Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benimde 31 temmuz canım..aynen bende öleyim sanırım ramazan ağırlığı var üzerimide..
akşamları davet falan oluyor derken çalışmalarda durdu bizim bu ay ümitsizim benn

benimde 31 temmuz canım..aynen bende öleyim sanırım ramazan ağırlığı var üzerimide..
akşamları davet falan oluyor derken çalışmalarda durdu bizim bu ay ümitsizim benn
aynen yaa sahurdu iftardı derken kendime bile vakit ayıramıyorum.Eşim desen zaten ayrı dünyalarda yaşıyoruz sanki :))

ıyı sevındım cnm bende fazla hıssetmıyorum arada bır oynuyor yarın doktora gıdıcem uçlu test ıcın belkı cınsıyetınıde ogrenırım

öğrenirsin artık yaa... ben de haftaya pazartesi gidicem...cinsiyet için
:13::13::13::13:

aynen yaa sahurdu iftardı derken kendime bile vakit ayıramıyorum.Eşim desen zaten ayrı dünyalarda yaşıyoruz sanki :))

aynenn kuzum yaa ölü balık gibiyim su üstüne duruyorum böle sanki..
nese kısmetimizde varsa zaten tek atışta gol oluyor...Rabbim büyükkk :26::26:

ah güzelim gitti dün 2de ama bugün iftara gene misafirim var...ayakta kalmaktan yorulmaktan şimdi yürüyemez oldum akşamı nasıl çıkarcam hiç bilmiyorum

Allah kolaylik versin bu sicaklarda hele cok zor keske arka srkaya kabul etmeseydin dinlenseydin biraz . Cumartesi pazar benimde misafirim vardi ben bile hamis olmadigim halde belim koptu

Allah kolaylik versin bu sicaklarda hele cok zor keske arka srkaya kabul etmeseydin dinlenseydin biraz . Cumartesi pazar benimde misafirim vardi ben bile hamis olmadigim halde belim koptu

ya okuldan arkadaş...ünide yaz okuluna kalmış pazartesileri 7 de çıkıyomuş dersten eve dönüp nasıl iftar hazırlıcam diye kara kara düşünüyodu ben de itiraz yok o zaman her pazartesi bendesin dedim...laf ağızdan çıktı bi kere...inşallah başka haftalar bu kadar yorulmuş olmam...

kim severki pazartesiyi...adı üstünde pazarın ertesisi

günaydınn şekerrrrr nasıl gidiyor çalışmalarrr

çalışma değil canım biz ona muhabbet diyoruz artık. eşimle ilk muhabbetimizi gerçekleştirdik hayırlısı bakalım gerisi gelir inşallah sende durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…