Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkür ederim canım sağolasın aslında yormuyorum kendimi dinlenmeye çalışıyorum ama azıcık ayağa kalksam hemen kasığıma ağrı giriyo bu da korkutuyo beni. Allah'a şükür gelen bi kanamam yok ultrasonda gördü doktor sadece inş. önemsizdir. dediğin gibi Allah'a emanet bebeğim Rabbim ne derse o.

2 aylık olduk daha babamız gelecekkk:'( cok uzgunuz cokkk

canım Allah sabır versin en kısa zamanda gelir inşallah eşiniz. asker galiba aklıma ilk o geldi

amın canım ınsallah. sırnakta astsubay tayınımız rizeye cıktı normalde temmuz 22de gelmesı gerek ama ısler bıraz uzadı gec ilişik gesicekmıs gec olsunda guc olmasın ne dıyeyımm normalde dayanırım ama smdı bebegımız olunca endıselenıyorum ıste

haklısın canım zordur ama aklı kalbi seninle bunu düşün Allah en yakın zamanda kavuştursun inşallah

canım geçmiş olsun kendine dikkat et neden böyle kötü oldun ki sen yaaa:26:
ağır geçiriyorum canım bünyeden bünyeye değişiyormuş akşamları eve geliyorum sabahtan gidiyorum hastaneye günde 2 lt serum yiyorum 10 gün böyle olacakmış:18::18:

ağır geçiriyorum canım bünyeden bünyeye değişiyormuş akşamları eve geliyorum sabahtan gidiyorum hastaneye günde 2 lt serum yiyorum 10 gün böyle olacakmış:18::18:

oyy canım benim yha bebiş seni yoruyo anlasılan ... Dikkat et kendine yorma kendini kuzum

Gunaydin kizlar hadi bugun bebis haberleri alalim insallah :)

oyy canım benim yha bebiş seni yoruyo anlasılan ... Dikkat et kendine yorma kendini kuzum

evet yaramaz olucak sanırım birazzolsun canı sağolsun da ben çekerim

Gunaydin kizlar hadi bugun bebis haberleri alalim insallah :)

ben yokken bebiş haberi veren oldu mu :44::44:hadi inşallah bakalım birazdan hastaneye gidicem geldiğimde hemen burdayımmm

Günaydıon şekerler , sabah yanlış topice yazmışım :)) ayılamamışım demek :)

iyi haftalar, umarım iyisinizdir pek bakamıyorum yoğunluktan ben iyiyim bebişimde iyi büyüyor. Çok şükür Allahıma bir sorun yok

Folibol etkili değil mi :26::26::26: Ben ondan kullandım ama bitti :26::26: Folikplus mı alsam Günde neden 3 tane folibol 1 tane
bilmiyorum canım doktor bana günde 3 kez içmemi söyledi.Belki senin kullandığın folibol un içinde ki folik asit oranı daha yüksektir oyüzden 1 tane içmen yetrlidir

En yakin bat kimin hanimlar :) benim son iki gun 17 bat
off benimkinide daha çok var bat 23.Ama bu ay ben çok kötüyüm neden bilmiyorum heryerim ağrıyor ya inanılmaz bir halsizlik,elimi kolumu kaldıramıyorum,karnımda göğüslerimde çok fena şişlik var ve baş ağrısı niye bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…