off benimkinide daha çok var bat 23.Ama bu ay ben çok kötüyüm neden bilmiyorum heryerim ağrıyor ya inanılmaz bir halsizlik,elimi kolumu kaldıramıyorum,karnımda göğüslerimde çok fena şişlik var ve baş ağrısı niye bilmiyorum
günaydııın canımm
nasılsınız bakalım bebısle hareket edıyor dımı
aynen yaa sahurdu iftardı derken kendime bile vakit ayıramıyorum.Eşim desen zaten ayrı dünyalarda yaşıyoruz sanki :))benimde 31 temmuz canım..aynen bende öleyim sanırım ramazan ağırlığı var üzerimide..
akşamları davet falan oluyor derken çalışmalarda durdu bizim bu ay ümitsizim benn
çok sık olmasa da arada sırada hissediyorum sankikıpır kıpır
ıyı sevındım cnm bende fazla hıssetmıyorum arada bır oynuyor yarın doktora gıdıcem uçlu test ıcın belkı cınsıyetınıde ogrenırım
aynen yaa sahurdu iftardı derken kendime bile vakit ayıramıyorum.Eşim desen zaten ayrı dünyalarda yaşıyoruz sanki :))
öğrenirsin artık yaa... ben de haftaya pazartesi gidicem...cinsiyet için
:13::13::13::13:
aynenn kuzum yaa ölü balık gibiyim su üstüne duruyorum böle sanki..
nese kısmetimizde varsa zaten tek atışta gol oluyor...Rabbim büyükkk :26::26:
aynenn kuzum yaa ölü balık gibiyim su üstüne duruyorum böle sanki..
nese kısmetimizde varsa zaten tek atışta gol oluyor...Rabbim büyükkk :26::26:
Nasildi hafta sonu misafirlerin gittimi ?
Nasildi hafta sonu misafirlerin gittimi ?
Günaydııın kızlaarr
Hayırlı bereketli haftalar olsun
ah güzelim gitti dün 2de ama bugün iftara gene misafirim var...ayakta kalmaktan yorulmaktan şimdi yürüyemez oldum akşamı nasıl çıkarcam hiç bilmiyorum
Allah kolaylik versin bu sicaklarda hele cok zor keske arka srkaya kabul etmeseydin dinlenseydin biraz . Cumartesi pazar benimde misafirim vardi ben bile hamis olmadigim halde belim koptu
günaydınlar ahaliiiii.gene pazartesi yaaa şu günü sevemedim gitti
kim severki pazartesiyi...adı üstünde pazarın ertesisi
günaydınn şekerrrrrnasıl gidiyor çalışmalarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?