazarsanız seviniriz
Ama ben 10 gün kala hiç yaşamadım ağrı beni düşündüren o olduGöğüs ağrısı olmaz canım genelde göğüs ağrısı adet belirtisidir doktorum öyle söyledi bende öyle yaşadım
9 günBat ne zamandı canım ? Belirti gibi duruyor ama bazen bunların hepsini psikolojik olarak hissediyoruz :)
Bende de bugün başladı bat daha 21 Eylül . Sağ taraf böyle baloncuk gibi ya da batar gibi bir9 güninşallah psikolojik değildir yani kasık batması değiş gibi aniden oluyor çünkü
Çok merak ediyorumm sonuçlar ne olacakBende de bugün başladı bat daha 21 Eylül . Sağ taraf böyle baloncuk gibi ya da batar gibi bir
Süre olup duruyor , sonra bir zaman sonra bi daha oluyor ..
Bekleyelim görelim inşallah hep beraber , birbirimize destek ola ola ..Çok merak ediyorumm sonuçlar ne olacak
İnşallaahhh hayırlısıylaBekleyelim görelim inşallah hep beraber , birbirimize destek ola ola ..
Günaydın kızçeler
Bi şey söylicem… Sanırım midem bulanıyor …
Daha önce midem bulandı diye hiç bu kadar sevinmemiştimsağ kasıkta da batma ya da tam tarif edemediğim bir rahatsızlık hissediyorum ..daha 13 gün var bata.. sizler nasılsınız
O gaz ve ishal gibi sancı bende de var ama ishal değilim sadece kuru gucurtu… hadi bakalım devam beklemeye :)Günaydınn bendede mide bulantısı var reglime 8 gün kaldı ama okulda çalışıyorum ishal kusma salgınıda var inşallah öyle değilimdir. Dün gece yine ayaklarım üşüdü sabah okula gelirken ter bastıbirde gaz sancısı ve ishal oldum gibi anlamadım sabah birşey yoktu.
birde baş ağrım var bugün geçmedi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?