Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama sonucta odalarınız ayrıdır. ayrı ayrı yatıyorsunuzdur. bkac gün sonra sabah kalktığnda belim tutulmuş çok kötü falan de. üşüttüm mü ne diye ayak yap birazda olmazmı yemez mi ?

kayınvalidem pek ii değil bu aralar depresyon ilacı kullnıyo zaten o yüzden ev değiştiriliyo ocak ayında kaynımı kaybettik toparlayamadı kendini.yanında olup destek olmak yardımcı olmak istiyorum ona ev konusunda..

teşekkür ederim datlum çok iyi bacağında ezikler var hala ağrıları var ama 3 hafta içinde geçecek inşallah
sen nasılsın bakayım?

ne oldu beline hamiş misin yoksa :44::44::44::44::44:

iyiym bende tatlım. doktora giittim geldim ilaç verdi onları kullancam bebişim gelcek inşallaaah

ayyyyyyy çok heyecanlandım benim adet kesildi yaa bu arada. daha 3. gün. normalde daha uzun sürer. apranax fort içtim ondan mı acabaa :26::26:

canım adet oldgun günlerde ilaç alma derim ben ymurtalılara zarar veriyormuş... çok agrırsa eğer buscopan al iç derim ... ben ilaç alırsam anında kesilir adetim.. seninde ilaç aldgın için olabilir bebeğimm:26:

bat ın geldimi canımmm seninnnn ???? yoksaaammm ???tahmin ettiğim şey mi oluyor
yok kız 13 günüm var daha benim
kızlaaaarr o ceza yediğimiz paylaşımdan ben de açtım:))) bana linkleri mesaj atıar mısınız? bekliyorummmm

ne oldu beline hamiş misin yoksa :44::44::44::44::44:

canım özel msjına bakar mısın?
yok kız daha günüme çook var ama çook ağrıyo

canım ev taşınana kadar belli olur herhalde batın ne zaman ki?

evet canım yaa. hele apranax hemen kesiyo ama aşırı sancım vardı mecbur içtim. üstelik 3 ilaç aldım bi saat arayla. anca kesildi ağrım. ölüom sandım

canım ev taşınana kadar belli olur herhalde batın ne zaman ki?

batım 17 temmuz.
ama bu ev toplanmaya başlanacak.diğer ev temizlenecek ve ev dublex kovaları indir çıkart balkon teras yıka duvarları sil yukarılara asıl derken yapmamam gereken herşyi yapmış olcam..

evet canım yaa. hele apranax hemen kesiyo ama aşırı sancım vardı mecbur içtim. üstelik 3 ilaç aldım bi saat arayla. anca kesildi ağrım. ölüom sandım

ben adet olduğum zaman bi majezik alırım yarım saat 1 saat dinlenirim hemen ağrım geçer..adetimdede hiç kesilme olmaz..
tabi ki her bünye aynı değil bende böyle oluyo ama sende nasıl olur o meçhul?

çok iyi gidiyo çok şükür...inşallah iki haftaya kadar cinsiyetini bile öğrenicez...kocaman oldu

ayy yerim onu ben sıpaaa :) kocaman olsun sağlıklı,eli ayağı düz,aklı fikri yerinde,ailesine vatanına hayırlı evlatda olsun inşallah annesiiiii :):):)

ayy yerim onu ben sıpaaa :) kocaman olsun sağlıklı,eli ayağı düz,aklı fikri yerinde,ailesine vatanına hayırlı evlatda olsun inşallah annesiiiii :):):)

amiin canım benim bu ne güzel dua mübarek ramazan gününde...ha bu arada ben idrar yolu enfeksiyonuna yakalandım:26:suda eritmelik toz verdi doktor...kültür tahlili falan derken...bakteriler ilaca duyarlıymış allahtan da geçti gibi bişey...

aferin sana kuzucum..neden olmuş dikkat etmedinmi kendine bakıyım sen
iyi bari farkedilmiş hemen tedbiri alınmış..
gelmiş geçmiş olsun hamilelğin boyunca yaşayacağın en kötü şey bu olsun başka bişey olmasın inşallah bebişim..

dikkat ettim ama çok su içmediğimden olmuş sanırım
ama şimdi 4 litre su içiyorum ve herşeyime özen gösteriyorum...her hamilede mutlaka olurmuş bu doktorum çok önemli değil dedi.ilk üç ayı atlattığım için ve antibiyotik kullanma seviyesinde değil zaten orta yoğunlukta çıktı

hmm onunla geçmiş olsun bitanem yaa..ohh ohh maşallah yarasın bol bol iç suyunu..hem bol su içmek doğumuda kolaylaştırıyomuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…