Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben adet olduğum zaman bi majezik alırım yarım saat 1 saat dinlenirim hemen ağrım geçer..adetimdede hiç kesilme olmaz..
tabi ki her bünye aynı değil bende böyle oluyo ama sende nasıl olur o meçhul?

bende majezik kullanıyorum canım aslında. iyi geliyo gerçekten.kesme de yapmıyo.elimde o yoktu mecbur kaldım

bende majezik kullanıyorum canım aslında. iyi geliyo gerçekten.kesme de yapmıyo.elimde o yoktu mecbur kaldım

neyse artık bi daha almazsın inşallah.ben hep 1tane bile olsa cüzdanımda taşımaya dikkat ederim.çünkü adetin nerde ne zaman geleceği hiç belli olmuyo :S

hmm onunla geçmiş olsun bitanem yaa..ohh ohh maşallah yarasın bol bol iç suyunu..hem bol su içmek doğumuda kolaylaştırıyomuş..

herşeye yararı var mübareğin sırf şu enfeksiyon yüzünden bi tane bile oruç tutamıcam..rabbim affetsin ama su içmezsem olmaz...
neyse canım benim çıkmam lazım mutfağa girişeyim bakalım bi iftara ne hazırlıcam kocişe bilmiyorum

tutma kuzum önce bebişini sağlıkla al kucağına sonra tutarsın orucunu
tamam canm sana kolay gelsin o zaman )

majezik iyi dimi bende onu kullanıyorum.. öncesinde bi doktor arveles vermişti onun da kağıdında hamile kalmak isteyenler kullanmasın diye yazıyordu bilgin var mı?

majezik iyi dimi bende onu kullanıyorum.. öncesinde bi doktor arveles vermişti onun da kağıdında hamile kalmak isteyenler kullanmasın diye yazıyordu bilgin var mı?

bilmiyom canım adını duydum ama kullanmadım hiç du bakim prospektüsüne :26::26:

baktım şimdi bence kullanma canım onu.özellikle jinekolojik ağrı kesici olmasına dikkat et bence. reçetesinde yazar mutlaka

bilmiyom canım adını duydum ama kullanmadım hiç du bakim prospektüsüne :26::26:

arveles canım.. doktor vermişti çok iyi o da yarım saaatte kesiyordu ağrıyı (baş ağrısı , adet ağrısı, eklem ağrısı) Bir süre kullandım o uyarıyı okumadan önce sonra okuyunca hemen bıraktım almadım bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…