Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar öpüldünüzz kaçtımmm ben 2000 de burada olamıcam sanmıştımmm
akşam eşim çalışcak ben gece nöbetçisiyim topiğin bugünnn

ban yememiş esir düşmemiş arkadaşlarım canlarım ciğerlerim hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bizi beklediğiniz için....
hepinizi sevgi ve saygıyla kucaklarım....

kızlar öpüldünüzz kaçtımmm ben 2000 de burada olamıcam sanmıştımmm
akşam eşim çalışcak ben gece nöbetçisiyim topiğin bugünnn
benim yerime kal bugün topikte ama fazla konuşmayın zor oluyo sabah okuması
görüşürüz bebeğim allaha emanet ol

allam neler olmuş buralarda

hoş geldin vefalı arkadaşım

Burdayım kıs ben

Caysun yazın
ohhh sen yazmışsın korktum bi an
ban yememiş esir düşmemiş arkadaşlarım canlarım ciğerlerim hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bizi beklediğiniz için....

ayyyyyyyy nasıl sevindim varyaaaaa diktim şu bayrağı en sonudaa. bide bebişim geldimiii tamaaam

Son düzenleme:

ayyy bende bu aşağıda bakın ne yazıyor sinirli olabilir mişim dikkat edin bana asabiyim ben

ayyyyyyyy nasıl sevindim varyaaaaa diktim şu bayrağı en sonudaa. bide bebişim geldimiii tamaaam

canım 1000. sayfadan sonra ardarda hamiş haberleri almıştık hatırlıyosan...inşallah 2000de de aynısı olucak uğur getirsin inşallahhhh.....

canım 1000. sayfadan sonra ardarda hamiş haberleri almıştık hatırlıyosan...inşallah 2000de de aynısı olucak uğur getirsin inşallahhhh.....

inşallaaaaaaaaaaaah canım. bu sayfanın uğur getirceğine eminim zaten. uzun uğraşlar ve sabırlı bi bekleyiş sorası oldu çünküüüüüü

ayyy şimdi de kociş gelicek derdi sizlerin mesai bitimi başlıcak....asıl yarın bizim günümüz olucakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…