- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
canım bence hiç düşünme tahlillerini vermişsin bişey varsa çıkar ogüne kadar strese sokma kendini güzel düşün moralini bozma
canım negüzel yorumlamışsın yaaahoşgeldiiinnn
selam kızlarr:) nasılsınız bakıyim? normal de göğsüm de hassaslık vardı dokunduğum da acıyordu ama bugün göğüslerimin uçları acımaya başladı ve göğsümde mavi damarlar çıkmış onu farkettim.
slm nasılsınız kızlar
slm nasılsınız kızlar
selam canm hoşgeldin ben iyiyim sen nasılsın?
hosbulduk ıyım cnm saol ama arada azıcık bulantım ve bıraz ağrılarım oluyor ıste
slm hoşgeldin iyim ben sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyo
hosbulduk ıyım cnm saol ama arada azıcık bulantım ve bıraz ağrılarım oluyor ıste
4,aydasın galiba cinsiyet belli oldumu
o kadar olcak canm benim bebiş için bulantıyada ağrılarada katlanıcaz..Allah hyırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
ewet canım ama bellı degıl pazartesı gıdıcem bakalım ınsallah artık ogrenıırm
inşallah canım hayırlı sağlıklı olsun da. benim güzel gidiyo şimdilik çok şükür beni tek düşündüren doktor biraz kanaman var dedi ondan endişeleniyorum inşallah bi sorun olmaz :26:
içini ferah tut canım ınsallah bısey olmaz Allahın ıznıyle
canım senin bat 9temmuzmuş test falan yaptın mı
evet canım bugün 5. günüm ve hala gelmedi kırmızılar. şuan için test yapamıyorum çünkü bir kasaba da yaşıyorum ve burada eczane yok test alamıyorum. eşim de hamilesin diyor ama bir ben inanamıyorum test sonucunu görmeden hamile olduğuma. en yakın zaman da ne yapıp edip bir test yapmam lazım anlaşılan :)
canlarım merabaa nasılsınızdoktor beni hastaneye yatırdı o yüzden yazamadım tansiyonum çok düşük ve bayılıyorum 4 kilo verdim 6 günde çok ağır geçiriyorum rabbim kimseye vermesin duş almaya eve geldim 10 gün kalmam gerekmiş sürekli serum takıyorlar çok şükür düşük tehlikem yok kalp atışını duydum o herşeye değer 25 mm olmuş yavrumda
amin canımm allah razı olsunnahhh canım ya çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah normale döner evine gelirsin canım. bebişinde bi sorun yoksa sıkma canını Allah seni de onu da korusun canım
amin canımm allah razı olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?