hoşgeeelllldddiiinnn canımmmm
hoşbulduuum canımmmhamişlik nasıl gidiyor bakalımm
Slm kızlar pinksugar diye bi arkadaş dün tahlil verecekti aldı mi sonucu bilen var mi.takip ediyorum da test yaptıranları :))
bugün ilk defa keseyi gördük canım bebişi göremedik hala biraz da kanamam varmış ilaç kullanıyorum
sende ne var ne yok canım
canım ben bugün bikaç sayfa okudum ama hamiş haberi yoktu ya henüz gelmedi yada negatif bilemiyorum:26:
benden de iyilik sağlık canım ne olsun. doktor klomen diye bi ilaç verdi. çocuğum olmuyo dedim diye. 1 yıldır olmuyo dedim. verdi klomeni. bende acaba kullansammı diye düşünüyorum. daha bi deneme yaptık çünkü. bilemedim düşünüyom halaa :26::26::26:
bugün ilk defa keseyi gördük canım bebişi göremedik hala biraz da kanamam varmış ilaç kullanıyorum
sende ne var ne yok canım
canım bence kullanma oluruna bırak daha erken senin için ama yinede sen bilirsin
bebişi kalp atışı zamanı bi leke şeklnde anca görürsün zaten canım benim
ayy canıım bu arada az önce hasta geldi de dikkat edemedim. keseyi gördünüz demeeekbebişin 9 ay orda işte ona göre
hala kararsızım canım yaaaa. hormon testim yapıldı herşey normal o güzel. akışına mı bıraksam acabaaa:26::26:
aayyyy ne bilim görcem umuduyla gidip göremeyince bi tuhaf oldum normalse problem yok saol canım
kızlar 2li tarama testlerı nezaman yapılıyorr??
yok güzelim şimdi görünmez zaten ilk önce kese sonra kalp atışı....o sırada bebeğe benzemeyen ufak bi ağartı o kadar...ama kalpten bi ay sonraki kontrolde bildiğin bebek
11-14 haftalar arası ben 12+2de gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?