eveeeeeeet. bugünü kutlamalıyız mutlakaa. tariiiiih 3 temmuz 2013
İçimde daha çok şey var dile getirmem gereken ama sizler için burdayımyoksa yine banlanırım...
Bu arada eliflider canım çok mutlu olsun senin adına bebişinedarısı en kısa zamanda bize inş...
Benim 3. denemede tırt çıktı maalesef yeni bat 28 temmuz durmak yok yola devam....
Bugün çok karnım ağrıdı buscopan içmek zorunda kaldım. Hala niye ağrı oluyo fikri olan var mı normal mi?
2000. sayfayaa ben giriceeemmm pusudayımmm
benimde tırt çıktı kankaaa yaa üzülmek yola çalışmaya yola devammmmhep merak ettim seni sordum yaniii...
benimde 31 ağustos deyim bu sefer..geçen ay 31 günde geldi..bu ay 26 günde öteki ay 28 olur galibaaa38s İM YAZ BANA 31 AĞUSTOSSS
eveeeeeeet. bugünü kutlamalıyız mutlakaa. tariiiiih 3 temmuz 2013
günaydın canım bebeğin büyüyor ne güzel ama bulantıdan ben de çok korkarım inşallah çabuk geçer tuzlu kraker ye canım rahatlatır ya da leblebi de olur ben normal bulantım olduğunda öle yapıyorum.
bu arada bu ay bende gariplikler şöyle her ay adetime 12 gün kala falan öyle bir göğüs sancısı gelirdi ki zor dayanırdım ama şu an 9 gün var adete ağrı yok kendimde belirti arıyorum resmen farkındayım ama ağrım olmayışı dikkatimi çekti bu ay
haydiiiiii hobaaaaa 2000 milenyummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?