- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 923
merhaba arkadaşlar ...
Nasılsınız Bakalım
ben dün pembe pembe lekeler gelmişşti yaaa.iki gündür adet gibi kırmızılar geliyor.batım 20 temmuz .adet 10 gün erken gelir mi arkadaşlar.
bilgisi olan cevap verebilir mi ?
merhaba arkadaşlar ...
Nasılsınız Bakalım
ben dün pembe pembe lekeler gelmişşti yaaa.iki gündür adet gibi kırmızılar geliyor.batım 20 temmuz .adet 10 gün erken gelir mi arkadaşlar.
bilgisi olan cevap verebilir mi ?
Hadi insallah bebis vardir az kaldi testini hazirda beklet :)
merhaba,
erken döllenme olduysa gelebilirama sen garanti olsun bekle biraz daha reglın gecınce yaparsın testını
konusmay severim evdede canım sıkılıyo konusacak kımse yok arkadaslarımı arıyorum orucluyuz agzımızı kurutma dıye kısa kesıyolar ben napim :)
merhaba cnm hoşgeldin..ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın?
sıkıntı stres yada hava değişikliği nedeniyle erken adet olabilrsin belki ama yine de net bişey diyemicem :S
yardımcı olamadım tatlım kusura bakma..
kızlar merhaba herkese
bugün doktora kontrole gittim keseyi gördük bebişi göremedik daha
bu arada biraz kanamam varmış progestan verdi alttan al dedi ama kutuda ağızdan alınır yazıyo bu ilacı kullanan varmı azönce biraz baktım hem ağızdan hem alttan kullanılıyomuş ilk hapı gönderdim bakalım
Rabbim korusun inşallah bebişimi:26:
teşekür ederim hayırlısı olsun bıraktım zaten oluruna .geçen ay çok takmıştım her belirtiyi o sanmıştım.ama şimdi öyle değilim.rahatım düşünmüyorum.
kızlar merhaba herkese
bu arada biraz kanamam varmış progestan verdi alttan al dedi ama kutuda ağızdan alınır yazıyo bu ilacı kullanan varmı azönce biraz baktım hem ağızdan hem alttan kullanılıyomuş ilk hapı gönderdim bakalım
kızlar merhaba herkese
iyi olmana sevindim canım .37 yıllık yaşımda hiç bu kadar 10 gün erken gelmemişti.
inşallah bi sorun yoktur yaa.oluruna bıraktık artık biz eşimle ikimizin yaşıda ileri :))) 1 yıl 4 aylık evliyiz
Geçen ay bende öyleydim canım sonuç: fiyasko bu ay rahatım kafama takmıyorum hayırlısı
anlatıyorum böyle ama kusura bakmayın arkadaşlar sormadan edemedim
hayırlısı olsun :) doktor alttan al dedıyse vardır bildiği canım boşver sen kullanmana bak :)
canm bende 6hafta 5günlükken hem bebek hem kese görünmüştü..
doktorum banada progestan vermişti ama ben ağızdan kullanmıştım sende biraz kanama olduğu için vajinadan kullanmanı istemiştir..
sakın endişelenme kendini hiç yorma kesinlikle ağır kaldırma kendine çok dikkat et tamam mı canım..
Allah bebişinle sana sağlık versin bitanem
inşallah bişi olmaz canım .sen doktorun tavsiye ettiği gibi kullan ilacı bence
gecen ay fiyasko yasayanlar bu ay akıllanmıs caydın sen ve ben :)
gecen ay fiyasko yasayanlar bu ay akıllanmıs caydın sen ve ben :)
yok canım ne alakası var biz aştık o işleri allah saglık sıhhat versın sana yavru susamına :)
çok teşekkür ederim kızlar ben mektup göndermeye devam ediyim ozaman
Rabbim sizi de korusun en yakın zamanda bebişleriniz olsun bu güzel Ramazan ayı hürmetine inşallahhhhh
Sormaa canım ya kafayı yemiştim her otu b.ku belirti sanmışımreglim bile hiç gecikmez benim 2 gün geciktirdim o derece... Bu ay çok rahatım nappiimm meccburr zaten tatile gidicem kendi bilir tatili kaçırır
Sormaa canım ya kafayı yemiştim her otu b.ku belirti sanmışımreglim bile hiç gecikmez benim 2 gün geciktirdim o derece... Bu ay çok rahatım nappiimm meccburr zaten tatile gidicem kendi bilir tatili kaçırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?