Birlikte belirti beklemece:))

Merhaba kızlar benim pik 24-25 ağustostu. Normalde dün regl olmam lazımdı ama ne gelen ne giden. Bi kaç gün önce sinek ısırığı gibi batmalarım vardı sol kasıkta. O da kalmadı. Midem yanıyo ve kazınıyo efsane şekilde gece uyumaya niyet edince ve sabah uyandığımda. Test yapmamak için sabrımı arşa çıkardım inşallah bu ay hepimiz çift çizgileri görürüz

Ay beklemek çok zor gerçektenn inşallah görürüz

Hadi bakalım inş pozitifleri görürürüz birlikte idrarda koyu ve kokulu bu var mı sizde

Merhaba kızlar Bugün yumurtlama günüm bu ay hepimiz testlerde kırmızıları görelim

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-08-11-47-52-72_643fd85e22280202a4ab8a1e0e48d4cd.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 36
Adetime 3 gün var 1 saat sonra çıktı bu dikkate almam gerekiyor mu çok beklemiyordum ama felaket bi bel ağrım var

Çatlama günü ilişkim oldu çatlamadan 5 gün geçti biliyorum çok erken ama son 2 gündür psikolojik değil kasıklarım ağrıyo ağrı bi geliyo bi gidiyo göğsümde mavi bi damar kendini göstermiş anlayamadım

Merhaba benim de ilişkiden sonraki 4/5.Gün ama dediğiniz gibi sağ kaşık ve baldır kısmımda ağrı var . Çok dinlediğimiz içindir muhtemelenn

Kızlar yumurtlamanın kaçıncı günü gebelik testi yapılır bugün 11. Günüm sabah test yaptım negatifti

Genelde kimyasaldan sonraki ay hamile kalınıyor nedense burda çok okudum :)) inşallah sizin de öyle olur. Benim bata dhaa çok .. 21 Eylül . Yumurtlama catlama vs yeni bitti , belirti aramaya devam :))
Sipser Selam. benim de seninle ayni sanirim gunlerimiz, regl takviminde bu ay 21'i diyor. agustos 23'te regl olmustum. 3 eylul pazar gunu peak i gordum. hatta yeni baslik acmistim bunu sormak icin bakabilir misin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…