Evettttt korksun bende akşama bir sürü meyve siparişi verdim az önce hele bi almasınnnnnn :)
gene bebeğinin babası sonuçta tek parça kalsın kız yazık bebeğine
kızlaaaaaaaaar ben kaçaaaaaaar yarın görüşürüüüüüüüüüz
selam arkadaşlar umarım bende 2000 mesajdan sonra hamile kalanlardan olrum. 28 haziranda 3. aşılamamı yaptım umutla bekliyorum benimle aynı şeyleri yaşayan var mı ???? benim ilk aşılamam boşuna yapıldı zaten doktor masadan kalkarken dedi. 2. sini aralıkta oldum o da fıs bakalım bu da ne olur doktor gayet başarılı dedi ama nasip:18: umarım bu defa mutlu son olur ben ve benim gibi bekleyen herkes için
selam arkadaşlar umarım bende 2000 mesajdan sonra hamile kalanlardan olrum. 28 haziranda 3. aşılamamı yaptım umutla bekliyorum benimle aynı şeyleri yaşayan var mı ???? benim ilk aşılamam boşuna yapıldı zaten doktor masadan kalkarken dedi. 2. sini aralıkta oldum o da fıs bakalım bu da ne olur doktor gayet başarılı dedi ama nasip:18: umarım bu defa mutlu son olur ben ve benim gibi bekleyen herkes için
38 s teşekkür ederim iyi dileklerin için benden başka aşılama ya da tüp bebek sonucunu bekleyen var mı????????
38 s teşekkür ederim iyi dileklerin için benden başka aşılama ya da tüp bebek sonucunu bekleyen var mı????????
2 gundur siddetli kasik agrim var, basim da agriyor.
Adet oldugumda bile kasiklarim agrimaz benim. Basim da cok nadir agrir.
Hamilelikten suphelendim.
Malum birlesmeden 1 hafta gectigi halde dayanamadim gittim test yaptim, negatif cikti
Malum birlesmeden 1 hafta gectigi halde dayanamadim gittim test yaptim, negatif cikti
canım test için çok acele etmişsin boşuna canın sıkılmış...adet zamanını bekle ve kan testi yaptırinşallah güzel haberler alırsın
maalesef canım belirti arama bence hiç.. Bende çok aradım kasık ağrısı batma v.s. sonunda gecikmeyen adetim 2 gün gecikti psikolojik 2 kere test yaptım negatif sonunda kırmızı kart.. Hele hele çalışmadan 1 hafta sonra çıkacağını hiç sanmam..
En güzeli sakince gecikmeyi bekle kafana takma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?