Canim sen kendine dikat edesen morelini yuksek yutarsan bisicik olmaz o rabbime emanet . Doktotunda soylemistir yormayacaksin kendini asla agir is yok cinsel birlesme yok . 9 ay boyunca kanamasi olup doguranlaro taniuorum ben kimisinddde boule gdciyo hamislik bebisini dusun pozitif ol :)
2 aylık olduk daha babamız gelecekkk:'( cok uzgunuz cokkk
teşekkür ederim canım sağolasın aslında yormuyorum kendimi dinlenmeye çalışıyorum ama azıcık ayağa kalksam hemen kasığıma ağrı giriyo bu da korkutuyo beni. Allah'a şükür gelen bi kanamam yok ultrasonda gördü doktor sadece inş. önemsizdir. dediğin gibi Allah'a emanet bebeğim Rabbim ne derse o.
canım Allah sabır versin en kısa zamanda gelir inşallah eşiniz. asker galiba aklıma ilk o geldi
amın canım ınsallah. sırnakta astsubay tayınımız rizeye cıktı normalde temmuz 22de gelmesı gerek ama ısler bıraz uzadı gec ilişik gesicekmıs gec olsunda guc olmasın ne dıyeyımm normalde dayanırım ama smdı bebegımız olunca endıselenıyorum ıste
ağır geçiriyorum canım bünyeden bünyeye değişiyormuşcanım geçmiş olsunkendine dikkat et neden böyle kötü oldun ki sen yaaa:26:
Uzulme gecc dollenmeyse hemen idrarda cikmayabilir hamis degilsen bile buay kalirsin insallah canim
amin canım inşallahhelifcim çok geçmiş olsun canım geçecek bugünler Allahın izniyle
ağır geçiriyorum canım bünyeden bünyeye değişiyormuşakşamları eve geliyorum sabahtan gidiyorum hastaneye günde 2 lt serum yiyorum 10 gün böyle olacakmış:18::18:
Gunaydin kizlar hadi bugun bebis haberleri alalim insallah :)
oyy canım benim yha bebiş seni yoruyo anlasılan... Dikkat et kendine yorma kendini kuzum
Gunaydin kizlar hadi bugun bebis haberleri alalim insallah :)
günaydın... bugün bebiş haberi alıcaz bence....içime doğdu
bilmiyorum canım doktor bana günde 3 kez içmemi söyledi.Belki senin kullandığın folibol un içinde ki folik asit oranı daha yüksektir oyüzden 1 tane içmen yetrlidirFolibol etkili değil mi :26::26::26: Ben ondan kullandım ama bitti :26::26: Folikplus mı alsamGünde neden 3 tane folibol 1 tane
off benimkinide daha çok var bat 23.Ama bu ay ben çok kötüyüm neden bilmiyorum heryerim ağrıyor ya inanılmaz bir halsizlik,elimi kolumu kaldıramıyorum,karnımda göğüslerimde çok fena şişlik var ve baş ağrısı niye bilmiyorumEn yakin bat kimin hanimlar :) benim son iki gun 17 bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?